Přenášení miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
6.5.12 10:25

kangi, tak u nás to bylo podobný. Já si včera dala teplou koupel, hotovej relax ve vaně. Chvilkama jsem cítila, že mi tvrdne břicho, ale bez bolesti a občas jsem měla pocit, jakoby ze mě něco teklo, ale to mám poslední dobou skoro pořád, tak jsem si toho nevšímala. Když jsem pak po době vylezla, připadalo mi že mám nějaký jiný břicho, i manžel na to koukal, bylo mnohem víc vyboulený do předu a hodně nizoučko. Usušila jsem se ale za chvilku jsem cítila na stehnech mokro, než jsem z koupelny odešla, tak jsem se ještě utírala třikrát. Už jsem si fakt myslela, že mi ve vaně praskla voda a tohle jsou ty zbytky. Bolesti žádné, ale břicho tvrdý jak kámen. Řekla jsem, že si půjdem lehnout a kdyžtak večer pojedem a nebo se hold vzbudíme až ráno. V posteli jsem ještě trošičku cítila mokro na stehnech, bolest v zádech, tlaky na konečník. Ale pak jsem usnula a probudila se až ráno. Takže zas nic :( a já už se tak těšila že se v noci zbalíme a jedem. Ale nechápu co mělo znamenat to mokro? Kdyby to bylo jednou, řeknu si, že jsem se špatně utřela, ale víckrát?
Snad už to nebude mít dlouhého trvání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kangi
6.5.12 10:57

Jo tak tlaky na konečník jsem měla taky…přesně stejný příznaky a teď nic! Já to nechápu. Příště až ti zase takhle něco poteče tak si vem rovnou vložku, v nemocnici ti jí polijou roztokem a zjistí jestli to nebyla plodovka, kdyby sis nebyla jistá, ale nevím jestli by téct přestala. Možná jo…a pohyby cítíš? Já mám pocit, že prcek dneska spíš tlačí než se hýbe…

• Citovat
  • Upravit
84
6.5.12 11:41

pohyby dneska moc necítím. Večer ve vaně se vrtěl pěkně, ale teď nic moc. Občas se mi objeví na boku boule, jak tam tlačí rukou nebo nohou, ale jinak se moc nevrtí. Spíš jen takovej tlak v podbřišku, občas maličko na konečník, ale jinak nic. Já už fakt nevim, oni si z nás ti naši prcci dělaj akorát tak srandu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.5.12 11:54

Já si taky myslím, že mi to dělá schválně. Já to mám stejný s těma pohybama i tlakama, já si myslím, že se to chystá…Jsem zvědavá jestli si budeme psát ještě zítra:-) Já bych to tipla, že dneska v noci už by to šlo!!!!!!! :lol: Naděje umírá poslední!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
6.5.12 12:11

jéééé co bych za to dala aby to už dneska bylo! Prckové si teda dávají na čas. Škoda, že neexistuje nic co by řeklo, že už to fakt bude, ať pak doma nemusíme plašit kuli každý blbosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.5.12 12:33

No já jsem prohlásila, že dneska už to bude a všichni mi na to akorát odpověděli, že takhle vyhrožuju už měsíc:-) Takže už to ani nikdo nebere vážně:-) Taky bych brala nějaký papírek, třeba že ho počůráš a ono ti to ukáže že budeš rodit do 8 hodin…to by bylo super, že? No tak dej potom vědět, kdyby něco přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
6.5.12 13:19

jo to by bylo vážně fajn takovej test. Hlavně kolik by to ušetřilo nervů a taky času. Se divím, že se ještě něco takového nevymyslelo :D být chemik tak jdu do toho, na tom by se dalo zbohatnout :D
u mě je teď zas chvíli klid na pěšině. Chystala jsem psovi maso na večeři, kdyby to náhodou na mě přišlo, tak ať to má hotoví a nějak mě veškeré ty bolesti a tlaky přešly. No asi se vyprdnu na veškerou práci, hodím nohy hore, něco si pustím a budu čekat jestli něco nepříjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.5.12 15:44

tak u nás nezafungoval ani úplněk ani bouřka…nic.Tak jsem zvědavá, co zítra na kontrole…beztak to bude zase všechno stejný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.5.12 15:50

Jinak taky od rána tak po hodině takový bolesti v podbřišku…a tvrdý břicho, ale nijak se to nestupňuje a nic…no myslím, že do středy nebo čtvrtka, kdy bude vyvolávačka, vydržím fakt vcelku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.5.12 17:53

Tak holky u mě to zase nevypadá, malej se začal hodně hýbat a mám pocit, že z toho zase nic nebude :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.5.12 17:58

u mě taky nic, ale já už teda s tím fakt nepočítám…zítra půjdu na kontrolu, pak na nákupy, v úterý vyperu, poklidím a tak, ve středu zase na kontrolu a třeba už…si mě tam nechají…a když ne, tak si zajdu třeba na kafčo s nějakou kámoškou:-)a ve čt už by to mělo být určo vyvolávání:-)prostě naše mimi samo nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
6.5.12 18:08

Tak holky, u mě se nic nezlepšilo, pohyby minimální, teď jsem volala do porodky a mám si zbalit věci a raději přijet. Natočí mi monitor, udělají vyšetření a kdyžtak dají vyvolávačku. Snad to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.5.12 18:21

Neit, tak napiš až budeš moct - co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
6.5.12 21:03

Tak jsme zase doma. Vystrašili mě ty pohyby, prý by mohl mít omotanou šňůru kolem krku, takže jsem měla nakázáno okamžitě přijet s tím, že mi kdyžtak dají vyvolávačku. No natočili mi monitor, pohybů je sice málo a jsou slabé, ale srdíčko má nádherný, přímo ukázkoví. Mě naměřili hodně silný kotrakce 75-100, ale já vůbec nic necítila! Břicho mě bolelo když jsem žádný kontrakce neměla, tak se fakt bojím abych to poznala až to skutečně příjde. Taky mám zvýšenou teplotu. Kontrolovali plodovku, ta mi neodtekla, hlavička je ještě pořád dost vysoko na porod. Tak mě poslali domů s tím, že se tam třeba ještě večer vrátím a nebo se uvidíme až ve středu na monitoru…ach jo, už abych to měla za sebou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.5.12 06:49

No tak to ti nezávidím, ale jestli jsi měla kontrakce, tak snad přijdou další. Já mám hlavičku zase úplně sestouplou a bez kontrakcí. Za chvilku vyrážím zase do porodky na kontrolu, asi poslední, tak jsem zvědavá, jestli se něco začalo dít. Pak dám vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí