Příběhy - přítel/manžel cizinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
24.11.15 20:35

@KayaRepublic Já jsem pro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
25.11.15 06:46

Pritel je american a jsme spolu 4 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
25.11.15 21:43

Tak holky, ja to zalozim, poslu Vam pozvanky a dam sem odkaz na tu skupinu:-) A uz se tesim, treba se nam to rozjede:-)

• Citovat
  • Upravit
175
25.11.15 21:45

@KayaRepublic ok taky se tesim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
25.11.15 21:53

Ahoj vsichni, presouvame se do skupinky, ktera se jmenuje „Partner cizinec“. Snad se na ni dostanete i prez tento odkaz. https://www.emimino.cz/…idat-243479/

Diskuze je uzavrena, ale radi uvitame vsechny nove prichozi:-) :srdce: :srdce:

Tesime se na vsechny!!!

• Citovat
  • Upravit
7
9.9.17 15:45

Ahoj všem, chtěla bych od vás poradit. mám přítele rumuna, vše nám skvěle klape, ale v Rumunsku má 5roční dítě. Jeho bývalá nám prez něj dělá problémy… Chtěl by hi vzít do Čech, ale já si nějak neumím představit, co vše to obnáší a kde začít… Nemáte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
9.9.17 15:49

Až se rozejde s tebou, bude tahat tobě chtít odtáhnout dítě někam do cizí země. Už teď vidíš, že je toho klidně schopen. To tě neděsí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.9.17 16:02

@hanka.br. vzhledem k tomu, ze matka není schopna se o dítě postarat, nikdy nepracovala a pracovat ani nehodla… jeho dítě je pro něj to nejcennější, snažil se, aby mu nikdy nic nechybeho a ikdyz žil tady se mnou, posílal ji téměř všechny peníze…doteď se to snažil nějak zvládat, jezdit za nim, jak to bylo mozne… Ale bohužel, nedokáže prekousnout, ze nechce byt s ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
9.9.17 16:06
@Pětka55 píše:
@hanka.br. vzhledem k tomu, ze matka není schopna se o dítě postarat, nikdy nepracovala a pracovat ani nehodla… jeho dítě je pro něj to nejcennější, snažil se, aby mu nikdy nic nechybeho a ikdyz žil tady se mnou, posílal ji téměř všechny peníze…doteď se to snažil nějak zvládat, jezdit za nim, jak to bylo mozne… Ale bohužel, nedokáže prekousnout, ze nechce byt s ni…

Svatá prostoto! Ty tu jeho bývalou znáš snad osobně? Každá bejvalka je hrozná líná neschopná matka. I ty bys byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.9.17 16:09

Chtěla jsem radu, nepotřebují kázání ani moralizovani od někoho, kdo nemá párů… Takže prosím, jestli nechces radit, tak se věnuje třeba jiné diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
9.9.17 16:10

:roll: :roll: neuveritelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.9.17 16:10
,
@Pětka55 píše:

ty a to víš od něj? já bych byla opatrná.. chlapi toho nakecají - kor o bývalkách..
jak dlouho ho znáš? je to co říká nějak ověřitelné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.9.17 16:11

Jinak teda abych ti odpověděla, ne, osobně ji neznám, jen po telefonu jsem mela tu cest, ale znám celou rodinu, nevím, proč by si i oni vymysleli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.9.17 16:12
@jdukolem píše: ,ty a to víš od něj? já bych byla opatrná.. chlapi toho nakecají - kor o bývalkách..
jak dlouho ho znáš? je to co říká nějak ověřitelné?

Znám ho přez rok, znám jeho rodinu a pochybují ze by si jeho rodina vymyslela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
9.9.17 16:12
@Pětka55 píše:

Kdyby tak moc nebyla schopna se postarat o dite, tak by ho uz jiste mela odebrane. Uz jen to, ze je na nej sama a partner ji opustil, je dost tezka okolnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí