Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak holky, ja to zalozim, poslu Vam pozvanky a dam sem odkaz na tu skupinu:-) A uz se tesim, treba se nam to rozjede:-)
Ahoj vsichni, presouvame se do skupinky, ktera se jmenuje „Partner cizinec“. Snad se na ni dostanete i prez tento odkaz. https://www.emimino.cz/…idat-243479/
Diskuze je uzavrena, ale radi uvitame vsechny nove prichozi:-)
![]()
Tesime se na vsechny!!!
Ahoj všem, chtěla bych od vás poradit. mám přítele rumuna, vše nám skvěle klape, ale v Rumunsku má 5roční dítě. Jeho bývalá nám prez něj dělá problémy… Chtěl by hi vzít do Čech, ale já si nějak neumím představit, co vše to obnáší a kde začít… Nemáte někdo zkušenosti?
Až se rozejde s tebou, bude tahat tobě chtít odtáhnout dítě někam do cizí země. Už teď vidíš, že je toho klidně schopen. To tě neděsí?
@hanka.br. vzhledem k tomu, ze matka není schopna se o dítě postarat, nikdy nepracovala a pracovat ani nehodla… jeho dítě je pro něj to nejcennější, snažil se, aby mu nikdy nic nechybeho a ikdyz žil tady se mnou, posílal ji téměř všechny peníze…doteď se to snažil nějak zvládat, jezdit za nim, jak to bylo mozne… Ale bohužel, nedokáže prekousnout, ze nechce byt s ni…
@Pětka55 píše:
@hanka.br. vzhledem k tomu, ze matka není schopna se o dítě postarat, nikdy nepracovala a pracovat ani nehodla… jeho dítě je pro něj to nejcennější, snažil se, aby mu nikdy nic nechybeho a ikdyz žil tady se mnou, posílal ji téměř všechny peníze…doteď se to snažil nějak zvládat, jezdit za nim, jak to bylo mozne… Ale bohužel, nedokáže prekousnout, ze nechce byt s ni…
Svatá prostoto! Ty tu jeho bývalou znáš snad osobně? Každá bejvalka je hrozná líná neschopná matka. I ty bys byla.
Chtěla jsem radu, nepotřebují kázání ani moralizovani od někoho, kdo nemá párů… Takže prosím, jestli nechces radit, tak se věnuje třeba jiné diskuzi…
@Pětka55 píše:
ty a to víš od něj? já bych byla opatrná.. chlapi toho nakecají - kor o bývalkách..
jak dlouho ho znáš? je to co říká nějak ověřitelné?
Jinak teda abych ti odpověděla, ne, osobně ji neznám, jen po telefonu jsem mela tu cest, ale znám celou rodinu, nevím, proč by si i oni vymysleli…
@jdukolem píše: ,ty a to víš od něj? já bych byla opatrná.. chlapi toho nakecají - kor o bývalkách..
jak dlouho ho znáš? je to co říká nějak ověřitelné?
Znám ho přez rok, znám jeho rodinu a pochybují ze by si jeho rodina vymyslela..
@Pětka55 píše:
Kdyby tak moc nebyla schopna se postarat o dite, tak by ho uz jiste mela odebrane. Uz jen to, ze je na nej sama a partner ji opustil, je dost tezka okolnost.