Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pětka55 píše:
Znám ho přez rok, znám jeho rodinu a pochybují ze by si jeho rodina vymyslela..
Holka ty jsi, ale naivni. Pry jeho rodinu, tak to by pro me zadny dukaz nebyl. Jasne, ze budou hajit synacka
@Jana525 píše:
Kdyby tak moc nebyla schopna se postarat o dite, tak by ho uz jiste mela odebrane. Uz jen to, ze je na nej sama a partner ji opustil, je dost tezka okolnost.
On ji posílal asi 20 000 měsíčně,
@Pětka55 píše:
Chtěla jsem radu, nepotřebují kázání ani moralizovani od někoho, kdo nemá párů… Takže prosím, jestli nechces radit, tak se věnuje třeba jiné diskuzi…
A ty mas sve deti? Uvedomujes si vubec, co to je, odtahnout tak male dite od mamy a ze sve zeme? K tomu vsemu ti staci jen povidani jeho rodiny?
Kolik ti je proboha?
A jake problemy vam, prosim te, pres to dite, dela?
@Pětka55 píše:
On ji posílal asi 20 000 měsíčně,
Jo, jako ty si myslis, ze, kdyz mas penize, tak je materstvi hracka nebo jak? kolik ti je prosim te let? Mlada, bez deti, zamilovana a ocividne se ritis do velkyho pruseru.
Příspěvek upraven 09.09.17 v 16:19
A o to dite se tu bude starat jako kdo? Ty??? Otec asi tezko, ne?
@Pětka55 aha takže jeho ex osobně neznáš, ale víš jistě, že je strašná tak, že bys jí klidně vzala malé dítě a odvezla ho do cizí země s otcem, kterého těžko vídá alespoň jednou týdně. Já vážně nemám slov. Některé ženy, když jsou hnány rozkrokem, jsou neskutečně bezpáteřní a zaslepené. Vtip bude, až mu porodíš dítě a on zjistí, že jsi taky hrozná a odveze si vaše dítě do Rumunska.
Tak jo, na tohle seru… Chtěla jsem radu a ne pitomy připomínky o tom jak jsem blbá… Vítr hovno, ale se vším jste hned hotové… No vy opravdu musíte byt v životě strašně šťastné
![]()
Pocitej s tim, ze tohle v zivote rumunsky soud neposveti, pokud matka neni fetacka nebo alkoholicka a podobneho razeni. Ja vazne nevim, jak si to takovy chlap predstavuje.
Zenskou opusti a pak ji jeste hodla odtahnout dite ze zeme.
@Pětka55 píše:
Tak jo, na tohle seru… Chtěla jsem radu a ne pitomy připomínky o tom jak jsem blbá… Vítr hovno, ale se vším jste hned hotové… No vy opravdu musíte byt v životě strašně šťastné![]()
No rozhodne by me nenapadlo, sebrat mame dite, na zaklade tak malo informaci, pokud jsem ji v zivote ani nevidela. Presne, jak uzx tu nekdo pise, nektere zenske jsou vazne ![]()
@Pětka55
Kolik je dítěti?
Jak by vypadala ta péče tady?
Bylo by dobré si ho sem nejdřív častěji brát, třeba na půl prázdnin a tak a uvidíte.
@Pětka55 Chápu, že chceš radu, ale tohle je opravdu komplikované a žádná univerzální rada podle mě neexistuje.
Dítě bude mít v Rumunsku kromě matky třeba i prarodiče, tetičky, dětské kamarády. Je to prostředí, na které je zvyklé. Navíc pochybuji, že bude umět česky. Pokud je mu 5, tak by tady mělo jít příští rok do školy, to přece není jen tak. Chápu, že chceš být s přítelem, ten chce být se svým dítětem, ale opravdu přestěhovat takhle malé dítě není něco, co lze jednoduše udělat.
A viděla jsi ho? Rozumíte si? Máte pěkný vztah? Jakou řečí bys s dítětem vlastně mluvila? Ty sama umíš rumunsky?
A je pro Tebe možná varianta žít nějakou dobu s přítelem v Rumunsku, abyste byli jeho dítěti blíž?
@Pětka55 píše:
@hanka.br. vzhledem k tomu, ze matka není schopna se o dítě postarat, nikdy nepracovala a pracovat ani nehodla… jeho dítě je pro něj to nejcennější, snažil se, aby mu nikdy nic nechybeho a ikdyz žil tady se mnou, posílal ji téměř všechny peníze…doteď se to snažil nějak zvládat, jezdit za nim, jak to bylo mozne… Ale bohužel, nedokáže prekousnout, ze nechce byt s ni…
To ti říkal kdo? On? Nepletˇse do toho a dávej si velký pozor abys jednou nebyla na jejím místě.
@Pětka55 píše:
Tak jo, na tohle seru… Chtěla jsem radu a ne pitomy připomínky o tom jak jsem blbá… Vítr hovno, ale se vším jste hned hotové… No vy opravdu musíte byt v životě strašně šťastné![]()
Mírni se ve výrazech. Když Te vytočí tohle, jak chceš zvládat male dite, ktere notabene nemluví stejnou řeči jako Ty?
@Pětka55 píše:
no jo zato ty víš vše všude jsi byla 2× a víš přesně co se děje, jak se postaráš o malé cizojazyčné dítě které je jistě zvyklé být doma.. hele když je ta paní tak nemožná proč to dítě přítel u ní nechal 5 let? Soudí se strašně rychle..
Tak on jí posílal 20 000 a ty jsi ho živila? Hele jsi si jistá že se za rok nesebere a nevrátí se k ní a ještě se budou smát jak ušetřili