Příbuzná zanedbává svého psa

Anonymní
6.12.17 21:59

Příbuzná zanedbává svého psa

Holky chci se spíš vypovídat, je mi z toho divně. Jinak pochopte prosím ten anonym.Moje příbuzná, je jí 25let, před 1,5rokem si pořídila štěně labradora.Ze začátku se o něj hezky starala, chodila s ním na procházky, spala s ním v posteli, dávala mu lásku. Je ale pravda, že jí to vydrželo asi tak půl roku, rozešla se s přítelem a ten si chtěl psa nechat.Ona ale udělala scénu a nakonec jí ho nechal.Od té doby psa nechodí venčit, věnčí se doma a to myslím naprosto vážně!!!Nechá ho samotného v bytě klidně i dva dny :( Když tam přijdu, tak si ho vezmu ven, ale jak není zvyklej, tak je hrozně zbrklej, neposlouchá, absolutně na něj se. e.Dostala už i pokutu 1000kc, jelikož je takový prase, že ty houna háže z 1.patra z okna 8o V tom dopise bylo napsána různá svědectví, že s tím psem nechodí ani ven. Bejvalej si ho vzít už nechce a já nevím, co s ním:( Ona by se ho samozřejmě ráda zbavila, už mi to i řekla, jestli ho nechci, že když psala inzerát, tak se nikdo neozval:( Na druhou stránku zas říká, že o něj nechce přijít. Ale nestará se o něj. Já nevím co mám dělat. Mám ráda zvířata, ale bojím se, že to s ním nezvládnu. Máme už jednoho psa, kterej nesnese dalšího ani na návštěvě, dvě kočky. Bydlíme sice na baráku, ale zvířata spí uvnitř, ne venku :( Teď žrádlo kupuji pro všechny kvalitní, to je další výdaj, mám malé dítě a nevím aby mu pes neublížil, když není vychovaný a tím pádem nevím, jak by na něj reagoval. Poradíte mi prosím, jak mám tomu pejskovi pomoct? Je i divné, jak přišel ten dopis, že to třeba neřešili dál..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3443
6.12.17 22:05

Lepni ji jednu i za me at se vzpamtuje :roll:
Vyveste nabidku pejska zdarma na socialnich sitich, v utulku atd. Treba i tady…Verim, ze se urcite nekdo najde. Hlavne at se pejsek uz netrapi!
A jestli haze hovna z okna, tak je to prase a ne zenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15266
6.12.17 22:06

Ať dá psa do útulku i tam mu bude lépe… Nechápu tyhle bezcitné lidi, zvíře neni věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
6.12.17 22:10

Existují různé formy dočasné péče. Například organizace dočasky. cz. Psa si od vás vezmou a najdou mu jiný domov, je to lepší než útulky. Rozhodně se připrav, že se na vás všichni budou dívat ošklivě, ale je lepší to chvíli snést, než aby ten pes trpěl.
Z jedné takové organizace mám i já svého psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
6.12.17 23:07

Ta tvoje příbuzná je k.rava. ať si tohle přečte!!! Jednou se jí to vrátí. Pejskovi honem najdete nového majitele. Nejít se psem dva dny ven je k zblití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.17 23:20
@Mallorka píše:
Ta tvoje příbuzná je k.rava. ať si tohle přečte!!! Jednou se jí to vrátí. Pejskovi honem najdete nového majitele. Nejít se psem dva dny ven je k zblití.

Dva dny ho nechala samotného doma a jela ke kamarádce :zed: Já to nevěděla, zas tak moc si nedáváme každý den vědět. Nezajistila mu ani venčení, nic. :poblion: @spirunka @Alušáček @tkub Děkuji holky, údajně prej inzerát dala, ale prej se nikdo neozval.Do útulku si ho nevezmou, líbí se mi ta dočesky. Zítra zkusím navrhnout.Ona je ale fakt debilní. Když si vzpomene, že by ho měla dát pryč, tak zas před ostatními ho má ráda. Přitom s ním nechodí ani ven.Ten pes je pořád v bytě zavřeny, i když je třeba doma.Je mi ho tak líto. Ten budoucí majitel s ním bude mít hlavně spoustu práce, když není zvyklý ani na klasický venceni, neposlouchá…Nevychovala ho prostě :(

• Citovat
  • Upravit
568
7.12.17 00:46

Chudak pes. Takovým lidem, co trápí zvířata nepřeju nic hezkého. Buď se ho ujmi ty a prevychovej, když by to šlo anebo útulek. Rozhodně pro psa lepší, než co zažívá teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
7.12.17 07:45

Ono to s těma útulkama není tak jednoduché, nevezmou psa jen tak, dokonce ani kočky takhle neberou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
7.12.17 08:51

Zkusila bych kontaktovat ty docasky na fb jich par je, urcite si ho nekdo vezme. Toulave tlapky apod. Az budete vedet a budete domluveny primo s nejakou. osobu, psa si vzit a o dalsim jeho osudu sestre nerikat. Ten pes je chudak a urcite najde milujici rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová