Přijímačky na VOŠ Evropská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kamarádka byla už kolem poledne doma, ale zítra to může být úplně jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji tak nějak jsem si to myslela. Jinak se vůbec nic neučím, ani nevím co nych měla, no prostě jen tak z voleje jak se říká
- Citovat
- Upravit
Já jsem si na kolegyních z práce zkoušela pohovor =oD za ten je nejvíce bodů tak snad to nějaký ten bod hodí =oD
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim, muzu se zeptat, jestli je tu nekdo, kdo letos udelal prijimacky a v zari nastupuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak co, ze by nikdo nenastoupil? Holky, hlaste se, kdo ma skolu ve ctvrtek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
příjímačky na Voš evropská 2013
Zdravím, je tu někdo kdo studuje tuto školu dálkově obor mateřinky? Nebo někdo, kdo se tento rok bude hlásit? Chci to letos zkusit, tak bych ráda nějaké zkušenosti
Předem dííky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem ted v prvaku…je to celkem pohoda zatim, prijimacky mi vysly az na druhy pokus, dulezita je nejaka praxe v oboru. Bez te to moc nema cenu zkouset.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katchi píše:
Ja jsem ted v prvaku…je to celkem pohoda zatim, prijimacky mi vysly az na druhy pokus, dulezita je nejaka praxe v oboru. Bez te to moc nema cenu zkouset.
A co vše máš za předměty? A kolik je tam praxe? No já jsem nejdříve učila pátky v jedné školce na vesnici a minulý rok jsem učila na celý úvazek v soukromé školce, akorát jsem v únoru otěhotněla, takže jsem tam byla půl roku.. tak snad to bude stačit
… A právě, že se mi narodili dvojčata, tak Vš Karlovku ani zkoušet nebudu, na to bych neměla jak čas na učení, tak ani na to poslat přihlášku do konce února. A je to tedy jeden den v týdnu? Koukala jsem, že teď je tam jen test a pohovor, jeslti jsem to správně pochopila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo lidi se hlasi hodne kazdy rok, berou 60 lidi, tzn. dve tridy. Skola je jedno odpoledne v tydnu. Predmety snadno najdes na netu. Praxe je v prvaku 60hodin v MS, v druhaku 60hodin v druzine n ebo klubu a ve tretaku je to dle vyberu. Test je ze vseob. znalosti, rozboru ped.-psych. situaci a pak je tam test na kreativitu. Ten se loni zmenil od predchozich let, tak tezko rict, co bude letos. Plus ten pohovor. Ale na tom ja byla asi 5 min a satcilo to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katchi píše:
Jo lidi se hlasi hodne kazdy rok, berou 60 lidi, tzn. dve tridy. Skola je jedno odpoledne v tydnu. Predmety snadno najdes na netu. Praxe je v prvaku 60hodin v MS, v druhaku 60hodin v druzine n ebo klubu a ve tretaku je to dle vyberu. Test je ze vseob. znalosti, rozboru ped.-psych. situaci a pak je tam test na kreativitu. Ten se loni zmenil od predchozich let, tak tezko rict, co bude letos. Plus ten pohovor. Ale na tom ja byla asi 5 min a satcilo to.
A ten test na kreativitu, do toho patří co? Kreslení apod.? No tak se uvidí. Chci to zkusit a budu doufat, že praxe co mám bude stačit. A na tom pohovoru, tam se asi vyptávají na různé situace v Mš a jaký je vztah k dětem apod. že?
A co klavír? Nehraje se tam nic těžkého? A s tou praxí.. v tom prváku, to bych mohla i do školky, kde jsem pracovala? Možná hloupé dotazy, ale chci vědět, co nejvíce věcí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V testu na kreativitu byly predloni kruhy a loni cary, ktere se mely co nejoriginalneji dokreslovat. Hra na klavir v prijimackach neni. V pohovoru se bud ptaji na obecne znalosti nebo pak na osobni veci, jako je vztah k detem, motivace ke studiu apod. Na praxi muzes kamkoliv, kam si vyberes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katchi píše:
V testu na kreativitu byly predloni kruhy a loni cary, ktere se mely co nejoriginalneji dokreslovat. Hra na klavir v prijimackach neni. V pohovoru se bud ptaji na obecne znalosti nebo pak na osobni veci, jako je vztah k detem, motivace ke studiu apod. Na praxi muzes kamkoliv, kam si vyberes.
Jo, dííky
ten klavír vím, že není v přijímačkách, jen jsem se chtěla zeptat, jestli je tam těžký? Co se tam učíte hrát apod.? A studuje tam hodně maminek na mateřské?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na klavir se hraje az ve druhaku, tze zatim nevim, ale prej se to zvladnout da. U nas ve tride jsme na RD jen dve z 27 lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit