Partnerovy příjmy k soudu o výživné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.9.20 09:45
@cecetka píše:
Jako tehotna? :nevim:
:lol: :lol: ja to asi asi tak věděla, prosímte jsi vůbec vystudovana? pac normální člověk by tohle nemohl snad ani napsat :mrgreen: ale aspoň jsi pobavila :lol: :lol: co dnes ženský dokážou vyplodit :mrgreen:
můj nový partner ty příjmy doloží nemá s tím problém vychovává a živi dítě jeho, přijde mi to prostě absurdní, aby cizí chlap živil a on měl nohy nahoře.
  • Citovat
  • Upravit
72725
3.9.20 09:47
@Anonymní píše:
Partner ale nechce, aby můj ex věděl nějaké jeho příjmy a uz vůbec ne, kde pracuje
on právě na to hraje, že můj partner má vyšší příjmy než samotný oteczakl

To má celkem smůlu, pokud nedolozi, soud může zažádat sám u zaměstnavatele - to se stalo mě.. O to delší a horší to pak je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.20 09:52
@martina.se píše:
To má celkem smůlu, pokud nedolozi, soud může zažádat sám u zaměstnavatele - to se stalo mě.. O to delší a horší to pak je..

nechápu proč to tak je nastavený, když jeho dítě to není.
On taky nebude živit naše dítě, které čekáme s partnerem

• Citovat
  • Upravit
26928
3.9.20 09:53
@Anonymní píše:
Paní z ospod mi řekla, že mám napsat o dva tisíce víc že půjdeme určitě dolů a s tím počítám.
Ne malou ai neber a neplní termíny styku
Bud že má nemocné děti, nebo ma fotbal a nebo má zrovna školu je to státní policista je u složky 12 let ma Bc. a dělá Mgr s manželkou ma další dvě děti a ona je od dubna zase OSVČ

Ty jsi to tady uz psala, ze? https://www.emimino.cz/…ivne-397911/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.20 09:54
@Anonymní píše:

Hele, taky jsem se sprajcla, že ne.. Soud to protáhlo o 3 měsíce a mě příjmy si zjistili sami.. Takže asi tak.. Je to na jednu stránku nesmysl, na druhou logické. Prostě spolu žijete.. Pokud má - bude mít - k tobě vyživovací povinnost chlap, tak to proste smysl dává :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
3.9.20 09:57
@Anonymní píše:

Protože jde o dorovnání životní úrovně dítěte. Pokud ti partner jako matce zvyšuje životní úroven, tak to vliv z pohledu zákona má. Pokud nemáte společné finance, mělo by mít vliv pouze to, že třeba snižuje náklady matky na bydlení.
V reálu se beztak řeší především příjmy povinného, ne matky a jeího partnera.
Příjmy partnerky otce by se třeba řešili v případě, že by otec zašíval příjmy a jakoby ho živila partnerka. Nebo kdyby se otec „upíchl na rodičák“ a chtěl díky tomu nízké alimenty, živila ho partnerka.
V určitých situacích to smysl má. Někde ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
3.9.20 09:58
@martina.se píše:
Hele, taky jsem se sprajcla, že ne.. Soud to protáhlo o 3 měsíce a mě příjmy si zjistili sami.. Takže asi tak.. Je to na jednu stránku nesmysl, na druhou logické. Prostě spolu žijete.. Pokud má - bude mít - k tobě vyživovací povinnost chlap, tak to proste smysl dává :think:

NO a v čem to bylo „horší“? Dyt kde je problém, aby soud požádal mě jako partnerku o doložení příjmů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
3.9.20 10:01

Mne prijde 5000 na dite dost, ale pokud je to se vsim vsudy a nic nikdy navic, tak ok, ale chtel bych dolozit, ucty za obleceni, tabory, lyzarske kurzy atd. Jo, kdyz ex chtela 6000 na dite + prispevky na vetsi vydaje, tak jsem rekl, ze za techto podminek chci dite do vyhradni pece ja a ona mi to takhle bude platit. No, dohodli jsme se jinak. Ale je to 5 let zpatky a ceny jsou uz trochu jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.20 10:07
@cecetka píše:
Ty jsi to tady uz psala, ze? https://www.emimino.cz/…ivne-397911/

ne ještě jsem tady nepsala, nevím proč bych tady měla psát dva stejné dotazy kdybych viděla ze uz tu něco takového je tak nezakládá m nové tema. Jeste něco? navíc ja jsem ze Znojma jestli tě to Teda hodně zajímá

• Citovat
  • Upravit
81500
3.9.20 10:10
@riccius píše:
Mne prijde 5000 na dite dost, ale pokud je to se vsim vsudy a nic nikdy navic, tak ok, ale chtel bych dolozit, ucty za obleceni, tabory, lyzarske kurzy atd. Jo, kdyz ex chtela 6000 na dite + prispevky na vetsi vydaje, tak jsem rekl, ze za techto podminek chci dite do vyhradni pece ja a ona mi to takhle bude platit. No, dohodli jsme se jinak. Ale je to 5 let zpatky a ceny jsou uz trochu jinde.

Tak chtít můžeš leccos. Při dohodě OK.
Ale tady jdou k soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.20 10:10
@riccius píše:
Mne prijde 5000 na dite dost, ale pokud je to se vsim vsudy a nic nikdy navic, tak ok, ale chtel bych dolozit, ucty za obleceni, tabory, lyzarske kurzy atd. Jo, kdyz ex chtela 6000 na dite + prispevky na vetsi vydaje, tak jsem rekl, ze za techto podminek chci dite do vyhradni pece ja a ona mi to takhle bude platit. No, dohodli jsme se jinak. Ale je to 5 let zpatky a ceny jsou uz trochu jinde.

Ano to samozřejmě budu dokladovat vše mám :) kdyby třeba ex přispěl na větší výdaje jako třeba teď první třída nebo škola v přírodě tak ho7k soudu neseženu jenže on vždycky napíše máš alimenty a Partnera a ze on ma svou rodinu a další dvě děti taky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.20 10:13
@Lama Lama píše:
Tak chtít můžeš leccos. Při dohodě OK.
Ale tady jdou k soudu.

on ty příjmy dá nemá s tím problém jen by mě štvalo kdyby k tomu hodně přihlíželi a on so pak bude pískat to dítě si udělal dobrovolně on od nás odešel za jinou ja taky chtěla mít úplnou rodinu a chtěla žít normálně tak proč to máme odnášet zase my jen kvůli tomu že mám partnera.

• Citovat
  • Upravit
3533
3.9.20 10:26
@Anonymní píše:
on ty příjmy dá nemá s tím problém jen by mě štvalo kdyby k tomu hodně přihlíželi a on so pak bude pískat to dítě si udělal dobrovolně on od nás odešel za jinou ja taky chtěla mít úplnou rodinu a chtěla žít normálně tak proč to máme odnášet zase my jen kvůli tomu že mám partnera.

A v cem ty to odnasis? A vykonpemzje ti to 5000 misto 4000. Aha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.20 10:31
@riccius píše:
A v cem ty to odnasis? A vykonpemzje ti to 5000 misto 4000. Aha.

jako dneska tady píšeš jeden případ za druhým k tomu se nelze vyjádřit

• Citovat
  • Upravit
1133
3.9.20 10:31
@Anonymní píše:

Když jsme měli s otcem dětí soudna já žila se svým partnerem, u soudu jsem uvedla, že nevím kolik přesně vydělává, protože se o tom nebavíme. Jen jsem řekla, že spolu napůl platíme nájem a podílíme se na jídle. Soud to uznal. Ale já s ním nečekala dítě a nežila 4 roky. Kdyby mě někdo řekl, že po 4 letech a jednom těhotenství neví kolik jeho partner vydělává, tak bych si klepala na čelo. Jinak, jestli máš problém jen s tím, že nechceš aby ex věděl kolik vydělává tvůj stálý partner, není nic lehčího, než poslat žádost k soudu, aby se nahlas neříkalo, kde pracuje a kolik vydělává. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí