Partnerovy příjmy k soudu o výživné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56334
3.9.20 11:51
@riccius píše:
Holky, pisete si to? To je vas problem. Mluvite v prazdnych pojmech. A hledate, co jeste vypichnout. Ale pak se na lyzak nejede, boty jeste vydrzi, i zimni bunda. Vrati se preplatek za enegie… Hodte si to na papir, za cely rok, kazdou polozku. A tim mavejte svym ex. Moje ex si pise vsechny vydaje nad 100 Kc, co da za deti. Takze mam prehled. A: ona zjistila, ze to opravdu neni tolik, kolik myslela a ja neremcam pri placeni.

pristi tyden jdeme na rovnatka, 60K. To je prazdny pojem.
Ja bych asi bez deti zila uplne jinak, to jen tak bokem. A asi nebudu jedina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
3.9.20 11:53
@Keyllah píše:
Tak určitě, to je září. A za chvilku je zima a přijdou zimní boty, bunda (ne, ty loňské ji opravdu nebudou), někdo lyžařský výcvik atd. To není, že jeden měsíc nakoupím a poplatím a pak je klid. V lednu chtějí kroužky zaplatit opět ;) vodný, stočný podle počtu lidí, takže i děti. A za půl roku můžu kupovat nové bačkůrky, boty na tělocvik atd.
To vše se dá ale velice dobře doložit a spočítat, takže v tom nevidím až takový problém, to nejsou žádný luxusní věci. Soud to hodí na papír a uvidí ;)

Přesně tak - každý měsíc je nějaký výdaj „navíc“. A další věc - když je potřeba novou pračku, kotel atd. - taky je to věc jen matky? Opotřebení domácnosti, malování, oprava auta atd. A taky péče o děti, protože máma pečuje 26 dní v měsíci, táta 4. Výchova, domáci úkoly, žehlení, úklid po dětěch, vození na kroužky a zpět. I tohle by měly zahrnovat alimenty.

Příspěvek upraven 03.09.20 v 11:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
3.9.20 11:57
@Keyllah píše:
No, myslím, že dál to fakt nemá cenu :roll: matky totiž strašně rády tahají vlastní děti po doktorech a vyžívají se v tom, když má jejich dítko nějakou nemoc a trpí. Jj a nalévají je šampaňským :roll: jsi fakt trapnej…
Myslíš, že já se bavím, když do dcery píchají injekce? když ji tahám po nemocnicích? že si užívám ji vysvětlovat, že ona si na narozeninové oslavě kamarádky ten dort dát nemůže? ani ten blbej kornout u zmrzliny? tím s tebou končím, další diskuze je zbytečná, za mě jsi hulvát…

O tom jsem nepsall. Beres si to osobne a projektujes veci, ktere jsem netvrdil. Tvoje dite konkretne ma vyssi naklady na zdravi. Jasne, je to bez diskuzi, predpokladam, ze to tvuj vi a je s tim srozumen. Ja te neobvinuji, ze si to vymyslis. Ja jsem psal, ze je potreba to brat individualne. Tezko bude nekdo argumentovat lyzemi, kdyz deti nelyzuji, ale zavodni lyzar se bude urazet. Stejne tak moje deti jsou zdrave, takze naklady na zdravi mame skoro nulove. Sle zas jsme se shodli, ze chceme, aby dobre lyzovali, tak nas zimni sezona stoji kazdeho tak 20.000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
3.9.20 11:57
@jkra píše:
pristi tyden jdeme na rovnatka, 60K. To je prazdny pojem.
Ja bych asi bez deti zila uplne jinak, to jen tak bokem.A asi nebudu jedina.

Dokážeš si to představit? celý tvůj plat jen pro tebe? všechen tvůj volný čas, jen a jen tvůj?? :mrgreen: :mrgreen:
Já teď zafinancovala prvňačku a to peníze jen a jen lítaly, a hádám že ještě nejsem u konce :think: každopádně je to příjemnější než jezdit a financovat fyzioterapii, gastroenterologickou a alergologickou poradu, ale to jako by taky nebylo a podle výše zmíněného, si to jen vsugerováváme a užíváme si to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
3.9.20 11:58
@riccius píše:
O tom jsem nepsall. Beres si to osobne a projektujes veci, ktere jsem netvrdil. Tvoje dite konkretne ma vyssi naklady na zdravi. Jasne, je to bez diskuzi, predpokladam, ze to tvuj vi a je s tim srozumen. Ja te neobvinuji, ze si to vymyslis. Ja jsem psal, ze je potreba to brat individualne. Tezko bude nekdo argumentovat lyzemi, kdyz deti nelyzuji, ale zavodni lyzar se bude urazet. Stejne tak moje deti jsou zdrave, takze naklady na zdravi mame skoro nulove. Sle zas jsme se shodli, ze chceme, aby dobre lyzovali, tak nas zimni sezona stoji kazdeho tak 20.000.

už to nečtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
3.9.20 12:04
@Keyllah píše:
Dokážeš si to představit? celý tvůj plat jen pro tebe? všechen tvůj volný čas, jen a jen tvůj?? :mrgreen: :mrgreen:
Já teď zafinancovala prvňačku a to peníze jen a jen lítaly, a hádám že ještě nejsem u konce :think: každopádně je to příjemnější než jezdit a financovat fyzioterapii, gastroenterologickou a alergologickou poradu, ale to jako by taky nebylo a podle výše zmíněného, si to jen vsugerováváme a užíváme si to :roll:

jo, hned po praci bych sla na kolo a cvicit.
Takto budu 100× rikat obal si ty veci, priprav si telak, vytvarku.
Rano bych nikoho nevozila, nevarila bych denne a tak. Nekupovala sunku, co nacpou kocourovi.
Ale prazdny pojem:).
Ale jo, byla bych bez nich jako telo bez duse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
3.9.20 12:15
@Keyllah píše:
Já teď zafinancovala prvňačku a to peníze jen a jen lítaly, a hádám že ještě nejsem u konce :think: každopádně je to příjemnější než jezdit a financovat fyzioterapii, gastroenterologickou a alergologickou poradu, ale to jako by taky nebylo a podle výše zmíněného, si to jen vsugerováváme a užíváme si to :roll:

Já mám čerstvě jedno dítě z baráku a druhé skoro. Peníze ani tak neřeším, těch jsme měli zaplaťpánbůh vždycky dost, ale je fakt, že si víc ukládám na důchod. Ale ten čas, to je balada. Vážím si každé chvilky, kdy nic nemusím, každého dopoledne, kdy si můžu pospat, každého večera, kdy můžu být dlouho vzhůru :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
3.9.20 12:19

Zakladatelko, tady se jedná o to, že bys mohla mít s novým partnerem vyšší úroveň než tvůj ex. Proto to chtějí zkoumat, protože děti se mají podílet na životní úrovni rodičů. A pokud zjistí, že jste na tom lépe než ex, tak on nemá co dorovnávat. Stejně ti to nejspíše nezvýší, on má čtyři vyživovací povinnosti. Na druhou stranu chápu situaci tvého přítele, já bych své příjmy pro soud, který se mě netýká nikdy neuvedl. Ať si to zjistí sami. Výše příjmu je pro mě tajná informace, nezná ho moje matka, moje exmanželka, moje partnerka a vlastně ani já. Řekni jim, že ve společné domácnosti nežijete, že si vše financuješ sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.20 12:21
@zoidberg píše:
Zakladatelko, tady se jedná o to, že bys mohla mít s novým partnerem vyšší úroveň než tvůj ex. Proto to chtějí zkoumat, protože děti se mají podílet na životní úrovni rodičů. A pokud zjistí, že jste na tom lépe než ex, tak on nemá co dorovnávat. Stejně ti to nejspíše nezvýší, on má čtyři vyživovací povinnosti. Na druhou stranu chápu situaci tvého přítele, já bych své příjmy pro soud, který se mě netýká nikdy neuvedl. Ať si to zjistí sami. Výše příjmu je pro mě tajná informace, nezná ho moje matka, moje exmanželka, moje partnerka a vlastně ani já. Řekni jim, že ve společné domácnosti nežijete, že si vše financuješ sama.

jsem ale v 8mem měsíci a čekáme své,, první,,

• Citovat
  • Upravit
17308
3.9.20 12:25
@Anonymní píše:
jsem ale v 8mem měsíci a čekáme své,, první,,

To může hrát proti tobě, až tě soudkyně uvidí, může si říct „no jo, zbouchnutá, chce se zahojit na exmanželovi“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.20 12:27
@zoidberg píše:
To může hrát proti tobě, až tě soudkyně uvidí, může si říct „no jo, zbouchnutá, chce se zahojit na exmanželovi“

jenže proti němu toho hraje víc on si neplní ani styky během roka přijel 2 krat do nemocnice nepřijel škola ho nezajímá…

• Citovat
  • Upravit
3533
@jednoslunicko píše:
Já mám čerstvě jedno dítě z baráku a druhé skoro. Peníze ani tak neřeším, těch jsme měli zaplaťpánbůh vždycky dost, ale je fakt, že si víc ukládám na důchod. Ale ten čas, to je balada. Vážím si každé chvilky, kdy nic nemusím, každého dopoledne, kdy si můžu pospat, každého večera, kdy můžu být dlouho vzhůru :-).

Holky, kdyz vas stve, kolik vas stoji deti penez a casu, tak si je neporizujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@zoidberg píše:

alimenty byly navyseny naposled v roce 2016

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.20 12:29
@riccius píše:
Holky, kdyz vas stve, kolik vas stoji deti penez a casu, tak si je neporizujte.
četl jsi co jsem psala předtím? chlap od nás odešel po porodu dítě jsme chtěli oba trochu zcestny zase :zed:
  • Citovat
  • Upravit
3533
3.9.20 12:30
@Anonymní píše: četl jsi co jsem psala předtím? chlap od nás odešel po porodu dítě jsme chtěli oba trochu zcestny zase :zed:

Ja jsem nereagoval na tebe, ale na tri jine holky, co si na to stezovaly.
U tebe mam jasno. Trochu je to pomsta (neadekvatni, ale pochopitelna) a potreba nastoleni jiste rovnovahy/ kompenzace - ktera je ciste subjektivni. Tomu rozumim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí