Příspěvek na bydlení ve vlastím bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32028
4.6.16 20:52
@Fofrník píše:
Jako pomoc beru a chápu různé dávky o které si musíš žádat. Ale to by ti mělo být jasné jako chytré holce. Ale ty si asi potřebuješ rýpnout, že? To že využívám např. polici která bdí nad mím bezpečím na silnici beru taky jako normál. :roll:

To je ale nějaké tvé zvláštní vnímání :nevim: reálně to tak vůbec není, možná je to pro tvůj vnitřní pocit pohodlnější, ale to je tak všechno. Nehledě na to, že nevím jak ty, ale já si o polovinu studentských výhod (jestli dávka nebo výhoda už je opravdu irelevantní) musela „žádat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
4.6.16 20:55
@Nimie píše:
Bezpochyby. Akorát je mi trochu k smíchu člověk, který má děcka, za která pochybuju, že by všude platil plný rozsah nákladů, a při tom se ohrazuje tím, že on nikdy pomoci státu nevyužil ;)

No já bych nad tebou zase zaplakal, když tě tu tak čtu. Tady je řeč o zneužívání dávek. Využít, potřebovat a zneužít jsou tři různé pojmy. :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
4.6.16 20:58
@Babs18 píše:
To sice ano…ale i když ty dávky nebudou, budeš muset daně platit tak i tak, takže je celkem jedno, na co je stát použije…

No tak já bych byl přeci raději za pěknou silnici (např.) než za pocit, že si paní/pan xy pěkně bydlí za státní (a tak trochu i moje) peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
4.6.16 21:04
@Nimie píše:
To je ale nějaké tvé zvláštní vnímání :nevim: reálně to tak vůbec není, možná je to pro tvůj vnitřní pocit pohodlnější, ale to je tak všechno. Nehledě na to, že nevím jak ty, ale já si o polovinu studentských výhod (jestli dávka nebo výhoda už je opravdu irelevantní) musela „žádat“.

No tudíž ti stát pomáhal. Já si o pokutu žádat nemusím, a ani o to abych já (nebo mé děti) mohl na lékaře vypláznout jazyk (v případě potřeby). Jak prosté. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
4.6.16 21:09

@Fofrník o tobě je známé, že v případě tvého úmrtí je o zbytek četné rodiny postaráno, jen jsi nesdělil jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
4.6.16 21:09
@Fofrník píše:
No tak já bych byl přeci raději za pěknou silnici (např.) než za pocit, že si paní/pan xy pěkně bydlí za státní (a tak trochu i moje) peníze.

Myslel jsi třeba takovou, jako je dálnice u Ostravy? To snad ať si raději někdo užije to bydlení, ne…

• Citovat
  • Upravit
4263
4.6.16 21:19
@matkabagristy píše:
@Fofrník o tobě je známé, že v případě tvého úmrtí je o zbytek četné rodiny postaráno, jen jsi nesdělil jak

To je pravda. A jak? To zde zdělovat nehodlám. Berte to prosím jako fakt. Ze státního by to ale nebylo. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
4.6.16 21:23
@Kobea píše:
Myslel jsi třeba takovou, jako je dálnice u Ostravy? To snad ať si raději někdo užije to bydlení, ne…

Odpověď je „ne“. Ale s tou dálnicí s tebou souhlasím a ne jen u Ostravy. Oko by nad dopravní infrastrukturou a její kvalitou zaslzelo!!! No snad by to bylo lepší kdyby peníze… ale to je už politika. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
4.6.16 21:29
@Fofrník píše:
No já bych nad tebou zase zaplakal, když tě tu tak čtu. Tady je řeč o zneužívání dávek. Využít, potřebovat a zneužít jsou tři různé pojmy. :jazyk: :jazyk:

Které si ty buď pleteš nebo považuješ za synonyma, když to bereš automaticky tak, že dotyčná maminka je jistě hrozně zneužívá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
4.6.16 21:31
@Fofrník píše:
No tudíž ti stát pomáhal. Já si o pokutu žádat nemusím, a ani o to abych já (nebo mé děti) mohl na lékaře vypláznout jazyk (v případě potřeby). Jak prosté. ;)

O jakou pokutu? A ne, pointou je, že stát pomáhal a pomáhá především tobě ;) já to tu aspoň nepopírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
4.6.16 21:33
@Fofrník píše:
To je pravda. A jak? To zde zdělovat nehodlám. Berte to prosím jako fakt. Ze státního by to ale nebylo. ;) :kytka:

Na to bych se ráda podívala kdyby to skutečně tvá rodina či ty řešil. Víš, ono se to hezky povídá, když máš všechno. Tím spíš, když efektivně ušetříš tím, že tvou rodinu už teď stát poměrně slušně dotuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
4.6.16 21:34
@Nimie píše:
Které si ty buď pleteš nebo považuješ za synonyma, když to bereš automaticky tak, že dotyčná maminka je jistě hrozně zneužívá ;)

Najdi prosím příspěvek ve kterém tu píši, že dotyčná maminka (asi myslíš zakladatelku) je zneužívá (tedy hrozně zneužívá). Najdeš li, ;) rád se ti omluvím. V opačném případě si dáš pár facek. Platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
4.6.16 21:37
@Nimie píše:
Na to bych se ráda podívala kdyby to skutečně tvá rodina či ty řešil. Víš, ono se to hezky povídá, když máš všechno. Tím spíš, když efektivně ušetříš tím, že tvou rodinu už teď stát poměrně slušně dotuje ;)

Promiň. Měl jsem tě za chytrou rejpalku, ale ty jsi asi opravdu jen hloupá. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
4.6.16 21:40
@Fofrník píše:
Najdi prosím příspěvek ve kterém tu píši, že dotyčná maminka (asi myslíš zakladatelku) je zneužívá (tedy hrozně zneužívá). Najdeš li, ;) rád se ti omluvím. V opačném případě si dáš pár facek. Platí?

Tvrdil jsi, že 95% lidí to zneužívá? Tvrdil. Tvrdil jsi, že ti vadí pomáhat této mamince, že bys za to radši novou silnici? Tvrdil. Člověk, který akceptuje, že někdo reálně danou pomoc potřebuje, nikoliv zneužívá, se tu nebude ohánět tím, že by to všechno zrušil, dotyčné mamince nedal ani korunu a argumentoval tím, že on údajně nikdy nic od státu nepobíral ;)

Ale ty jsi to samozřejmě vůbec takto nemyslel, mamince jistě pomůžeš rád a tudíž veškeré tvé brblání vlastně nebylo brblání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
4.6.16 21:43
@Fofrník píše:
Promiň. Měl jsem tě za chytrou rejpalku, ale ty jsi asi opravdu jen hloupá. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dojdou argumenty, tak je snazší začít urážet? Teeda, vyloženě známka inteligence. Smutné je, že jsi za celou dobu ani nepochopil, že nerýpu, pouze suše konstatuju, že mi vadí lidi, kteří se povyšují nad jiné s tím, jak jsou lepší. A ve výsledku vlastně nejsou.

Ptám se tě ještě jednou. Ty jsi platil svým dětem plný rozsah zdravotních a sociálních nákladů? A sobě a svým příbuzným v nouzi také? Bohužel zatím to vypadá tak, že ne… no hlavně, že tu tak svědomitě kopeš do ostatních.

Já nevím, jestli o tom máš alespoň minimální přehled. Ale dotace jednoho jediného studenta je dost ;) a to nepočítám žádné vedlejší výhody a dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí