Přispívání na domácnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20855
8.2.24 09:28

Dobrý den @Snowie23,
berte tohle jako poslední varování, pokud budete pokračovat s urážlivými a vulgárními příspěvky, budete zabanována.

Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56159
8.2.24 09:59
@Snowie23 píše:
@Denisa56 spousta lidí si nosí jidlo z jídelny. Běžná praxe. Je to levnější.

No fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
8.2.24 10:08
@Andante píše:
Snowie, holka, jestli to všechno, co tady o sobě tvrdíš, je pravda…

Nic mi do toho není, jak si život zařídíš, je tvá volba, ale, proboha, NEBUĎ HLOUPÁ! To co tu (i jinde v diskuzím) popisuješ o svém vztahu, je jedna velká poukázka na průšvih. Dítě má přijít do stabilizovaného láskyplného vztahu dvou vyzrálých bytostí, který už úspěšně prošel pár zkouškami, takže oba vědí, jak se ten druhý chová v krizi. Vy dva jste spolu týden i s cestou, opakovaně se scházíte a rozcházíte (a mezi tím si pošu_káváte jinde), pevné zázemí nemáte ani jeden, on má evidentně dluhy a navíc tě asi ani nemá rád. Ty zase evidentně nezvládáš mezilidskou komunikaci, aniž bys lidi kolem sebe vytáčela k nepříčetnosti.

Třicet tisíc měsíčně na půl úvazek (a silně pochybuju, že po max 5 letech praxe máš víc) opravdu nejsou žádný pohádkový peníze na uživení rodiny, pokud se nechcete někomu věšet na krk (což chápu, že se ti příčí).

Je ti 23 let, celý svůj dospělý život dřeš jako kůň… máš hromadu času, nic ti neuteče. To dítě zvaž, počkej rok. Svatbu klidně, ale JDI ZA PRÁVNÍKEM kvůli úpravě majetkového režimu. Nechceš, aby tvé těžce vydělané peníze skončily v černé díře nějakého negramota.

Ale to není on :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
8.2.24 10:09
@admin píše:
Dobrý den @Snowie23,
berte tohle jako poslední varování, pokud budete pokračovat s urážlivými a vulgárními příspěvky, budete zabanována.Kačka

Dobrý den Kačko @admin, prosím o ukazku „urazliveho a vulgarniho“ chování. O ničem nevhodnem, proti pravidlum, nevím.

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
8.2.24 10:10

@Janli je to o parnik levnější, než to vařit.
Minimálně v té době, co bych musela vařit, vydelavam jinde.

@Denisa56 rande? Jaké rande?

• Citovat
  • Upravit
33844
8.2.24 10:17
@leuska700 píše:
Zdravím,
Chtěla bych se vás zeptat na názor.
Přítel pracuje (vydělá si cca 40 tisíc ) a já stále studuji a chodím 2× týdně na brigádu kde dostanu dohromady asi 1200 takže tak pro radost abych u sebe něco měla. Pritel bydlí ve spolubydleni kde platí 9 tisíc za měsíc a to jsou jeho výdaje plus samozřejmě jídlo. Bydlíme odděleně.
Dnes zamnou prisel a řekl ze by chtěl abych mu dával vždy polovinu z toho co si vydělám abych mu “přispěla na jídlo…”. Samozrejme mi zaplati třeba večeři ale vždy když mám já u sebe tak to dejme tomu utratim za nás dva za jídlo(nevim kdy naposled jsem si s něčím udělala radost). Řekla jsem mu, ze mam tu brigádu abych u sebe něco měla když přijdou narozeniny v rodině nebo něco jineho aleřekl mi ze jsem sobec a ze jsem “vychcana” když mu to nechci dávat.
Přijde mi ze to je od něho hnusne když si objednává všelijaké blbosti k sobě domu, kupuje si různé věci ale chce abych mu dávala na jídlo. Docela jsme se kvůli tomu chytli protože mi to nepřijde fér jelikož já si nevydelam skoro nic.
Dekuji za názory dámy😁

Pošli ho do háje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
8.2.24 10:17
@Snowie23 píše:
@Janli je to o parnik levnější, než to vařit.
Minimálně v té době, co bych musela vařit, vydelavam jinde.@Denisa56 rande? Jaké rande?

No psala jsi, že jsi si to nosila když jsi šla k přítelovi do bytu. A už tady končím, zase tolik své pozornosti ti věnovat nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.24 10:18
@Denisa56 píše:
To jo. Ale když si přinese mladá holka ešus s erárním jídlem na rande, to už je zas jinej level. :lol:

Tak nějak ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
8.2.24 10:24
@Denisa56 píše:
No psala jsi, že jsi si to nosila když jsi šla k přítelovi do bytu. A už tady končím, zase tolik své pozornosti ti věnovat nechci.

Však jo, ale to přece není rande. Já tam prespavala 4 dny v týdnu. Měla svoje skříně, veci, pulku lednice. To přece není rande.
Rande je, když se jde nějak ven, ne domu :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4985
8.2.24 11:04

@leuska700

Přítel bydlí ve spolubydleni? Jestli je vám 18-24 tak ok. Jinak od něj utíkej. A to hodně rychle. Škrtík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
8.2.24 11:38
@Snowie23 píše:
Ale to není on :roll: :nevim:

No ale tím hůř. „Společná minulost” ve 23 letech? Když mezi tím byl „vážný vztah” s lyžařem a ještě mezi tím nějaký to nezávazný pokukávání? To jste spolu maximálně pár měsíců randili, když jsi byla sotva plnoletá.

Já chápu, že jsi zamilovaná a že se k tobě asi chová hezky, což je po „lyžařovi”, kterého jsi tu řešila ještě před dvěma týdny (sic!) balzám na duši. Ale on je zpočátku každej chlap princ na bílém koni. Já mám za sebou skoro 20 let praxe v rodinném právu (rozvody a rozchody, divný lásky pochody) a řeknu ti jediný:
Chlapi, kteří s dvoutýdenní známostí plánuju miminko, spadají (drtivě ale drtivě převážně) do tří kategorií:

1. Vůbec to nemyslí vážně. Prosím tě, to, že ti někdo (zejména při sexu případně těsně po něm) říká, že ti udělá miminko, vůbec neznamená, že bude nadšený z pozitivního testu, nebo že dokonce nějaký miminko „plánujete.” (BTW pro hodně chlapů jsou takový řeči při sexu dost rajc, ale nic víc)
  1. Snílci, kteří to teď myslí vážně, ale ta, se kterou to mysli vážně, bývá co čtvrt roku jiná.

3. psychopati, patologičtí žárlivci a manipulátoři, kteří tě chtějí hezky rychle těhotnou a tudíž na nich závislou.

Nehrň se po hlavě do ničeho, co nepůjde vzít zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
8.2.24 14:59
@Andante píše:
No ale tím hůř. „Společná minulost” ve 23 letech? Když mezi tím byl „vážný vztah” s lyžařem a ještě mezi tím nějaký to nezávazný pokukávání? To jste spolu maximálně pár měsíců randili, když jsi byla sotva plnoletá.

Já chápu, že jsi zamilovaná a že se k tobě asi chová hezky, což je po „lyžařovi”, kterého jsi tu řešila ještě před dvěma týdny (sic!) balzám na duši. Ale on je zpočátku každej chlap princ na bílém koni. Já mám za sebou skoro 20 let praxe v rodinném právu (rozvody a rozchody, divný lásky pochody) a řeknu ti jediný:
Chlapi, kteří s dvoutýdenní známostí plánuju miminko, spadají (drtivě ale drtivě převážně) do tří kategorií:

1. Vůbec to nemyslí vážně. Prosím tě, to, že ti někdo (zejména při sexu případně těsně po něm) říká, že ti udělá miminko, vůbec neznamená, že bude nadšený z pozitivního testu, nebo že dokonce nějaký miminko „plánujete.” (BTW pro hodně chlapů jsou takový řeči při sexu dost rajc, ale nic víc)
  1. Snílci, kteří to teď myslí vážně, ale ta, se kterou to mysli vážně, bývá co čtvrt roku jiná.

3. psychopati, patologičtí žárlivci a manipulátoři, kteří tě chtějí hezky rychle těhotnou a tudíž na nich závislou.

Nehrň se po hlavě do ničeho, co nepůjde vzít zpátky.

My jsme spolu byli (a žili) předtím 3 roky.

• Citovat
  • Upravit
1238
8.2.24 15:43
@Snowie23 píše:
My jsme spolu byli (a žili) předtím 3 roky.

A z nějakého důvodu jste se rozešli. Tehdy jste museli být strašně mladí a teď jste spolu strašně krátce. Prostě buď opatrná, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
8.2.24 15:47
@Snowie23 píše:
Protože mu tam něco prožere? Protože má ručičky dozadu?
Já si při škole vydelavala 15k.

prdlajs, nelži :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
8.2.24 15:51
@mojmira píše:
prdlajs, nelži :mrgreen:

Proč bych lhala? Klasický ½ úvazek, 20h týdně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky