Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chantal1 píše:
Ahoj Holky tak jsem docela smutná z toho jak hodně z vás hned útočíte přitom jsem chtěla názor kdo má podobnou zkušenost, a ne že by mě 100 km jezdit nebavilo ap. Dnes cesta po Ph a celkově dojíždění je celkem běžný, konkrétně u nás je přes 100 km po dálnici něco přes hodinku jízdy, další útoky nechápu když neznáte podrobnosti, tak za prvé víc jsme u mě neboť já mám rodinny dům a přítel byt ve městě, já v domě 2 děti a pejsky. I já se podílím neboť jezdím jeden den v týdnu já, přítel má služební auto já svoje tím pádem je výhodnější jezdit firemním a čas trávit u mě v domku s krásnou přírodou a nenechávát ač velké děti stále doma bez dozoru.
Přítel vozí na víkend potraviny nikdy nepřijede s prázdnou, spíš mě zajímala vaše zkušenost a názor bez zbytečné ironie nebo říkání věci které jsem ani neuvedla. Někdy stačí lépe číst. každopádně děkuji a Krásny den![]()
Tos to moc nevylepšila. Z tohohle příspěvku je ještě víc jasné, že máš pocit, že ti něco dluží
Máš krásný barák, tak ať se víc podílí nebo co?
Strašné smýšlení. Nicméně jste spolu rok, zjevně vám není dvacet, proč se tedy nesestěhujete?