Přítel a občasné podílení na domácnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
17.4.20 09:46
@Chantal1 píše:
Ahoj Holky tak jsem docela smutná z toho jak hodně z vás hned útočíte přitom jsem chtěla názor kdo má podobnou zkušenost, a ne že by mě 100 km jezdit nebavilo ap. Dnes cesta po Ph a celkově dojíždění je celkem běžný, konkrétně u nás je přes 100 km po dálnici něco přes hodinku jízdy :), další útoky nechápu když neznáte podrobnosti, tak za prvé víc jsme u mě neboť já mám rodinny dům a přítel byt ve městě, já v domě 2 děti a pejsky. I já se podílím neboť jezdím jeden den v týdnu já, přítel má služební auto já svoje tím pádem je výhodnější jezdit firemním a čas trávit u mě v domku s krásnou přírodou a nenechávát ač velké děti stále doma bez dozoru.
Přítel vozí na víkend potraviny nikdy nepřijede s prázdnou, spíš mě zajímala vaše zkušenost a názor bez zbytečné ironie nebo říkání věci které jsem ani neuvedla. Někdy stačí lépe číst. každopádně děkuji a Krásny den :) :kytka:

Tos to moc nevylepšila. Z tohohle příspěvku je ještě víc jasné, že máš pocit, že ti něco dluží :nevim: Máš krásný barák, tak ať se víc podílí nebo co? 8o Strašné smýšlení. Nicméně jste spolu rok, zjevně vám není dvacet, proč se tedy nesestěhujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí