Přítel, chování atd.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8694
12.3.17 18:19

@AnetVV jak tě tak čtu, tak máte asi větší problémy než to, že nepřipravil svíčky na MDŽ. To mi řekni co chlapa donutí klečet na kolenou a brečet…nevěra, dluhy…nic jiného mě nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
12.3.17 18:28

Mám celkově zdrav. problémy tak i psychický, stala se nám,,nehoda,, a celkově jsme řešili to, jestli bych zvládla mít dítě teď, v tomhle stavu apod.,pohádali jsme se a jeho to pak všechno mrzelo. Tak proto jsem myslela že by mi chtěl udělat radost po tomhle všem, jen ho to asi nenapadlo, jinak se snaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
12.3.17 18:32
@AnetVV píše:
Mám celkově zdrav. problémy tak i psychický, stala se nám,,nehoda,, a celkově jsme řešili to, jestli bych zvládla mít dítě teď, v tomhle stavu apod.,pohádali jsme se a jeho to pak všechno mrzelo. Tak proto jsem myslela že by mi chtěl udělat radost po tomhle všem, jen ho to asi nenapadlo, jinak se snaží.

No opravdu máte ve vztahu jiné problémy, než jsou svíčky na MDŽ a ty bych řešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
12.3.17 18:42

@Paola21 to je jasný, jen by mi bylo možná líp kdyby se alespoň snažil,,odlehčit situaci,, nebo jak to říct, abych neměla takový strachy, ale asi mu to nepřijde jako důležité, má teď hlavu na jiný věci a to chápu, jen mě by to možná alespoň trochu pomohlo noo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
12.3.17 18:53
@AnetVV píše:
@Paola21 to je jasný, jen by mi bylo možná líp kdyby se alespoň snažil,,odlehčit situaci,, nebo jak to říct, abych neměla takový strachy, ale asi mu to nepřijde jako důležité, má teď hlavu na jiný věci a to chápu, jen mě by to možná alespoň trochu pomohlo noo :nevim:

Rozumím ti, udělat ti radost, přivést tě na jiné myšlenky, rozptýlit tě.. To bych byla taky zklamaná, kdyby sliboval a skutek utek, asi opravdu neví, jak by ti to pomohlo a nepřikládá tomu takový význam, musíš mu to říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
12.3.17 18:55

@Paola21 každopádně děkuji za rady a názory, Jinak se chová fakt hezky, neleze do klubů apod.,fakt jen na pivo za barák do hospody tak bych si z toho nic dělat neměla, jen chudák asi neví noo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
12.3.17 18:57
@AnetVV píše:
@Paola21 každopádně děkuji za rady a názory, Jinak se chová fakt hezky, neleze do klubů apod.,fakt jen na pivo za barák do hospody tak bych si z toho nic dělat neměla, jen chudák asi neví noo :andel:
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106940
12.3.17 19:40
@catchthem píše:
S holkama jsme se bavily na chatě, kde jezdíme i s chlapama o tom jak jsou všichni na začátku vztahu romantičtí, nosí květiny a zvou na večeře… Jeden nás zaslechl a řekl… Vy taky na začátku kouříte a pak už ne :think: :lol: :lol: :lol: jen tak pro zasmání :P

No jo, to je chyba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
12.3.17 22:08
@AnetVV píše:
@Borůvka1990 Ano, právě že potom řekl ze to změní, navíc jsme řešili osobní problém, tak mi brečel u kolenou, proto jsem myslela, že nějak ten zájem projeví

A nic se tedy nezměnilo. S takovým přístupem, no nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.17 08:23

Ja doma romantika mám, takže jsou chlapy, kteří takový jsou. A nějaký ten pátek uz spolu jsme. Máme 2 děti a ani ty jeho romantickou stránku neovlivnily :lol: Společné vany, svíčky, dárečky, květiny, masáže…u nás klasika. Kytku dostávám ob měsíc, miluju růže :andel: a dárky si dáváme kdykoliv během roku. Na mdz jsem dostala spodni pradelko a cervene saty :srdce: Od te doby, co spolu jsme si každé ráno i vecer píšeme smsky, kde si vyznavame lásku. Pokud nejsme spolu. Prostě, nevymenila bych ho ani za zlaté prase :lol: nekomu by tohle prislo ujety, ale my jsme takový blázni porad :lol:

• Citovat
  • Upravit
5533
13.3.17 09:02

@AnetVV Oslavili jste i „den mužů“?

Mně osobně přijdou zajímavé jen ty „významné“ dny, kdy je státní svátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
13.3.17 09:25

Myslím, že žádné problémy ve vztahu nemáte, ale to by nesměla být ženská, aby prostě nějaký ten problémek nevymyslela a nevyrobila. Držím palce, jsi na dobré cestě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
13.3.17 09:28
@AnetVV píše:
@Paola21 to je jasný, jen by mi bylo možná líp kdyby se alespoň snažil,,odlehčit situaci,, nebo jak to říct, abych neměla takový strachy, ale asi mu to nepřijde jako důležité, má teď hlavu na jiný věci a to chápu, jen mě by to možná alespoň trochu pomohlo noo :nevim:

A pak se dočká u tebe pocitu, že to zlehčuje (nepřikládá tvému strachu takovou důležitost), že tvé pocity nechápe - nerozumí ti. Pokud zkusí odlehčit situaci nějakým vtipem, tak jde na hranu, aby to bylo vtipné i pro tebe.
Třeba se bojí úplně stejně jako ty, nebo možná ještě víc, jen to neříká nahlas - je to muž. Asi nemá věšteckou kouli, aby věděl na co myslíš a se uvnitř tebe odehrává, a co potřebuješ. Navíc každý danou situaci vnímáme jinak a po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
14.3.17 07:48
@AnetVV píše:
Ahoj, tohle je téma spíš jen na pokec a na výměnu názorů. Z počátku byl přítel strašně romantický, dělal večeře, svíčky, koupil víno, snažil se. Tak je to asi u všech. Jenže třeba k MDŽ (den předtím jsme se dost pohádali a on sliboval že se bude snažit ),nepřipravil nic, ani svíčky (které jsem koupila já a měl je doma ) a řekl, že to je kvůli tomu ze na takový kraviny nemá prachy (ale na alkohol pro sebe a kamarády má vždy ). Tak mě trochu mrzí, ze vždycky říká že se bude snažit, a já jsem zapřísáhlá romantička, často mu kupuju co má rád, dělám mu masáže. Vím, že na to chlapi nejsou, ale jednou za čas by je to taky nezabilo ne? :nevim:

Z počátku je „romantik“ téměř každý chlap.Oni totiž vědí, že nějaká ta kytka, nebo malá pozornost na většinu žen platí. Ale z tvého příspěvku mám dojem, že ty přítele vyloženě tlačíš do pozice romantika.On ti „pokaždé slíbí, že se bude snažit“… :roll: Ty mu to dáváš prostě befelem, a to by odradilo úplně každého. Pokud chceš mít doma romantika, tak si musíš najít chlapa, který to má v sobě, a ne někoho násilím předělávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.18 20:22

Dotaz, jsem z toho trochu mimo. S přítelem jsme přes tři roky, ale nebydlíme spolu - nejde to totiž. Jeho pronájem je moc malý a já bydlím asi 40 km od jeho práce - nechce se mu dojíždět. Řeším stěhování, ale nejde to tak rychle, a taky mi chybí peníze. Ze začátku, když si maloval, že budeme spolu bydlet v mém domku, tak to byly kytky, večeře, dárečky, obrázky v mailu, ale postupně to vyšumělo. Hodně tlačil na to si mě vzít, jenže já jsem po blbém rozvodu vycukaná a nehrnu se do toho někoho najednou opečovávat, jak si asi představoval. Navíc teď dost makám, přišla jsem o práci, dlouho hledala jinou, hůř placenou a snažím se vydělat peníze na nové bydlení. S přítelem teda občas procházky, sem tam výlet, večeře (teď už jen v té nejlevnější restauraci v okolí), prostě nestíhám. No a jednou jsem ho poprosila, aby mi pomohl koupit do auta směs - nevěděla jsem, přesně jakou. Pomohl, koupil, nalil, stála necelé dvě stovky. A říká, mám u tebe dvě stovky. Dlužíš mi. A že na to nespěchá. Jenže asi 5 dnů nato najednou mail (dopoledne z práce), a tam směs, cena 185 Kč, a číslo účtu (jeho). Tak jsem mu napsala, co to znamená a on, že to tak prostě hodil na papír. Jenže mě to trochu urazilo. Pokud by něco potřeboval, tak bych mu to koupila a dvě stovky neřešila (tisíc a víc už asi jo, jsem na tom teď blbě). Zvlášť když bych s ním chtěla žít a vzít si ho. Tak tu sedím a nevím, jestli jsem to nepřepískla. Protože mi napsal, že ho uráží, když jsem zjišťovala, co se děje, jestli v tom není něco jiného. Je to normální? Jsem trochu deformovaná z manželství, kde jsem roky všechno platila a vymstilo se mi to. Tak možná reaguju přecitlivěle.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky