Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:… soud také zmínil to, že dívka mu tam vyběhla za snížené viditelnosti a i to, že jel v mezích povolené rychlosti. Ale i tak mu dali 3 roky.
No, asi tomu příběhu, jak byl podán- moc nevěříme.
@Tajemnadama píše:
To je teda divný. Za tohle se 3 roky fakt nedavaji, a uz vubec ne když to holka ocividne přežila. V tom budou drogy nebo chlast.
To nepise, mohlo to byt ublizeni na zdravi s nasledkem smrti. Proc jinak by jej zazalovali rodice?
I tahle veta…Pes to stihl přeběhnout, ale dívka už ne…"
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale je to citlivé téma. Dneska poslali přítele na 3 roky do vězení za ublížení na zdraví z nedbalosti - jel pár týdnů zpátky večer z práce na jedné z takových těch úzkých silnic mezi vesnicemi a najednou mu z pole přímo pod auto vyběhla mladá holka, které se vysmekl pes. Pes to stihl přeběhnout, ale dívka už ne…přítel hned zavolal sanitku, snažil se poskytnout první pomoc dívce. Při příjezdu záchranářů se z toho sám úplně zhroutil. Rodiče té dívky ho zažalovali. U soudu padl trest odnětí svobody 3 roky. Odvolali jsme se, ale dneska to u odvolacího soudu zamítli a potvrdili rozsudek. Celkově se mi zdálo, že zazněly jen samé polehčující okolnosti, jako že je to první trestný čin, vedl doteď řádný život, spolupracoval s policií, poskytl hned pomoc, nabízel úhradu jakékoliv škody, soud také zmínil to, že dívka mu tam vyběhla za snížené viditelnosti a i to, že jel v mezích povolené rychlosti. Ale i tak mu dali 3 roky.Chci se zeptat, jak to bude probíhat, co očekávat. Jsem z toho strašně smutná, plánovali jsme příští rok svatbu, do dvou let rodinu a teď toto
Nevím, jak se s tím ted vyrovnat, je mi z toho úzko a špatněČekala jsem, že mu třeba daji podmínku; případně zakážou řízení na nějakou dobu, daji pokutu. To bychom vše přežili. Ale toto mě celkem dostalo
Přítel mi teď volal z vazby a chudák mi do telefonu brečel, že toto fakt nečekal, je mi ho strašně líto.měl tady někdo partnera ve vězení? Jak takový život zvládnout?
@Temnástranasíly píše: Časově to nesedí, ani to dnešní zamítnutí a vazba.
Vid? Do vezeni je nejaka lhuta nastupu. Kdyby byl na vazbe, musel by byt nejak zavazne nebezpecny pro spolecnost na svobode, ovlivnovat svedky atd.
Příspěvek upraven 31.01.24 v 17:25
@ontarova.stara píše:
To nepise, mohlo to byt ublizeni na zdravi s nasledkem smrti. Proc jinak by jej zazalovali rodice?
Kdyby to stihla, tak není nehoda- bez ohledu na následky.
Kdyby byl už v podmínce
…
Taky mi moc nepřijde reálný ta doba. Pár týdnů, co to je?
Buď:
Je to dost okousany příběh
Bylo v tom ještě něco co slečna neví
Kachna, zase nějaká
Nebo domněnka toho co se může stát a ještě není nic rozhodnuto?
![]()
@ontarova.stara píše:
Ale nikde nepíše ze zemřela. To je jedno..stejně je to dost. Každopádně jestli ta holka umřela, absolutne bych nechápala ze zakladatelka v tu chvíli premysli o svatbě a diteti, jakože se jí zbořil ideální svět. Někomu to zničilo totalne život. On si tak maximálně odsedi teda pár měsíců a zivot jde dal. ![]()
@Anonymní píše:
Kdyby byl už v podmínce…
Taky mi moc nepřijde reálný ta doba. Pár týdnů, co to je?
Buď:
Je to dost okousany příběh
Bylo v tom ještě něco co slečna neví
Kachna, zase nějaká
Nebo domněnka toho co se může stát a ještě není nic rozhodnuto?![]()
Holka moc kouká na americké filmy, tam jsou takové srdceryvné telefonáty z lochu na denním pořádku ![]()
Příspěvek upraven 31.01.24 v 17:29
Za tohle by 3 roky natvrdo nedostal a už vůbec by nebyl ve vazbě. Takže buď jsi si to vymyslela a nebo něco podstatného ještě vynechala.
@Tajemnadama píše:
Ale nikde nepíše ze zemřela. To je jedno..stejně je to dost. Každopádně jestli ta holka umřela, absolutne bych nechápala ze zakladatelka v tu chvíli premysli o svatbě a diteti, jakože se jí zbořil ideální svět. Někomu to zničilo totalne život. On si tak maximálně odsedi teda pár měsíců a zivot jde dal.
No, to je sice mozne, ale jestli je to tak, jak napsala, jel predepsanou rychlosti, ona neosvetlena mu vlitla pod auto, tak to neni uplne jeho zavineni. Což zas nesedi se 3mi roky na tvrdo.
@ontarova.stara píše:
Vid? Do vezeni je nejaka lhuta nastupu. Kdyby byl na vazbe, musel by byt nejak zavazne nebezpecny pro spolecnost na svobode, ovlivnovat svedky atd.Příspěvek upraven 31.01.24 v 17:25
Nebo opakovaně jezdit bez řidičáku zfetovany nebo alkohol. Jinak by tam jen tak vazba nebyla.
To zase bude nějaká začínající spisovatelka na onadnes, pilovat příběh.
Nezaluji rodice ale statni zastupce.
Vysetrovani dopravni nehody plus oba soudy netrvaji v zadnem pripade par tydnu, ale minimalne jeden rok.
V tomto pripade by nebylo mozne vubec uvalit na obvineneho vazbu.
Tudiz cely ten pribeh je vymysleny, zkus priste lepe.
@mado píše:
Nebo opakovaně jezdit bez řidičáku zfetovany nebo alkohol. Jinak by tam jen tak vazba nebyla.
To zase bude nějaká začínající spisovatelka na onadnes, pilovat příběh.
Nebo zamilovana Mana, ktera veri, ze se proti jeji lasce spikl cely svet a bude mu do lochu posilat baliky s napisem „jsi jen muj, nikomu te nedam Lajosi“, jako kdyby o nej nekdo stal (prislusnik vezenske spravy v okruhu znamych
).