Přítel mě udal na OSPOD

14
9.10.19 16:22

Přítel mě udal na

Zdravím, prosím má někdo podobně zkušenosti???
S přítelem mám 3 měsíční dceru, ale nás vztah od samého začátku nebyl lehký. Psychycky mě týra, vše mi zakazoval, nikam jsem nemohla. V těhotenství došlo i k napadeni. Nyní jsem od něho odešla. Dceru mu moc nechci ukazovat, jelikož kouri trávu (dělal i v těhotenství ). Nyní jsem pozvána na OSPOD, kde mě udal. Co mám dělat??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
9.10.19 16:24
@Semirrrka píše:
Zdravím, prosím má někdo podobně zkušenosti???
S přítelem mám 3 měsíční dceru, ale nás vztah od samého začátku nebyl lehký. Psychycky mě týra, vše mi zakazoval, nikam jsem nemohla. V těhotenství došlo i k napadeni. Nyní jsem od něho odešla. Dceru mu moc nechci ukazovat, jelikož kouri trávu (dělal i v těhotenství ). Nyní jsem pozvána na OSPOD, kde mě udal. Co mám dělat??? :nevim:

Dceru mu ukazovat. Otce hulice jsi mu vybrala ty a nevěřím, že začal až v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.10.19 16:27

@Lama Lama
Během měsíce dceru viděl 5×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65352
9.10.19 16:29

@Semirrrka no bohužel…byl takový od začátku…tak snad si nečekala, že se změní
Napadl té, měla jsi jít na policii a měla bys v ruce aspoň něco…
Jdi na ospod a tam se dozvíš, co bude dál
Ale stále to jr její otec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20893
9.10.19 16:30

@Semirrrka nic, pockat co ti reknou s cim vubec prisel. Ukazovat mu ji musis, je jeji otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
9.10.19 16:31

Na ten OSPOD bez a vsechno jim rekni jak to je. Nemyslim, ze ti cokoliv hrozi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.10.19 16:32

@Cenarius vůbec nevím co tam řekl. Dnes mi došel dopis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.10.19 16:33
@Petra Z píše:
@Semirrrka no bohužel…byl takový od začátku…tak snad si nečekala, že se změní
Napadl té, měla jsi jít na policii a měla bys v ruce aspoň něco…
Jdi na ospod a tam se dozvíš, co bude dál
Ale stále to jr její otec…

On ji chce do své pece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.10.19 16:35
@Cenarius píše:
@Semirrrka nic, pockat co ti reknou s cim vubec prisel. Ukazovat mu ji musis, je jeji otec.

Vidí ji i 3× za týden. Ještě na ni nic nezaplatil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
9.10.19 16:39
@Semirrrka píše:
On ji chce do své pece
:lol: dobrý vtip. Patrně byl u tohoto výroku také zhulený :roll:
Se hlavně uklidni, tak malé miminko mu do péče nikdo nedá. Posbírej všechnu špínu, co na něj máš a pozvánku na OSPOD využij jako šanci svou pozici vylepšit. Hlavně se od něj nenech zastrašit. Pokud nehulíš taky, nebo nemáš nějakou peprnou přítomnost a ještě peprnější minulost, nežiješ ve špíně a citelném nedostatku, o dítko pečuješ, nemáš se čeho bát.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.10.19 16:42
@neila píše: :lol: dobrý vtip. Patrně byl u tohoto výroku také zhulený :roll:
Se hlavně uklidni, tak malé miminko mu do péče nikdo nedá. Posbírej všechnu špínu, co na něj máš a pozvánku na OSPOD využij jako šanci svou pozici vylepšit. Hlavně se od něj nenech zastrašit. Pokud nehulíš taky, nebo nemáš nějakou peprnou přítomnost a ještě peprnější minulost, nežiješ ve špíně a citelném nedostatku, o dítko pečuješ, nemáš se čeho bát.

Jelikož jsem byla moc mladá, blba a slepá (bylo mi 15) tak jsem věřila úplně všemu. Jen sliby.
Teď mi je 19 a vše vidím jinak. Jsem u rodičů a má tu vše i malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
9.10.19 16:45

@Semirrrka Neboj se. Hlavně se nenech zastrašit. Jak se k tomu staví vaši? Máš v nich i morální oporu, nebo jen poskytli azyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.10.19 16:46
@neila píše:
@Semirrrka Neboj se. Hlavně se nenech zastrašit. Jak se k tomu staví vaši? Máš v nich i morální oporu, nebo jen poskytli azyl?
mám veškerou podporu i oporu. Ve všem mi pomáhají.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
9.10.19 16:47

Neboj a běž, jestli máš jakékoli důkazy, že mu ji ukazuješ, tak si to připrav - sms, e-maily ohledně domluvy na setkání apod.
Normálně tam řekneš pravdu, že jsi kvůli dítěti odešla od narkomana a násilníka, ale chápeš, že je otec dítěte, a proto ji za tvé přítomnosti pravidelně vídá. Poslední týdny to bylo tehdy a tehdy. Je ti líto, co se děje a tímto bys je ráda požádala o pomoc, protože ti otec vyhrožuje jeho výlučnou péčí. Ať ti poradí, co dál, že nemůžeš žít ve strachu.

Dítě ti nikdo nesebere, dej dohromady svůj život, ať máš kde bydlet, ať má dítě světlo, teplo, oblečení, kočárek a tvé prso nebo umělé mlíčko. Bude to dobré, uvidíš :hug:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
9.10.19 16:48
@Semirrrka píše:
Jelikož jsem byla moc mladá, blba a slepá (bylo mi 15) tak jsem věřila úplně všemu. Jen sliby.
Teď mi je 19 a vše vidím jinak. Jsem u rodičů a má tu vše i malá.

Klidně bych vzala i maminku nebo rodiče sebou. Jsi mlaďoučká, tak ať se zbytečně nenervuješ.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky