Přítel mi byl nevěrný

Anonymní
3.8.20 20:02

Přítel mi byl nevěrný

Dobrý den, nevím jak se teď zachovat,
Přišel za mnou přítel že mi byl nevěrný i přes to že mu nic ve vztahu nechybí udělal to pod vlivem alkoholu ani si to druhý den nepamatoval ale to ho samozřejmě neomlouvá a on to ví musel mu to říct kamarád druhý den s kterým byl pít, jsme spolu skoro dva roky ale už se spolu stýkáme dohromady tři roky
Sám nevěděl jak mi to má říct je z toho hrozně špatný omlouval se a řekl mi pokud budu chtít se s ním rozejít tam že mě samozřejmě pochopí a řekl mi že si toho po nevěře strašně moc uvědomil a nikoho jiného kromě mě že by nechtěl.
Nevím jak se teď k tomu zachovat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4443
3.8.20 20:04

Tak to je pěkný blbec… Když si to ani nepamatuje tak měla být zticha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
3.8.20 20:09
@Anonymní píše:
Přišel za mnou přítel že mi byl nevěrný i přes to že mu nic ve vztahu nechybí udělal to pod vlivem alkoholu ani si to druhý den nepamatoval ale to ho samozřejmě neomlouvá a on to ví musel mu to říct kamarád druhý den s kterým byl pít, jsme spolu skoro dva roky ale už se spolu stýkáme dohromady tři roky
Sám nevěděl jak mi to má říct je z toho hrozně špatný omlouval se a řekl mi pokud budu chtít se s ním rozejít tam že mě samozřejmě pochopí a řekl mi že si toho po nevěře strašně moc uvědomil a nikoho jiného kromě mě že by nechtěl.

Neumím si představit být s partnerem, který si nedokáže ohlídat promile v krvi a pak to ještě používá jako výmluvu, proč si píchnul bokem.

Je mi líto, že tím musíš procházet. Za mne neomluvitelné. Ale to máme každý jinak. Ono i když s ním zůstaneš, ten přízrak se bude táhnout s Vámi. Druhé šance jsou fajn, ale ne ve všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.8.20 20:13

Bože, tohle je amaterismus nejtěžšího kalibru :zed: Zlejt se do němoty, s někým se vyspat, nepamatovat si na to a ještě to vyžvanit partnerce…promiň s takovým blbem bych fakt nemohla být, jaké má IQ? :think: :zed: To je síla…

• Citovat
  • Upravit
8298
3.8.20 20:14
@Anonymní píše:
Přišel za mnou přítel že mi byl nevěrný i přes to že mu nic ve vztahu nechybí udělal to pod vlivem alkoholu …

no co, mas dobrou posici,
az se nekdy ozeres a ztratis kontrolu nad rozviranim svych nohou,
bude muset pouze trapne mlcet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
3.8.20 20:17

Každý to má jinak, někdo si řekne ok stane se, bohužel šlápl/a vedle a někdo to radikálně ukončí.
Je spíš otázka jestli se to nestane pak pokaždé, když se napije a bude to tím alkoholem omlouvat.
Pro a proti budeš muset zvážit sama na kolik je tvůj cit a vztah k tvému příteli vážný. Ale z mého pohledu já bych mu již nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
3.8.20 20:25

Když se na to člověk podívá z druhé strany aniž by ho hned začal odsuzovat, tak přiznat nevěru chce odvahu (jen zbabělci by to zatloukali). Samozřejmě není moc dobře, že po alkoholu ztrácí zábrany. Ale podle toho co zakladatelka píše, mu po zjištění nevěry došlo, že to byla chyba a pokud není úplný hňup tak se poučí a příště se tak nezliská. Není pravda, že kdo povedl jednou podvede zase. Já bych mu zkusila dát ještě šanci. Přeci jen to byl alkoholový úlet. Mnohem horší by bylo kdyby se do dané slečny zakoukal, což se v jeho případě ani nestalo když si ji vlastně ani nepamatuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.8.20 20:28

To je vůl :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.8.20 20:29
@PeBa12 píše:
Když se na to člověk podívá z druhé strany aniž by ho hned začal odsuzovat, tak přiznat nevěru chce odvahu (jen zbabělci by to zatloukali). Samozřejmě není moc dobře, že po alkoholu ztrácí zábrany. Ale podle toho co zakladatelka píše, mu po zjištění nevěry došlo, že to byla chyba a pokud není úplný hňup tak se poučí a příště se tak nezliská. Není pravda, že kdo povedl jednou podvede zase. Já bych mu zkusila dát ještě šanci. Přeci jen to byl alkoholový úlet. Mnohem horší by bylo kdyby se do dané slečny zakoukal, což se v jeho případě ani nestalo když si ji vlastně ani nepamatuje :lol:

Je to přesně naopak - jen zbabělec to přizná a ublíží druhému jen pro úlevu vlastního svědomí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
3.8.20 20:33
@terien píše:
Je to přesně naopak - jen zbabělec to přizná a ublíží druhému jen pro úlevu vlastního svědomí

Takže je lepší zatloukat a čekat až se to provalí z jiné strany? Třeba od kamaráda který o nevěře věděl? To si nemyslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.8.20 20:33
@terien píše:

Přesně tak, je to osel :roll: Nechápu, čemu takové přiznání se prospějě? Zakladatelce? Bude se jí lépe spát? Ne, prospěje to jen nevěrníkovi, který má teď čistý stul ještě je za hrdinu :roll: :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3796
3.8.20 20:40
@Sonarka píše:
Přesně tak, je to osel :roll: Nechápu, čemu takové přiznání se prospějě? Zakladatelce? Bude se jí lépe spát? Ne, prospěje to jen nevěrníkovi, který má teď čistý stul ještě je za hrdinu :roll: :roll: :zed:

Správně! Zatloukat, zatloukat, pokud tě nechytí při tom a za to. A i pak zkusit zatloukat!
Mně se to i v této situaci jednou podařilo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
3.8.20 20:54

Třeba to blbě chápu, ale jeho kamarád mu musel říct, že podvedl svoji partnerku? Je to tak? :think: Třeba je to díky tomuto celé úplně jinak. A nebo blbě chápu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
3.8.20 20:56

To je debil. Sobec, který neunesl své svědomí, tak tu tíhu hodil na někoho jiného svoji partnerku. Už proto bych s ním nebyla. Když to byl jen úlet má držet hubu.
Já bych teda byla radši, kdyby mi to chlap neřekl. Když jde o jednorázový úlet a ne milenecký vztah.. Fakt sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.8.20 21:02

Vybodla bych se na něho. Ne kvůli té nevěře, kravinu v životě může udělat každý, ale:
1. Neumí se kontrolovat. Nalije se jak žok a neví co dělá.
2. Je to slaboch, co si neumí svoje záležitosti vyřešit sám a alibisticky je hodí na partnerku. Frajírkovi se ulevilo, snad se teď i považuje za čestnýho, protože se přiznal a vůbec ho netankuje, že veškerou odpovědnost a rozhodování přehodil na člověka, který se teď trápí a přitom si to vůbec nezaslouží. Jen ať o dalším rozhodne někdo jiný a popere se s tím za něho. Nakonec on bude z obliga, protože se zachoval čestně. Idiot…
Ne, fakt bych si někoho takovýho nedokázala vážit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky