Přítel mi nedal žádný dárek k Vánocům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
26.12.14 09:14

@blumen no právě, taky by mne nenapadlo, že po tak dlouhé době mi něco takového udělá a to přitom ví, jak si na dárky potrpím. Nejde tady o dárky, jak spíše o princip. Máme spolu rodinu a toto bych od něj vážně nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85423
26.12.14 09:18

@bundik aha, vy uz mate deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
26.12.14 09:22

@blumen ano, máme spolu děti a žijeme spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.14 09:24

@bundik a tak Vánoce snad nejsou jen o dárkách ne? Můj manžel mi taky dárky nedává k narozeninám…spíš si větší dárky dáváme během roku a Vánoce jsou především o dětech… a třeba fakt peníze nemá a aby si kvůli dárku půjčoval, to taky není dobře.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.14 09:26
@Anonymní píše:
@bundik a tak Vánoce snad nejsou jen o dárkách ne? Můj manžel mi taky dárky nedává k narozeninám…spíš si větší dárky dáváme během roku a Vánoce jsou především o dětech… a třeba fakt peníze nemá a aby si kvůli dárku půjčoval, to taky není dobře.

I k vánocům… ale pro mne je důležité že jsme spolu než věci, co si můžu koupit…vztah a cit si nekoupím…

• Citovat
  • Upravit
791
26.12.14 09:27

Mi neříkej, že za celém rok, neměl ani korunu, na blbbej obrázek, nebo voňavky, jasně vánoce nejsou o darkach, ale není to blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
26.12.14 09:27

@bundik
Taky to nechápu…Stačila by maličkost…A minulé vánoce Ti dal dárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
26.12.14 09:28

Hm to je pěkně hnusný! :roll: ja třeba byla dloho nemocna a týden před vánoci jsem byla v nemocnici a taky jsem neměla pro muže žádný dárek…byla jsem z toho uplne na nervy a vím ze by to i díky situaci pochopil…ale nakonec jsem aspoň přes net objednala jeden zážitek a tolik radosti jsem nečekala…počítal s tim ze nic nedostane!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
26.12.14 09:30

Kecy jako „nemám peníze“ fakt neberu. Mohl koupit blbost za pár korun, jen chtít. Fakt tyhle chlapy nechápu, sobci :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
26.12.14 09:31

Taky mi to od něj přijde neomalené.
Ano, Vánoce nejsou o dárcích a o utrácení, půjčovat si na Vánoce je krávovina. Ale nevěřím tomu, že dospělý chlap by nebyl schopen ušetřit alespoň nějakou minimální částku na nějakou pozornost, či něco sám vyrobit či prostě obdarovat svou partnerku, aniž by přitom musel hrábnout hluboko do kapsy.
Zakladatelko, jak se k tobě chová jinak??? Je kromě naprdění k Vánocům ještě nějaká změna v jeho chování k tobě???

• Citovat
  • Upravit
98
26.12.14 09:33

@patricie2014 taky si myslím, že to je blbé. Vánoce sice nejsou jen o dárcích, ale pokud nic nekoupí, tak přece musí počítat s tím, že Vás to zklame a ne se ještě ptát a divit, co se vůbec stalo. To teda fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
26.12.14 09:34

Hulvát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
26.12.14 09:35

Tak hlavně, dárky se nemusí kupovat, takže s těmi penězi, to není žádná omluva. Kdyby už přece jen byl vážný důvod, že nemohl pořídit dárek, mohl to alespoň nějak šikovně „okecat“. Je to smutné, zvláště pokud ví, že máš dárky ráda, ale závěry bych z toho hned nedělal. A třeba to ještě nějak v dohledné době napraví, neřeš to, pokud možno :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
26.12.14 09:38

@káťa no, jeho chování je takové proměnlivé, je celkem náladový a když je rozrušený, tak to všechno svádí na práci. No, opravdu nevím, co si o tom myslet. Vždy jsem od něj dárky dostávala, teď mi nedal nic…nechápu, asi už mu na mne nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
26.12.14 09:39

Já bych z toho teda závěry dělala. Vánoce nejsou jen o dárkách, ale o tom, že na někoho myslíš a chceš mu udělat radost jo.
Peníze nejsou omluva, ale jen výmluva.
Dost bych přemýšlela, jestli si mě opravdu ještě váží, nebo jsem jen poskytovatelka kompletního servisu a vychovatelka dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí