Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vodnarka2 ex taky nechtěl mimi, tak šel
… poslední kapka byla ta když mi řek, že by chtěl abych šla na potrat kdyby se něco takového stalo.
Ze současným mužem se máme fajn a jsme mladí a šťastní i když mě mimis občas zlobí ![]()
Udělala si dobře. Hodně štěstí do budoucna. ![]()
@Manuelan dekuju on v jadru nebyl spatny snazil se, aby byl chlap jenzevja uz sem. Proste jinde…on nema svuj nazor ze vsim beha ke svagrovi a k mamnce nebo za kamarady. I ted si ke stehovani bral kamarada…menil naxory co den..myslel si ze vztah je o tom ze uvarim operu uklidim zasexujem si a konec.kdyz byl problem tak vecne fnukal s hlavou v kline nehledne na to, ze sem zila v tom, ze mu vsichni ublizovali tak mi to podal…a hlavne jednou uz jsme rozejiti byli…a ja ho vzala zpet za neodpustitelnou vec…kdy me hodne lidi odsoudilo…tenkrat sme popijeli porad rypal a bylo toho vic vecne me buzeroval, ze spatne vytiram, spatne skladam ponozky, neodnasim letaky do sklepa na hromadu a neodnasim do popelnice papir hromadne kdyz sem nemela chut snidat rval jak blazen ze se tesil ze posnidame spolecne scena jak krava no a vrchol byl kdyz si byl stezovat moji mati ze uz nevi co semnou ze se tak snazi a ze ja vsechno delam spatne a kourim a, ze by chtel abych prestala no tak jednoho vecera rypal opwt tkdyz sme pili no tak sem bouchla rekla ze je konec sla si vybrat penize do bankomatu ze pojedu parit za kamozkou nez sem vybrala penize uz me tahal za vlasy vyrval mi penize a kabalku se vsim takze sem sla poslusne domu i kdyz ted si rikam ze sem nemela…rvala sem at mi veci vrati zamkl me v byte a kdyz sem rvala se je stejne konec zvedl telefon a zavolal na policii ze se chci zabit. jelikiz sem mela jednu promili odvezli me na Pl projistotu kde me hned pustili s tim ze jsem po udalostech vecera silne rozladena ale neni duvod k hospitalizaci s tim ze sem byla pres noc u segry rano jsem ho vyhodila a ctrnact dni prosil chodil sliboval az mw zlomil no a tak mu to vydrzelo ctyri mesice abu ne a sas zjapal kdyz sem chtela na dovcu zas lozil za maminkou za svagrem a kamarady radit se sem hloupa je mi z toho na nic…nemela sem ho brat zpet…ale co sem zdrava mam svuj byt praci takytak co nebudu se tu rozepiovat co dal bylo jak vyvolaval vypisoval mym kamaradkam sem blbka co sem mohla cekat sem na sebe tak nastvana tak sem se bala byt sama ze sem toto snasela i kdyz se snazil udelat vydelat tohle vse prevazovalo to dobre pomohla sem mu aji balit vim ze rada z vas si rekne se sem vylizana ale ono je to nekdy vsechno tezky omlouvam se za granatiku
Pardon za gramatiku psala sem to z mobilu a je to cista hruza
@SlecnaSally rikam ze sen hlupana hloupa a sem rada ze je pryc…ale nechci aby to vypadalo ze na nej jen kydam mel i klady…:) no nastesti se mi rozsvitilo posledni mesic sem se k nemu chovala hrozne, spoustu lidi se semnou prestalo bavit kdyz sem ho vzala zpatky a nedivim se byla sem slaboch
A to si nechci nejak fandit ale rikaji, ze sem krasna tricitka
o to vic nikdo nechapal proc to mam zapotrebi tohle vsechno…jenze holek je krasnych mladych a poradnych chlapu malo ti dobri uz sou zadani zenati…takze zustanu asi na ocet
ne ted si jdu na nehticky a udekat si radost a hlavne vim, ze musim znat konecne svou cenu a nechovat se jak chudera co je vecne v pozici pod chlapem
Tak hlavně bacha na adrenalin, který jsi s ním měla. Je návykový..Hloupá si opravdu byla, naštěstí je pryč a já se taky bojím že fajn chlapů je málo, ale snad se štěstí usměje ![]()
Ja vim rozumim jak to myslis chci jen chlapa co bude chtit ppohodu rodinu bude me mit rad chovat se ke me slusne trochu vic mi lapalo na majak s te tricitky mela sem strach ze mi neco utece ale ted je mi dobre zrovna jdu oprat prosteradlo ktere nam dala jeho maminka k vanocum a chce ho zpatky ze prej ho vyuzije tak ji ho poslu
oni sou trosku zvlastni rodinka ten nahore me zkousi co asi vydrzim
mam taky sve chyby ale sem hodna zenska a to je asi ta chyba
@martina.se píše:
@Londonka počítej radši s variantou, že se to nezmění a podle toho se rozhodni, jak je to pro Tebe perspektivní. mě chlap hned na začátku řekl, že svatba a dítě už nikdy a prostě přes to vlak nejede. Hotovo. Narovinu mi řekl, že přemlouvání nemá smysl, on k tomu má své důvody, a pokud jsou děti a svatba moje priorita, ať si najdu někoho jiného. Takže za mě, ber to tak, že si to nerozmyslíjá to promyslela a šla jsem do vztahu s tím, že tu bude pro mě ve všem, ale prostě děti už mít nebudem. Kdybych neměla dítě, tak bych do vztahu nešla, ale já už jedno mám, tak jsem to tak vzala..
A teď máš miminko, pamatuji si tě z nějaké diskuze a jak jste všichni rádi, to se to někdy zamotá…
@Bondatrova píše:
A teď máš miminko, pamatuji si tě z nějaké diskuze a jak jste všichni rádi, to se to někdy zamotá…
jo, velkým omylem se zamotalo.. trvalo to cca půl roku, než jsme to ustáli. A spíš to vypadalo, že to nedáme. Kdyby se mnou chlap nebyl i v době, kdy mě dr léčil a řekl mi, že dítě mít nebudu, tak by mi asi nikdy nevěřil.. takhle to bylo o něco lepší. Ale stejně to byla rána - pro nás oba.. ![]()