Přítel nechce dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6388
15.2.15 22:31
@belladonna píše:
až v alkoholovém opojení to holce, co už se těší a bere kyselinu listovou, řekne, že vlastně ještě žádné dítě nechce a že možná až za dva tři roky, jestli vůbec. tak to je pro mě nedůvěryhodná osoba. Má být férový a nebalamutit partnerku něčím, co vůbec tak nemyslí a neplánuje.

Spíš by nastala blbá situace, kdyby ji tohle řekl a ona už byla v očekávání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
15.2.15 22:34

Než si někoho najdeš, než se zžijete(pokud nebude nehoda dřív, i to se stává) tak stejně ten rok dva uběhne… já bych tomu dala šanci, ale pokud už jste dohodlí třeba na ty vánoce, že začnete se snahou a zas by cukl, asi bych šla… jinak, jak se chráníte? ty bereš HA, nebo nějáké „alternativní“ metody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.2.15 22:37

@SlecnaSally Dam mu cas a klid…sice je mladsi, ale chova se ke me pekne, doma poklidi uvari opere stridame se…nasmejem se spolu…praci ma k tomu jeste brigadne nocni bokem…rad kuti…myslim, ze kdyz uberu a chvilku pockam…tak se treba aji dockam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.2.15 22:39

@Gosi nic neberu davame si pozor..teda on..si dava majzlika :-) ja sem mela i problemy jeste dva roky zpet…ted dva roky funguju bez agolutinu a hormonalnich profilu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
15.2.15 22:43
@vodnarka2 píše:
@Gosi nic neberu davame si pozor..teda on..si dava majzlika :-) ja sem mela i problemy jeste dva roky zpet…ted dva roky funguju bez agolutinu a hormonalnich profilu..

no, takže je to v podstatě na něm… tak snad ti to dopadne… :kytka: i když teda mě je jako tvýmu příteli, a já proto spíš „tíhla“ ke starším partnerům, páč s vrstevníkem si to moc představit nedovedu to dítě… ale pár jich znám a docela dobrý, ale ve směs křesťani, nebo nehody… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.2.15 22:46

@Gosi sama jsem zvedava..ale myslim, ze jsme si to snad vysvetlili…a napravili domenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
15.2.15 22:49
@vodnarka2 píše:
@Gosi sama jsem zvedava..ale myslim, ze jsme si to snad vysvetlili…a napravili domenky…

snad jo, tak snad budete mít pěkné vánoce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.2.15 22:54

Dekuju uvidime… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
15.2.15 23:12
@SlecnaSally píše:
Spíš by nastala blbá situace, kdyby ji tohle řekl a ona už byla v očekávání :zed:

jo, to by byla druhá blbá. Obě jsou na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
16.2.15 09:03

@SlecnaSally mně táhne na 30 co mám říkat já :(?

@vodnarka2 tvůj přítel mi přijde jako fajn, je opravdu ale ještě dost mladý. Ale když říkal, že si to za pár let rozmyslí…asi bych počkala-pokud se vážně máte tak rádi. Je fakt, že v jeho věku na dítě myslí málokdo-málokterý chlap. A málokterý se sám rozhodne, že už teď je čas na dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
16.2.15 09:27
@vodnarka2 píše:
Já tomu taky rozumím…z jeho pohledu…,je to čerstvé nechám to uležet, ale asi budu lepší když si půjdem každý svou cestou… :,( vím, že by nebylo dobré ho někam natlačit to není můj styl…ono kdybych měla dítě bylo by to zas jiný..hold hodiny tikají :( každopádně máš pravdu je mladý a asi sem to měla čekat

Myslím, že pokud se s ním rozejdeš uděláš nejlíp.
Ve Vašem vztahu si starší a máš mít větší rozum ty a měla si ho mít ještě než jste spolu začali…
Jinak chápu tebe ale chápu i jeho. Mně je 25 jsem holka a dítěte se taky ještě bojim jak čert kříže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
16.2.15 09:30

@vodnarka2 je tam větší věkový rozdíl, on klidně bude chtít dítě za 10 let ale to je pro tebe pozdě. my jsme s manželem o rok a ona jsme chtěli brzo, nakonec jsme se snažili dlouhých 5 let a když se narodil první syn tak mě bylo 25,5r a manželovi o rok méně. jde o to jak to má kdo nastavený a otázka jak dlouho čekat aby za pár let neřekl že ještě ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.2.15 09:47

@divine_d myslim,ze v každém vztahu je důležitá důvěra…a jak jsem již psala o mimco jsme se uz snazili a nepovedlo se pak jsme to odlozili a je fakt ze sem to hodne hrotila…a porad o tom mluvila vcera mi rekl, ze semnou chce mimco, ze muzu klidne otehotnet i na dovce v lete, ze se na to akorat nechce soustredit stylem, tak a ted hned a musi to vyjit…vse jsme si vyrikali a verim tomu, ze me netaha za nos…myslim, ze vek je individualni…zase si rikam, ze je lepsi mit mladsiho aktivniho, sportovne zalozeneho kluka, ktery nelita po diskotekach/toto mu nic nerika/chlapa, ktery nema dluhy ba naopak chodi do prace..doma uklidi obcas i uvari opravi veci vyrobi nadherny botnik a k tomu si obcas privydela brigadne nejakou tou nocni…abychom se meli jeste lip myslim, ze na kluka v jeho veku…vic nez dost dobry…uvidim no treba me zklame a treba taky ne vzdycky je to risk…a nejistota…je to asi hodne individualni…treba splacu a treba ne sama sem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.15 09:48

Nechci rýpat a už vůbec né do zakladatelky. I já a můj muž jsme měli dítě pozdě a teď mlátím hlavou o zeď jaká to byla chyba.
Myslíte, že se to změní, tenhle trend mít děti pozdě? Až lidé zjistí, že jim toho zas až tolik neuteče. A že se dítě nemusí povést na první pokus?
Nebo si myslíte, že to tak zůstane a že, zejména chlapi to budou dál a dál odsouvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.2.15 09:56

@Markéta80 jak uz sem psala taky sem to spis vyhrotila i ja…nerekl, ze nechce rekl ze ted se neciti..vklidu mi rekl, ze to je na nej hrozny tlak, kdyz o tom mluvim 24hodin denne a stylem…ja v te praci nezustanu ja se tam z toho zblaznim, ja pujdu hned na materskou…na druhou stranu ano rekl mi, ze mame spoustu casu…ale to je jaksi u holky v mem veku taky dost blby…kazdopadne zaver:mimco chce…jen v klidu nesmim tak tlacit on je hrozny resitel ovsem moc premysli…vim a zatim se mi to osvedcilo, ze kdyz si vse sam srovna vzdycky prijde a rekne mela si pravdu..a tady sem to asi uz hrotila moc…nadruhou stranu treba ano treba lze…to uz ale ukaze jen cas…kdyz zhodnotim cojsem mela za chlapi..tak tenhle je z nich nejzodpovednejsi a hlavne pozorny..takze je to fakt tezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí