Přítel nechce dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
16.2.15 10:04

@panikralickova Tak abych vse uopresnila…dite sem chtela dlouho…jenze z vlastni blbosti sem se vdala za cloveka, ktery nasliboval hory doly…misto toho jsem ho zivila, chlastal a choval se ke me, jako ke sluzce…doslova a do pismene, porad sem cekala, ze se to zlepsi…jak naivni, ale proste sem si to musela projit a narazit…cim vic se ke me choval, jhak dobytek tim vic sem se snazila az mi jednou dosla trpelivost…rok sem byla sama…a pak jsem jednoho dne potkala na nakupu kluka co ze me nemohl spustit oci…nasel si me…v nasom malomeste…zacsl mi nechavat pred bytem kvetiny…az bylo rande kde jsme nezavreli pusy..dalsi a dalsi rande a po chvili sme spolu byli porad vsechno super az do te doby nez rekl to co se tu resi…takze popravde nechtela sem aby mi bylo tricet a nic…chtela sem dite jenze sem si sama slusne zamotala zivot…ale tak marny to semnou nebylo…zas sem se postavila na vlastni nohy i kdyz to bylo tezky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
16.2.15 10:09

@vodnarka2 to může být problém jestli o tom pořád mluvíš. Uvidíš ale zase nečekej roky, to je to on má času dost, kdyby ten věk byl opačně bylo by to lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
16.2.15 10:15

@belladonna
třeba o dotyčnou nechce přijít, s dítětem počítá, ale ne teď hned a neví, jak nejlépe jí říct, ať netlačí na pilu. Zároveň si uvědomuje, že ona moc času nemá…u 24-ti letého kluka mi přijde normální, že v nátlaku řekl ano - spousta mužů to tak dělá. A pak teprve přemýšlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.2.15 10:16

@ametyst Je opravdu moc hodny…snazivy zodpovedny…a chova se ke me krasne…taky mi to zni hrozne 24 a 30…ale vypada starsi nez ja…vlastne ja ani na tricet nevypadam :lol: neni to ze bych si nasla chlapce on je teda chlap a poradny :P proste se lekl…zas kdyz se rozejdu…tak nez to preboli to mame treba rok ja kdyz miluji trva mi dlouho se vzpamatovat..nez nekoho potkam…nez se zzijem…a to ze ma chlap 35 neni zaruka, ze bude rodinny typ…a je fakt, ze chci zodpovedneho chlapa pro rodinu…,ktery bude schopen se o rodinu postarat a hlavne s, kterym nam bude fajn..ne jen sploditele…a me s nim jinak je moc krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
16.2.15 10:21

@vodnarka2 já jsem taky vodnářka, je mi 29 a taky mi lidi hádají tak 22 takže ti věřím, že on vypadá starší jak ty :mrgreen:. Vidíš z toho co píšeš, by byla škoda ho ztratit…ale být tebou dala bych si ultimátum-buď do těch Vánoc, nebo pak maximálně dva roky…i on musí chápat, že pak už je docela pozdě pro ženu na dítě-ale vlastně ani nemusí být, dnes není třeba 35 žádný věk, jenže jak překonat ty pudy, když jsou už teď viď:)?Hodně štěstí přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
16.2.15 10:22

@vodnarka2
trochu se vtírnu, ale myslím si, že pokud jste s přítelem na stejně vlně, pokud máš pocit, že je to fajn chlap, tak vážně nespěchej. Neříkám, abys čekala 10let, ale ten rok, dva máš opravdu čas. Podle tvého popisu dostal z toho ultimáta strach, nic víc.
Manuál na vztahy a kdy mít děti ti nikdo nedá, musíš to sama cítit a podle toho se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.2.15 10:29

:D necham to ochladnout…moje segra, ktera je hodne racionalni volnomyslenkarsky typ s nim mela debatu…a rekla mi…segra bylo to zbytecny…se hadat…nech mu cas on chce a miluje te pekne o tobe mluvi…bere te se vsim vsudy jsem trosku razon nekdy no proste nekdy dokazu bouchnout a vim, ze kazdy by to neustal…zkratka pry nemam tlacit na pilu…takze pockam v klidecku.. :lol: ale ne zas pet let…budu se drzet nasi dohody :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.15 10:57

@vodnarka2 jak jsem psala, nemyslela jsem to nijak zle. Já osobně jsem si vlastní vinou taky zkomplikovala život, že jsem toho správného našla až po 30. Jen mi prostě přijde, že i když jsou spolu 2 lidé, kteří k sobě očividně patří, tak i přesto to dítě odsouvají „až budou připraveni“ a to hlavně chlapi.
Ale byla to spíš taková „otázka do pléna“, nic konkrétního na tebe. :kytka:
Podle toho co píšeš, to vypadá fakt fajn, přítel se zdá jako ten správný a opravdu se možná „jen cítil pod tlakem“.
Budu držet palce, ať Vám to vyjde co možná nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
16.2.15 11:09
@vodnarka2 píše:
@divine_d myslim,ze v každém vztahu je důležitá důvěra…a jak jsem již psala o mimco jsme se uz snazili a nepovedlo se pak jsme to odlozili a je fakt ze sem to hodne hrotila…a porad o tom mluvila vcera mi rekl, ze semnou chce mimco,…

Tak jestli chce, tak není co řešit a dobře, že jste si to vyřikali.
Sou chlapi, kteří jsou vyspělejší.
Myslím, že ho fakt spíš štval ten nátlak, a to jak si o tom moc mluvila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.2.15 11:13

@panikralickova ja vim, ze jsi to nemyslela zle :D v tom co si napsala plne souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.2.15 11:20

Ted kdyz nad tim premyslim…opravdu sem o tom mlela zkoinca dokola :,( z me strany to byl a je strach, abych nedopadla, jako s ex…jenze zase z ex..tam byli dost zasadni problemy..a tady to jinak suprove funguje…proste se hodim do klidu..a nebudu tlacit..asi na to melo i vliv, ze ted porodili moje kamaradky a ja sem jedina a osledni z nasi party kdo mimcol nema a taky myslim, ze u me hraje roli, ze sem cerstve presla hranici 30…asi mi z toho zacalo splouchat na majak…protoze se to vyhrotilo posledni mesic po techto udalostech…do te doby jsme planovali dovcu, kterou jsme si zaplatili a koupi jineho auta…asi se to seslo vsechno se vsim a pro nej to byl sileny tlak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.2.15 11:27
@panikralickova píše:
Nechci rýpat a už vůbec né do zakladatelky. I já a můj muž jsme měli dítě pozdě a teď mlátím hlavou o zeď jaká to byla chyba.
Myslíte, že se to změní, tenhle trend mít děti pozdě? Až lidé zjistí, že jim toho zas až tolik neuteče. A že se dítě nemusí povést na první pokus?
Nebo si myslíte, že to tak zůstane a že, zejména chlapi to budou dál a dál odsouvat?

dítě pozdě je pěkně blbý trend, ale zpátky na dítě kolem 20 věku, jako to bývávalo, to už si myslím, že se nikdy nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.2.15 11:30
@vodnarka2 píše:
Ted kdyz nad tim premyslim…opravdu sem o tom mlela zkoinca dokola :,( z me strany to byl a je strach, abych nedopadla, jako s ex…jenze zase z ex..tam byli dost zasadni problemy..a tady to jinak suprove funguje…proste se hodim do klidu..a nebudu tlacit..asi na to melo i vliv, ze ted porodili moje kamaradky a ja sem jedina a osledni z nasi party kdo mimcol nema a taky myslim, ze u me hraje roli, ze sem cerstve presla hranici 30…asi mi z toho zacalo splouchat na majak…protoze se to vyhrotilo posledni mesic po techto udalostech…do te doby jsme planovali dovcu, kterou jsme si zaplatili a koupi jineho auta…asi se to seslo vsechno se vsim a pro nej to byl sileny tlak…

ajsme u toho, na mě jsi se zlobila, přesto že jsem to nemyslela zle. Máš super vztah, super kluka, hrotila jsi to ty a „chyby“ jsi dělala ty. Přesto jsi na něj vyrukovala s okamžitým rozchodem při prvních rozdílných názorech. Kdybych byla v opačné kůži, byla bych to já, kdo by ztrácel důvěru v tebe. Ten kluk nic neuděl a jak nebylo po tvém, vyrukovala jsi s rozchodem, přestože vztah je jinak parádní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.2.15 11:40

@terinka4444 Vis to je to, ze nevis..co mam za sebou z me strany je to strach…protoze roky leti a nejake ty zkusenosti uz mam…a nevyrukovala jsem z rozchodem…nedelej ze me gestapo tym…rekla jsem jestli si je opravdu vsim jist jestli by nebylo lepsi si jit kazdy svou cestou protoze nechci aby byl pak nestastny ze mame dite, ze si myslim, ze ma pravo si projit roky mladi s tim co k veku patri…na cez mi rekl ze je semnou stastny, ze sem mu dala co zadna do ted…ze chce byt semnou…jenze ja nejsem jasnovidec…me staci normalne rict veci tak jak je druhy citi…ne chodit kolem horke kase…proto existuje komunikace…a kdyz je uprimna vzdy se da vse vyresit…a jde opravdu videt, ze si me nepochopila…a vzala si z toho jen to co v tom chces videt…to ja sem ho totiz naucila smyslet tak, ze nesoudime lidi, neresime druhe, nechavame druhe byt sam sebou…a hlavne nevydirame a nedelame psychicke natlaky…slusne jsem mu rekla sva stanoviska a on me ty sva…a o tom to predevsim je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.2.15 11:44

No to já ale nemůžu vědět, co ty jsi mu řekla. Psala jsi, že jsi se rozhodla a řekneš mu, že rozchod, protože v opilosti řekl, že ještě nechce dítě. Já z tebe nedělám nic, já jen můžu číst, co ty napíšeš.
A mám radost, že jste si to vyjasnili.
Ale mele se tady dokola o důvěře, jak jako aby tě nezklamal a že může…tak jsem ti jen nastínila, že kdo by především mohl ztratit důvěru ve váš vztah, je on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí