Přítel nechce dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
26.9.14 18:34

Já to měla podobně, ale rodině to nepovídal. Prostě se bál a přiznal to, až když byla malá opravdu na světě. A to je mu přes třicet. Chlap si asi neumí představit jaké to bude až se miminko narodí. Musí si to asi trochu promyslet. Mému to trvalo 2 roky, než vůbec přišlo na aspoň nějaké „snažení se“ o miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
26.9.14 18:37

Mi pripomina meho chlapa.. v poslednim roce to bylo jo, ne, jo, ne a az letos v lete souhlasil, ze tedy jo. No a kdyz jsem konecne otehotnela, tak z toho odvarenej fakt neni. No, jak se toho zase tolik nebojim. Vim, ze jak tu jednou dite bude, tak se bude chovat jinak (zkusenost z minula)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.14 18:37

@Londonka Pokud je tak skvelej, jak pises a neni to uplnej srab, tak tomu (az ty budes chtit ) trochu pomuzes, podas to tak, ze se stalo a ze si dite nechas at s nim, tak bez neho a uvidis. Kdybys mela treba za 5 let shanet jinyho chlapa, kterej dite chtit bude, to by ses taky mohla nahledat. Podle me si necha i tebe i dite a nakonec bude rad. A kdyby ne, tak mit dite je fajn bez nejakyho zmetka to kdyztak zvladnes a casem se nekdo najde :-)

• Citovat
  • Upravit
69235
26.9.14 18:40
Jako myslíš udělat podvod na chlapa, a buď si mě s dítětem nechá nebo je to zmetek, co za nic nestál?
@Anonymní píše:
@Londonka Pokud je tak skvelej, jak pises a neni to uplnej srab, tak tomu (az ty budes chtit ) trochu pomuzes, podas to tak, ze se stalo a ze si dite nechas at s nim, tak bez neho a uvidis. Kdybys mela treba za 5 let shanet jinyho chlapa, kterej dite chtit bude, to by ses taky mohla nahledat. Podle me si necha i tebe i dite a nakonec bude rad. A kdyby ne, tak mit dite je fajn bez nejakyho zmetka to kdyztak zvladnes a casem se nekdo najde :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
26.9.14 18:40

Co to probrat s ním, říct mu že tak teda ne i to, co kdybys byla těhotná, jak by se zachoval.Abys tady v 35. a výš neplakala, že dítě pořát nemáte a tobě tikají biologické hodiny…Takovému chlapovi, který neví co chce bych nevěřila ani s ním nepočítala do budoucna. Jeden den ti udělá dítě a pak zjistí, že ho nechce a kopne do zaječích. Kolik let je tobě?

• Citovat
  • Upravit
10848
26.9.14 18:45
@martina.se píše:
@Londonka počítej radši s variantou, že se to nezmění a podle toho se rozhodni, jak je to pro Tebe perspektivní. mě chlap hned na začátku řekl, že svatba a dítě už nikdy a prostě přes to vlak nejede. Hotovo. Narovinu mi řekl, že přemlouvání nemá smysl, on k tomu má své důvody, a pokud jsou děti a svatba moje priorita, ať si najdu někoho jiného. Takže za mě, ber to tak, že si to nerozmyslí :think: já to promyslela a šla jsem do vztahu s tím, že tu bude pro mě ve všem, ale prostě děti už mít nebudem. Kdybych neměla dítě, tak bych do vztahu nešla, ale já už jedno mám, tak jsem to tak vzala..

ahoj, tohle je hezký, psala jsi to v červenci 2013m tj. za čtyři měsíce poté jsi otěhotněla? Vyměnila jsi přítele nebo on změnil názor?

každopádně mně to nějka rozněžnilo, že to druhé dítě nakonec máš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.14 18:46
@bamba píše:
Co to probrat s ním, říct mu že tak teda ne i to, co kdybys byla těhotná, jak by se zachoval.Abys tady v 35. a výš neplakala, že dítě pořát nemáte a tobě tikají biologické hodiny…Takovému chlapovi, který neví co chce bych nevěřila ani s ním nepočítala do budoucna. Jeden den ti udělá dítě a pak zjistí, že ho nechce a kopne do zaječích. Kolik let je tobě?

Mě je 25,takže nemám kam spěchat…Mám stejný názor, proto jsem se rozhodla pro tělísko-je to jistota a na několik let. Určitě nebudu v tomhle skákat, jak on píská. Ani se mi to s ním už řešit nechce, cítím jako kdybych o tom ani mluvit neměla-takové nutkání :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6868
26.9.14 19:02
@Anonymní píše:
Mě je 25,takže nemám kam spěchat…Mám stejný názor, proto jsem se rozhodla pro tělísko-je to jistota a na několik let. Určitě nebudu v tomhle skákat, jak on píská. Ani se mi to s ním už řešit nechce, cítím jako kdybych o tom ani mluvit neměla-takové nutkání :nevim:

doufám, že myslíš tělísko s hormonem to bez hormonu zas taková jistota není :-) (to vím mám jednu malou princeznu přes tělísko doma).
Já bych do mimča nešla když takhle chlap mění názor. A jemu řekla, že až příště řekne, že chce miminko tak to bereš jako poslední slovo necháš vyndat tělísko a pak je to na osudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
26.9.14 19:12

U nas to bylo taky tak jen naopak ja nechtěla manžel prosil…
Když jsem tomu podlehla a řekla ze to zkusíme jeden měsíc bum byla jsem v tom a to jsme meli sex asi 3× za celý měsíc no a vidíš metrik mam skoro cas na porod.
V nějakým zkratu jsem řekla ano a ani jsem to nechtěla ze se to hned povedlo vykolejilo me manžel byl nadšeny a ja si říkam ze to tak melo byt.

Promluvila bych s nim ja třeba mela totální strach z toho zase piplat miminko byt těhotna rodit nespat atd…proste syn odrostl a uz jsem nechtěla ale ani nevím proc když děti jsou smysl života :) podle me se boji Dítě je závazek na cely život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 19:28
@Anonymní píše:
@Londonka Pokud je tak skvelej, jak pises a neni to uplnej srab, tak tomu (az ty budes chtit ) trochu pomuzes, podas to tak, ze se stalo a ze si dite nechas at s nim, tak bez neho a uvidis. Kdybys mela treba za 5 let shanet jinyho chlapa, kterej dite chtit bude, to by ses taky mohla nahledat. Podle me si necha i tebe i dite a nakonec bude rad. A kdyby ne, tak mit dite je fajn bez nejakyho zmetka to kdyztak zvladnes a casem se nekdo najde :-)
:poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
6388
26.9.14 19:30

@Krasavicaa
No co..taky názor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
26.9.14 19:33

Já věřím, že miminko chce jen se bojí toho okamžiku že už jako „fakt te´d“ :mrgreen:.Nehanila bych ho nějak :nevim:.Já sama jsem si nebyla jistá jestli dítě chci nebo nechci, i když jsem si ho vlastně přála…takže já ho chápu.
Netlačila bych na něj, ale pro tělísko nechodila-to se dává na delší dobu myslím a to je zbytečné i kdyby jste se rozhodli až za rok.

A teď sama nevím jestli bych řekla, že druhé chci teď, i když vim že ho chci…znovu bych byla nejistá. Já v tomhle vidím spíš to, že si uvědomuje jak velká zodpvoědnost je to mít dítě.
A určitě lepší takovej chlap než ten co hned kývne jakože jo, aniž by si uvědomoval tu zodpovědnost a byl třeba i zajištěný(a třeba se taky bojí, jak to zvládnete po finanční stránce-po chlapovi se to tak nějak vyžaduje že zabezpečí rodinu a pokud si není jistý… :think: :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.9.14 20:20
@harpyje píše:
ahoj, tohle je hezký, psala jsi to v červenci 2013m tj. za čtyři měsíce poté jsi otěhotněla? Vyměnila jsi přítele nebo on změnil názor?každopádně mně to nějka rozněžnilo, že to druhé dítě nakonec máš :)

máme mrně - aktuálně vyřvává v postýlce.. názor jsme nezměnili, ono se to nějak přihodilo. Byla jsem nakonec rozhodnutá se postarat sama, mrně si nechat, ale chlap do toho šel kupodivu se mnou. I když to delší dobu vypadalo, že náš vztah padne.. No a malýmu je měsíc, je to chlapův miláček :srdce: ale řekla bych, že jsme velkou vyjímkou :think: možná, že to tak dopadlo proto, že nám oběma hodně dlouho trvalo se s tou myšlenou smířit - tedy s myšlenkou, že to dítko čekáme :think: byli jsme v šoku oba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
29.10.14 13:47

Doufám, že píšu do diskuze, jsem tu poprvé, tak to tu moc neznám…chtěla bych se s váma poradit…od malička miluju malý děti, jsem tím dost typická, všichni to o mně vědí. Mám přítele, skoro 4 roky, je o pár let starší než já, něco přes 30. O dětech jsme vždycky spíš vtipkovali, on ví, že děti miluju a že chci vlastní, ale protože ještě asi 2 roky budu studovat, tak se na to pořád odvolává, že je ještě brzo, jsem mladá a ještě ne.
Asi před půl rokem jsme měli trochu vážnější debatu a vypadlo z něj, že děti teď ještě nechce a do budoucna neví…dost to se mnou zamávalo, nejdřív jsem si myslela, že to překousnu a prostě počkám, ale začlo to ve mně hlodat a němůžu se zbavit strachu, že k těm dětem prostě nikdy nedospěje.
Mám ho ráda, v mnoha ohledech je to ideální chlap (samozřejmě jsou věci, který mi vadí, ale to je asi všude). Trošku problém vnímám v tom, že si hodně jak se řiká „hrabe na svým písečku“, je důležitý hlavně on, málo vnímá, že já mám nějaký potřeby a pokud jsou mu proti srsti, tak jde prostě proti nim. Neumí se moc přizpůsobovat a málo cítí partnerské my, dost věcí dělá hlavně, aby uspokojil svoje potřeby (vyčetl to někde na seberizeni.cz či budhista.cz, že je potřeba naplňovat svoje potřeby a nedělat to, co chtějí ostatní - já to vnímám ale tak, že jeho život by neměli organizovat jiní, ale neznamená to, že by se v partnerství neměl přizpůsobovat).
Teď k jádru problému. Začínám hodně cítit potřebu mít děti, posunout život někam dál. Netvrdím, že teď hned, ale klidně do 2 let bych miminko chtěla. Ale přítel je fakt extrémně proti, pořád se ptá, jestli jsem si vzala prášek apod…Dneska jsme na to zase narazili a řekl mi, že to trochu vnímá tak, že narozením dítěte končí celej život :-( jsem z toho smutná a vůbec to nechápu. Pro mě je narození dítěte celoživotním posláním, těším se na to…On má strach, že by se nemohl dál věnovat kamarádům, hrát počítačový hry, koncertovat apod…to říká…ale já mám trochu pocit, že se bojí, že by musel převzít zodpovědnost a byl by tu někdo, jehož potřebám by se musel přizpůsobovat apod. Přitom když jsme někde u kamarádů, tak si s jejich dětma hraje, večer pak třeba řekne, jak byla ta holčička úžasná apod…moc se v tom nedokážu zorientovat.
Co vy myslíte, nechá se za nějakou dobu zlomit a bude mít to dítě rád nebo je to beznadějný? díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
29.10.14 14:01

@zpevanda může se to změnit, ale popravdě kdybych s tím člověkem ještě neměla závazky a věděla, že je tak silně proti něčemu po čem já toužím…rozešla bych se s ním. Pak si vem že třeba bys chtěla druhé a on by byl zase proti. A to už by bylo horší…něco podobného řeším i já. Manžel nechce druhé dítě. Jendou řekne že nikdy a pak zase že možná za pár let ano…ale nemám z toho radost tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí