Přítel nechce dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
15.2.15 21:07

Kopnout do zadku a najít si jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
15.2.15 21:09
@terinka4444 píše:
A nechceš ho tím navrhnutým rozchodem tak trochu dotlačit do toho, aby ti kývnul na dítě? Hned návrh jako rozchod? Nevím, mně by to zavánělo trochu psychickým vydíráním.
Bydlíte spolu, žijete spolu, on ti řekl, že dítě ne teď, ale za rok dva a ty se přifaříš z rozchodem přestože doteď to byl pohodový a parádní vztah. Je to vydírání.

to není přece žádné vydírání, na co by ona měla čekat dva tři roky? Věřit mu pořádně nemůže, hoch se rozmyslet nemusí a jí utíká čas. Já bych volila jedině rozchod. Ne jako vydírání, ale jako fakt. Mají oba jiné plány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
15.2.15 21:12

Můj muž je taky ode mě o 10 let a říkal mi, že kdyby mě nepotkal (nebo jinou) a do 35. roku by se nestal tátou, už by asi dítě nechtěl, už by prý bylo pozdě. Pozali jsme se když měl 33, 35 mu bude za 2 týdny a malý má půlroku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.2.15 21:17
@belladonna píše:
to není přece žádné vydírání, na co by ona měla čekat dva tři roky? Věřit mu pořádně nemůže, hoch se rozmyslet nemusí a jí utíká čas. Já bych volila jedině rozchod. Ne jako vydírání, ale jako fakt. Mají oba jiné plány.

ale zabralo to, jak jsem psala, pohrozila rozchodem a ejhle dohoda o dítěti je na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
15.2.15 21:47

@belladonna
Proč by měl byt hned špatnej? Já dítě chtěla, on řekl že taky. Já o tom začala mluvit, plánovat a on cukl..Když jsem se na to vykašlala a rozhodla se, že dítě nechci, tak s tím po dvou měsících přišel on..Ale to už jsem nechtěla já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
15.2.15 21:50

@SlecnaSally Během 2 měsíců jsi zas nechtěla? A jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
15.2.15 22:01
@Halibar píše:
@SlecnaSally Během 2 měsíců jsi zas nechtěla? A jak to dopadlo?

Víš ono je to těžký a stále jsem to sama plně nepochopila. Já ale mimčo opravdu hrozně chtěla, on s tím přišel a já byla nadšená. Začala jsem to klasicky moc hrotit-kdy otěhotnět kvůli práci, kolik a co stojí…a on si začal připadat špatně, že najednou to tak moc řeším. Tak couvl..Mě to dost zamrzelo a prostě jsme se nastavila, že dítě nechci…A on najednou zase že chce, jak jsem ta pravá. To byl na týden pracovně pryč, asi mu to tam docvaklo, ale já si ten týden užila :oops:.Takže já se po jeho nabídce spíše otřepala, neměla jsem z toho radost, spíš husí kůži..začal mě víc rozčilovat, vše mi víc vadilo a v prosinci jsme se rozešli..Pak jsem se k sobě vratili, ale už spolu nežijeme. Je to sice řekla bych i lepší :srdce: Ale jak to dopadne nevím..Sama nechápu, proč jsem s ním dítě chtěla a pak ne…
A ted? Zase bych chtěla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.2.15 22:14

Ale no tak…:-)proc tak jizlive :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
15.2.15 22:17

@SlecnaSally :D jeej jak na kolotoči :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
15.2.15 22:18
@Halibar píše:
@SlecnaSally :D jeej jak na kolotoči :D

Mno to ano :roll: Ale snad se to nějak už vyřeší…Ted chci už jen klid..ale táhne mi na 27..Hrooozně to letí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
15.2.15 22:25

@terinka4444 to není vydírání, to je dohoda. Teda pro mě dohoda. Když se dohodli a oba závazek splní, tak to bude na dobré cestě. Pokud zakladatelka bude o Vánocích psát na Emimino, že se v chlapovi spletla, že dítě opravdu nechce, tak to bude zase smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.2.15 22:27

Predchozi prispevek je pro Terrinku :-)aby to bylo k pochopeni :-)a abych tedy vse upresnila…on skoro vubec nepije…coz znamena /drak/liša, opilost/ jednou za rok :-)nevim no na jednu stranu kdyz mi chlap rekne, ze sem jeho druha pulka a ze chce byt uz naporad semnou jen, ze ho stve, ze sem to zacala hrotit kvuli tomu, ze by to byl i unik z prace, kde me to depta, ze kdyz budeme mit dite, ze se o nas chce postarat…ze je to obrovska zodpovednost vychovat podle nejlepsiho vedomi a svedomi uzasnou bytustku, ze asi trochu mel pravo na ulek…rekl mi jen o tom prosim uz nemluv ja pujdu na materskou, ja budu tehotna to se musi povest…ja budu mit miminko…ale my budeme…a treba se nam to povede uz v lete na dovce…mozna jsem naivni, ale ze me miluje to vim…teda alespon se tak chova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
15.2.15 22:28
@SlecnaSally píše:
@belladonna
Proč by měl byt hned špatnej? Já dítě chtěla, on řekl že taky. Já o tom začala mluvit, plánovat a on cukl..Když jsem se na to vykašlala a rozhodla se, že dítě nechci, tak s tím po dvou měsících přišel on..Ale to už jsem nechtěla já

až v alkoholovém opojení to holce, co už se těší a bere kyselinu listovou, řekne, že vlastně ještě žádné dítě nechce a že možná až za dva tři roky, jestli vůbec. tak to je pro mě nedůvěryhodná osoba. Má být férový a nebalamutit partnerku něčím, co vůbec tak nemyslí a neplánuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
15.2.15 22:30

@vodnarka2
Jak jsem psala, je to jako u nás..Bud ticho a nemysli na to. Nepřipouštěj si tikot, ale to taky nepřeháněj..at nedopadneš jako já :lol:
Dobře to dopadne..Dej mu těch pár měsíců, to už tě nepoloží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.2.15 22:30

Omlouvam se, jestli to neni k pochopeni…hrozne tezko se to pise…a diky vsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí