Přítel nechce dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
16.2.15 11:49

Protoze predevsim jsme tu kazdy sam za sebe zijeme kazdy sam za sebe a nejvice casu travime sami se sebou coz je pro nektere to nejtezsi a absolutne nezvladnutelne…proto sem ho nikdy nechtela nikam a nikdy nikam tlacit nebudu, me stacilo rici prosim nemluv o tom porad netrap se tim me to zacina deptat…jenze kdyz nerekl nic tak sem nic vedet nemohla pro me to bylo najednou z niceho nic obrat o 360 stupnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.2.15 11:49

Tohle je tvoje věta Za chvili si vklidu sednem a proberem to, ja navrhnu rozchod

na tu jsem ti reagovala. Že hned vyhrožovat a navrhovat rozchod je prostě vydírání, pokud jinak běží vztah naprosto perfektně. A kdybych já byla v situaci, kdy by manžel chtěl dítě, já se na něj ještě necítila, svěřila se mu a teakcí na to by byl rozhovor s navrhnutým rozchodem, byla bych to já, kdo by ztrácel důvěru, nikoliv on, že já ho zradila, páč se necítím na dítě. Jen jiný úhel pohledu, nic víc. Taky popřemýšlej, co asi on, ne jen ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.2.15 11:53
@vodnarka2 píše:
Protoze predevsim jsme tu kazdy sam za sebe zijeme kazdy sam za sebe a nejvice casu travime sami se sebou coz je pro nektere to nejtezsi a absolutne nezvladnutelne…proto sem ho nikdy nechtela nikam a nikdy nikam tlacit nebudu, me stacilo rici prosim nemluv o tom porad netrap se tim me to zacina deptat…jenze kdyz nerekl nic tak sem nic vedet nemohla pro me to bylo najednou z niceho nic obrat o 360 stupnu..

ano, já to chápu, ale kdyby ti řekl, že nad vším přemýšlel a že je mu prostě 24 let, že ho děsí představa dítěte teď, že by potřeboval ještě dva roky čas…co bys udělala? Rozešla se s ním? Tak jak jsi o tom uvažovala od začátku diskuze? Pro tebe to dopadlo podle tvých představ, dítě bude, jen nemáš mlet stále o tom jednom a tom samém, ale kdyby to dítě nechtěl, co by bylo? Uvažovala jsi o rozchodu a hledání jiného tatínka, jen proto, že se jinak perfektní chlap momentálně zalekl. Nepíšú to jemu, nenasazuju mu brouka do hlavy, jen tobě, abys přemýšlela, nic víc, nic míň. Netlačila bys ho do ničeho, ale rozchod, v podstatě tu nejtvrdší možnou věc, tu jsi nadhodila při prvním „vyjednávání“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.2.15 11:59

@terinka4444 no napsala sem to v rychlosti to je fakt, ale ja nejsem opravdu zadna natlacka prave, ze jsem premyslela co on a hodne…vsechno sem si rozebirala jestli je to k nemu fer chtit po nem rodinu…a rekla mu svuj pohled on me zase svuj…to je jasny, ze jsem si premitala jaka jsem byla ja ve 24 co jsem do ted zazila a co jsem nasbirala za zkusenosti…a on zase uznal, ze mohl zvolit jiny den a jinak to podat…kazdopadne dohoda zni jasne ja o tom nebudu mlet a resit to a treba to prijde driv nez budem cekat a treba ne…jistotu a oporu ve me ma prave obrovskou…protoze sem mu pomohla vyresit a divat se na nektere situace uplne jinak…a kdyby to tak nebylo urcite by mi nerekl, ze se semnou neskutecne vyklidnil a zacal premyslet o vecech a zivote uplne jinak…rozchod sem chtela jen navrhnout kvuli tomu, abych mu nebrala jeho cas jeho mladi…pokud spolu mame mit rodinu budeme ji mit pokud ne tak ne…ono taky jak opadli ty me emoce a vysvetlili jsme si to zas se na to divam jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.2.15 12:03

@terinka4444 tak kdyby rekl, ze dite nechce nikdy ano rozesla bych se s nim, protoze by se zasadne rozchazel pohled kazdeho z nas na jeho predstavy o zivote, ale tady nikdo nemluvi o mimcu hned kdyz se zacnem snazit treba i na ty Vanoce ono to nemusi jit taky hned…taky to nemusi jit treba i pet let a sam uznal, ze vedel kolik mi je a ze musi pochopit i mou stranu a mou reakci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.2.15 12:06

Jenze predstava pockej treba dva roky a pak to treba zacnem zkouset me naprosto vydesila…to uz sem totiz slychavala…sest let a jak to dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
16.2.15 12:11

@vodnarka2 já ti rozumim, bojíš se, máš prostě špatnou zkušenost. Ale zkus neházet chlapi do jednoho pytle-tenhle je přeci jiný. A já i za tebe doufám, že to co slíbil, dodrží:). A kdyby ne, ber to v klidu, i ve 32 letech si ještě můžeš najít jiného a mít s ním děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.2.15 12:34

@ametyst :P pockam a mezi tim zapracuji trosku i na tom svem temperamentu :D a budu se snazit nevidet vse hned cerne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.2.15 12:44

No, každopádně ti moc držím palce, ať brzy otěhotníš a jste všichni spokojení a šťastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
16.2.15 12:45

@vodnarka2
Já bych se i vsadila, že když o tom nebudeš mluvit, maximálně do vánoc se přestane hlídat a to opravdu maximálně…Vsadíme se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.2.15 13:13

@SlecnaSally Tak jo :-) sazku prijimam :-) @terinka4444 jinak dekuju holky :-)my uz vlastne jedno miminko mame peti mesicniho kocourka :-),ktery mi tu zrovna nahlizi…co to tu píšu :-)proste uz ho necham v klidku a hotovo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_XIX.
16.2.15 13:42
@vodnarka2 píše:
@SlecnaSally Tak jo :-) sazku prijimam :-) @terinka4444 jinak dekuju holky :-)my uz vlastne jedno miminko mame peti mesicniho kocourka :-),ktery mi tu zrovna nahlizi…co to tu píšu :-) proste uz ho necham v klidku a hotovo :kytka:

Nenechas :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
44
16.2.15 13:44

@Electrolux_XIX. to je vec nazoru :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.3.15 18:11

Tak Ahoj Holky :-) Dopadlo to všechno hodně zajímavě… :-) rozešli jsme se, protože můj ted už ex přišel s tím, že on se vlastně na nic necítí, že je mladý a, že si chce vše ještě zkusit a tak…no tak sem mu řekla at se odstěhuje, že bychom se jen trápili…tudíž jsem ted sama…je mi fajn, jen ta samota v bytě je nic moc a tak se snažím zabavit co to jde a na vše už kašlu… nebot už se mi znova nechce zažívat tyto stavy…bud to přijde nebo ne a hotovo došel mi elán :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
11.3.15 21:18
@vodnarka2 píše:
Tak Ahoj Holky :-) Dopadlo to všechno hodně zajímavě… :-) rozešli jsme se, protože můj ted už ex přišel s tím, že on se vlastně na nic necítí, že je mladý a, že si chce vše ještě zkusit a tak…no tak sem mu řekla at se odstěhuje, že bychom se jen trápili…tudíž jsem ted sama…je mi fajn, jen ta samota v bytě je nic moc a tak se snažím zabavit co to jde a na vše už kašlu… nebot už se mi znova nechce zažívat tyto stavy…bud to přijde nebo ne a hotovo došel mi elán :,(

Teeda a jak to zvládáš? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria