Přítel nechce na dovolenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4164
1.10.24 14:55

A když ho pozveš, takže se nebude moct vymlouvat na peníze, tak taky nebude chtít jet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
1.10.24 14:58
@Magic Unicorn píše: Více

Až bude na MD/RD, budou to mít nastavené třeba jinak, ale nevidím důvod, proč by si teď, za bezdětna, oba pracující, neměli náklady dělit.
Nebo ji má od začátku sponzorovat, protože jednou možná půjde na mateřskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
1.10.24 15:04

Já si taky vždy myslela, že partner musí na výlet se mnou. Pak jsem zjistila, že nemusí. Vystačím si sama. A trávíme dokonce i dovolené oddělene. A vyhovuje nám to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6690
1.10.24 15:05
@Karamba2020 píše: Více

Neeee, daleko rozumnější je sponzorovat svůj vozový park, to je totiž ten nejlepší životní partner, zvlášť když je s někým jen tři roky a mají zatím jen jednu hypo a barák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6690
1.10.24 15:07

Já bych viděla jako nejhorsi vaše partnerské nastavení, to mi totiž přijde nulové. Mít ženskou a vůbec se jí nevěnovat, vrazet peníze jen do motorek apod, tak ať si leští banána taky sám, když nedá žádnou energii do partnerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
1.10.24 16:26

A to by se dalo cekat, kdyz ma lux.auto a 3 motorky, ze prave proto bude chtit alespon vyletovat, kdyz ne uplne daleko cestovat.

Tak mu to porad jen stoji v garazi? 8o

Brzy tvuj prita zpohodlnel no a nalijme si cisteho vina: mas to hodne blby. Jste nekompatibilni a tebe tohle bude prudit cim dal vic.

Neuvazovalas o stopnuti stavby? Pocitas s nekym takivym nekompatibilnim i ve svem dalsim zivote? Popravde je vas vztah odsouzen driv ci pozdeji k zaniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
1.10.24 16:35

@JancaS84 tak to bylo třeba předtím, než začali stavět a teď se třeba bojíQ…asi na to nemají vlastní hotovost, když mají hypotéku…taky mám jedno kolo za 50 tis a druhé za 40tis, ale byly kupované před stavěním

• Citovat
  • Upravit
18304
1.10.24 16:36

Kdy větrá motorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
1.10.24 16:40
@Kocicka1987 píše: Více

Ja to tedy pochopila tak, ze ma kola k auta za 100 tacu nikolu cyklokola ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.24 17:16

A jezdí s těma motorkamá někam? Jezdíte spolu? K čemu auto a motorky když to stojí v garáži a nikdo to nemůže obdivovat. :nevim:?nemůžete na tu dovolenou jet na motorce

• Citovat
  • Upravit
3003
1.10.24 17:34

Sanozrejme, že se vymlouvá. Nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
2.10.24 10:52

Nehodíte se k sobě. Bude hůř, nejspíš spolu nebudete.
On prostě NECHCE. O penězích to absolutně není, a to moc dobře víš. Investovat do svých zájmů mu nevadí, ale dát peníze na Vaše společné zážitky, to ne. Mj., abychom platili po 3 letech kino na půl.. Škrt to bude nejspíš taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
2.10.24 12:36
@Anonymní píše: Více

Tak to by mě dost vadilo.
Miluji cestování..ideálně jednou za měsíc někam vyjet.
Minimálně pár zahraničních cest v roce..
Tohle by mě nebavilo.
Já cestuji s partnerem a i s dětmi teď.
Ale před dětmi bych určitě netrčela doma.
Můj manžel extra cestovatel není ale jede.
:D :D
A pak se mu to i líbí.. volá rodině ukazuje jim to.
U nás funguje mu to oznámit 2-3měsíce dřív a pak to zařídit.
A on už to pak bere hotovou jako věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3811
2.10.24 13:48

To je pecivál sakra brzy. Bude to čím dál horší s postupujícím věkem. Podívej se na jeho rodinu, zda jezdili na dovolenou výlety, když byl malý. Tohle si většinou nesou děti do dospělosti z původní rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
2.10.24 13:54
@Da12 píše: Více

Noo.., to bych netvrdila.
Když si vezmu švagra a mého muže.. Jeden v luftu nonstop, druhého aby ještě ve 40 na gauči obraceli. To bude spíš vrozené, povaha, temperament, osobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí