Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jak se přizpůsobuje v jiných ohledech, když se nedokáže přizpůsobit ani na jednu dovolenou ročně? Nebo vymysli schválně výlet, který je úplně zadarmo. Dojet třeba na hory a jít nějakou fajn trasu. Nejspíš by přišel s nějakou jinou výmluvou.
@Karamba2020 píše: Více
Vzhladom na to, ze platia napoky aj kino, tak na MD/RD od nej bude ocakavat aj nadalej 50% nakladov. Takych tu uz bolo
@Anonymní píše: Více
Platite si kazdy polovinu vseho, ok, mate to tak nastavene. Tak kdybys mu rekla, ze celou dovolenou bys zaplatila ty, tak by taky nejel? Samozrejme to nemyslim vazne, jen by me zajimal jeho argument o zbytecnych penezich, kdyz z jeho by to neslo. Jinak je to podle me pecival a kolenovrt. Neni zbytecne koupit drahy kola na auto, ale par dni nekde na dovoleny je problem. Kdyby penize nebyly, tak nereknu. Ale takhle?
@Kocicka1987 píše: Více
Sporivy? Cetla si to poradne? Ten ma do sporeni hodne daleko.
Nečetl jsem všechno, za sebe můžu napsat, že bych se taky kroutil dávat za týden dovolené dvacku, ale na druhou stranu vlastnit to co píšeš, tak bych to asi neřešil. Problém bude jinde. Nejsi až příliš aktivní? Nenutíš ho (i nepřímo) do něčeho? Mě například děsí taková ta „nutnost“ jet na dovolenou jenom protože je léto, všude lidi, dopravní zácpy… co si vyrazit úplně nahodile, třeba jen na pár dní, zato častěji? Nevnucuji, pouze návrh ![]()
Mi se taky na dovolenou moc nechce, ale protože se tam nudím. Jsem typ, který musí neustále něco dělat a užívání si ve smyslu chození po památkách, hradech, zámcích, starovávní se v restauracích, nebo případně jít na výlet s tím, že když se vyleze na nějaký kopec, zakempíme to v hospodě, mi prostě nevyhovuje.
Dokážu to asi nějak překousnout, kvůli čemu ale dělám obstrukce je chování přítelkyně, která si z rodiny nese to, že všechno zařizuje chlap. Vůbec se nebere třeba v úvahu to, že doprava na dovolenou autem napříč republikou je prostě práce a člověk je potom unavený. Bere se to jako úplně samozřejmá věc. Na druhou stranu, když si vezmu, že bych si měl vzít jako samozřejmou věc uvaření oběda od ženy, tak tohle už tak samozřejmé není. A tahle nevyrovnanost mi svým způsobem vadí a brání mi se na dovolené uvolnit a odpočinout si.