Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak moj nastastie uz ex nosi teplaky, sustaky tiez vsade. Raz sa mu stalo (aspon on to hovoril), ze si tak raz v teplakoch zasiel do obchodu po rozky a tresku, sadol si na obrubnik pred obchod a vzali ho policajti ako bezdomovca. Musel dokazovat, ze je v Prahe na navsteve a ma kde byvat. Mimochodom, mal si vtedy hladat pracu, tak sa nedivim, ze ho nikam nevzali, ked chodil v teplakoch…
@Didlinka33 píše:
Můj chlap je občas nosí taky a co jako…Já zase nemám ráda, když každej i doma nosí rifle..je to strašně nepohodlný, kdybych mohla, tak bych nejradši nosila pořád tepláky..Bavlněný kalhoty ráda nemám, takže se bohužel musím trápit ve městě s těma riflema…
proc se musis trapit v riflich?
existuji i sukne, saty
a jinak tech kalhot jsou spousty od tvidu po platynko. to denimove silenstvi je silene…
@Ali-Ali píše:šaty ani sukně nenosím, a kalhoty se mi nelíbí..prostě mi to přijde jak na babky
proc se musis trapit v riflich?existuji i sukne, satya jinak tech kalhot jsou spousty od tvidu po platynko. to denimove silenstvi je silene…
@Bábrdl píše:
Pokud by nebyl můj chlap druhořadý italský gangster, romský frajer nebo v permanentním tréninku na přespolní běh, tak ano, vadilo.
@Didlinka33 píše: šaty ani sukně nenosím, a kalhoty se mi nelíbí..prostě mi to přijde jak na babky
Co ti prijde jak na babku? Jiny kalhoty nez jeansy? ![]()
Asi by zakladatelka měla trochu přiblížit styl těch šusťáků a taky to, co myslí tím „do města“.
V něčem, co poslala Izzz (to černé) bych si dovedla představit, že chlap pojede na nákup třeba, ale pokud zakladatelka myslí tím do města třeba i posezení v restauraci nebo něco takového, tak bych chlapa taky hnala (a to do místní knajpy chodí v montérkách po práci, takže cimprlich fakt nejsem).
Nicméně, pokud se chystáme do centra, tak dle situace džíny nebo plátěné kalhoty, případně společenské, pokud je to něco více „hohe“. Šusťáky a tepláky podle mě patří na hory a na zahradu…
Já čekala, kdo se tu do mě pustí
Pardon, jestli jsem se někoho dotkla, každýmu se líbí něco jinýho ![]()
No však jsem to psala..doma tepláky, do města rifle ![]()
Mno, mně by to asi vadilo, ale pořád to není to nejhorší
Můj chlap má dodnes trauma ze svého otce, který jezdil na benzinu či do sámošky v trenclích a holinkách
…Jinak můj chlap džíny nemá ani jedny, nesnáší je, všechny kalhoty má manžestrové v několika barvách a střizích a vypadá to super…
@Patricia89 píše:
Ne. To nosim plátěný 3/4. Většinou bílý. To už sem tady psala. To už bych nedala.
ja mela jedny riflovy trictvrtaky a bylo v tom vedro, i kdyz byly tenky prave. Ale vypadaly dobre, to jo
Mě by to asi nevadilo..oni to nejsou šusťáky, je to takovej ten playdry material nebo jak se to jmenuje (ne jako šusťáky za komárů). Nechápu výraz „do města“.. jakože v Praze nemůže jít do tesca ve sportovních kalhotech?
Šusťáky jsou taková ukrajinská poznávací značka. Tak alespoň víme, u koho se pán inspiruje ![]()
Ty vogo, to jako fakt kvuli sustakum menit chlapa
? Docetla jsem prvni stranku a vic nedam
ja nosim teplaky klidne i do tesca a muj chlap take a to ja se zase bavim, tim jak tam vsichni jdou vyfrkkli v dzinach jak do housli a v duchu se fakt smeju
a chudak holcicka co musi cely den tvrdnout v dzinach ve skolce, takhle nejak vypada malomestactvu
,, to moje deti v teplakach letaji do ciziny. Jasne jsou teplaky a teplaky a jestli ma chlap zakladatelky adidas nebo conversky tak stopro vypada lip nez ten v dzinach z Taka. Asi nemas zakladatelko zadne problemy kdyz resis takove blbosti, ja byt tvym chlapem tak si klepu na celo.