Přítel nosí šusťáky do města

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
27.5.15 15:15

Omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
27.5.15 15:17

Tak moj nastastie uz ex nosi teplaky, sustaky tiez vsade. Raz sa mu stalo (aspon on to hovoril), ze si tak raz v teplakoch zasiel do obchodu po rozky a tresku, sadol si na obrubnik pred obchod a vzali ho policajti ako bezdomovca. Musel dokazovat, ze je v Prahe na navsteve a ma kde byvat. Mimochodom, mal si vtedy hladat pracu, tak sa nedivim, ze ho nikam nevzali, ked chodil v teplakoch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.5.15 15:18
@Didlinka33 píše:
Můj chlap je občas nosí taky a co jako…Já zase nemám ráda, když každej i doma nosí rifle..je to strašně nepohodlný, kdybych mohla, tak bych nejradši nosila pořád tepláky..Bavlněný kalhoty ráda nemám, takže se bohužel musím trápit ve městě s těma riflema…

proc se musis trapit v riflich?

existuji i sukne, saty ;) a jinak tech kalhot jsou spousty od tvidu po platynko. to denimove silenstvi je silene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
27.5.15 15:22
@Ali-Ali píše:
proc se musis trapit v riflich?existuji i sukne, saty ;) a jinak tech kalhot jsou spousty od tvidu po platynko. to denimove silenstvi je silene…
šaty ani sukně nenosím, a kalhoty se mi nelíbí..prostě mi to přijde jak na babky :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
27.5.15 15:24
@Bábrdl píše:
Pokud by nebyl můj chlap druhořadý italský gangster, romský frajer nebo v permanentním tréninku na přespolní běh, tak ano, vadilo. :lol:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
27.5.15 15:26
@Didlinka33 píše: šaty ani sukně nenosím, a kalhoty se mi nelíbí..prostě mi to přijde jak na babky :zed:

Co ti prijde jak na babku? Jiny kalhoty nez jeansy? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
27.5.15 15:29

Asi by zakladatelka měla trochu přiblížit styl těch šusťáků a taky to, co myslí tím „do města“.
V něčem, co poslala Izzz (to černé) bych si dovedla představit, že chlap pojede na nákup třeba, ale pokud zakladatelka myslí tím do města třeba i posezení v restauraci nebo něco takového, tak bych chlapa taky hnala (a to do místní knajpy chodí v montérkách po práci, takže cimprlich fakt nejsem).

Nicméně, pokud se chystáme do centra, tak dle situace džíny nebo plátěné kalhoty, případně společenské, pokud je to něco více „hohe“. Šusťáky a tepláky podle mě patří na hory a na zahradu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
27.5.15 15:30

Já čekala, kdo se tu do mě pustí :mrgreen: Pardon, jestli jsem se někoho dotkla, každýmu se líbí něco jinýho ;)
No však jsem to psala..doma tepláky, do města rifle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.15 15:49

Mno, mně by to asi vadilo, ale pořád to není to nejhorší :lol: Můj chlap má dodnes trauma ze svého otce, který jezdil na benzinu či do sámošky v trenclích a holinkách :roll:…Jinak můj chlap džíny nemá ani jedny, nesnáší je, všechny kalhoty má manžestrové v několika barvách a střizích a vypadá to super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.15 17:08

A vy, co nosite jen rifle, to nosite i v létě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.15 17:38
@Patricia89 píše:
Ne. To nosim plátěný 3/4. Většinou bílý. To už sem tady psala. To už bych nedala.

ja mela jedny riflovy trictvrtaky a bylo v tom vedro, i kdyz byly tenky prave. Ale vypadaly dobre, to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
27.5.15 17:50

Mě by to asi nevadilo..oni to nejsou šusťáky, je to takovej ten playdry material nebo jak se to jmenuje (ne jako šusťáky za komárů). Nechápu výraz „do města“.. jakože v Praze nemůže jít do tesca ve sportovních kalhotech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.15 17:52

@Patricia89 jojo, bily platenaky jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.5.15 17:52

Šusťáky jsou taková ukrajinská poznávací značka. Tak alespoň víme, u koho se pán inspiruje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
27.5.15 18:02

Ty vogo, to jako fakt kvuli sustakum menit chlapa :roll: :lol:? Docetla jsem prvni stranku a vic nedam :mrgreen: ja nosim teplaky klidne i do tesca a muj chlap take a to ja se zase bavim, tim jak tam vsichni jdou vyfrkkli v dzinach jak do housli a v duchu se fakt smeju :lol: a chudak holcicka co musi cely den tvrdnout v dzinach ve skolce, takhle nejak vypada malomestactvu :lol:,, to moje deti v teplakach letaji do ciziny. Jasne jsou teplaky a teplaky a jestli ma chlap zakladatelky adidas nebo conversky tak stopro vypada lip nez ten v dzinach z Taka. Asi nemas zakladatelko zadne problemy kdyz resis takove blbosti, ja byt tvym chlapem tak si klepu na celo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová