Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne ten chlap, než aby poslouchal debilní kecy, nechá si drtit kulky v džínách..
Proč asi 90% chlapů, když vystoupí z auta odlepuje koule od stehen?
Mně by to vadilo, ale řekla bych mu to jednou s tím, že pokud se nebude mezi lidi oblékat slušně, tak s ním nikam chodit nebudu.
Kdo je línej se mezi lidi slušně obléct je podle mě buran, a je úplně jedno jestli je z Prahy, Paříže, nebo nějaké Horní dolní - to jest k těm směšným kecům, že slušně se mezi lidi oblékaj jen maloměšťáci. ![]()
To, že ve velkých městech lidé „viděli už všechno“ a nad ničím se nepozastaví pro mě osobně není důvod, abych se kvůli lenosti vykašlala na to jak vypadám. ![]()
@Patricia89 píše:
@Burj ChalifaTo sem teda nikdy neslyšela…
Šusťáky jsme museli mít, když jsme chodili se školou na pochoďák nebo tak. Ale teď bych si je na sebe nevzala. A kór, takový fialový, to je mňamka:-) Naštestí, teď už dělají trochu hezčí.
nemusíš slyšet, stačí si všimnout.
Tohle nosi muj chlap, je to tak trochu kompromis, kazdopadne lepsi nez teplaky a pohodlne je to taky ![]()
http://www.uncs.eu/…th-jeans/173
@Laura111 píše:
@Lively znas to o te potrefene hude ze?![]()
![]()
Znám a jestli mám být potrefená husa v případě, že se slušně oblékám mezi lidi a ne jako buran s odvoláním na pohodlíčko, tak tou potrefenou husou jsem ráda. ![]()
@Lively píše:
Znám a jestli mám být potrefená husa v případě, že se slušně oblékám mezi lidi a ne jako buran s odvoláním na pohodlíčko, tak tou potrefenou husou jsem ráda.
BURAN S ODVOLÁNÍM NA POHODLÍČKO
![]()
@Burj Chalifa píše:
BURAN S ODVOLÁNÍM NA POHODLÍČKO![]()
![]()
![]()
Jsem ráda, že tě to pobavilo. ![]()
Však celkem nedávno tu byla diskuze o chození k doktorovi v teplákách a i když jsem rychle přelétla jen pár stránek, tak jsem se opravdu nestačila divit. ![]()
Dočetla jsem se tam i o teplákách na pohřbu apod. ![]()
Umět se VHODNĚ (aby tady nemohl někdo překroutit, že i se psem do zablácenýho lesa půjdu taky nějak vyfiknutá) obléct, prostě podle mě patří jakoby k základnímu vzdělání.
@Zabatko píše:
Takový voloviny bych opravdu neřešila, pokud je čistý, nesmrdí a nemá zrovna nějakej model z 80. let, tak o co jde. Nebyla bych tak úzkoprsá, Můj když zrovna něco dělá na baráku a potřebuje odskočit do města do baumarktu, tak jede klidně v pracovním. Ono je stejně každýmu šumák, co kdo má na sobě, pokud to není zrovna do očí bijící. Holky, toto fakt řešíte, jo? Já jdu u nás na vsi klidně do obchodu v teplákách, tak jsou čistý a pěkný, takže proč si dělat násilí.
Tak nějak.
@Lively píše:
Jsem ráda, že tě to pobavilo.
Však celkem nedávno tu byla diskuze o chození k doktorovi v teplákách a i když jsem rychle přelétla jen pár stránek, tak jsem se opravdu nestačila divit.
Dočetla jsem se tam i o teplákách na pohřbu apod.
Umět se VHODNĚ (aby tady nemohl někdo překroutit, že i se psem do zablácenýho lesa půjdu taky nějak vyfiknutá) obléct, prostě podle mě patří jakoby k základnímu vzdělání.
to je smutné pobavení
.je to spíš k pláči, kolik řepáků s nulovým citem pro vhodnost oblečení v určitých situacích tu je.
@Lively píše:
Jsem ráda, že tě to pobavilo.
Však celkem nedávno tu byla diskuze o chození k doktorovi v teplákách a i když jsem rychle přelétla jen pár stránek, tak jsem se opravdu nestačila divit.
Dočetla jsem se tam i o teplákách na pohřbu apod.
Taky si myslím, že to patří k základní osobní kultuře.
@Bábrdl píše:
Taky si myslím, že to patří k základní osobní kultuře.
bohužel, jak koho.