Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vadilo a naštěstí to nemusím řešit - manžel má vkus… a co Ti na to řekl, že se ti ty šusťáky nelíbí?
Zkouseli jste kompromis, treba nejake latkove kalhoty? Rifle moc pohodlne nejsou, s tim s nim souhlasim. Nejradsi mam pohodlne, treba bavlnene kalhoty. Pro zenske i chlapy se delaji hezke a vkusne ![]()
Vyměnit přítele, mě by se nelíbilo ani kdyby to partnerka nosila doma, ale já jsem docela háklivej. ![]()
Rekla jsem mu to.Vite co, nejhorsi je kdyz jdeme a ja vidim, jak lidi cuci na ty kalhoty. Proste mi rekne, ze je to pohodlny.Fakt me to stve ![]()
Chlap nosí rifle jen do práce jinak právě do města a na řízení a pod má nejraději bavlněné kalhoty(ne takové ty kostkaté ty fakt nemusí ale jednobarevné(černé, khaki a pod) já nosím taky převážně bavlněné
Já si teda nemyslím, že kdo má vkus, tak nosí džíny a kdo vkus nemá, ten nosí šusťáky, to je trochu divná teorie
A taky si nemyslím, že by na vás všichni čučeli, nosí to tak hodně chlapů, takže to až tak neobvyklé není ![]()
Takový voloviny bych opravdu neřešila, pokud je čistý, nesmrdí a nemá zrovna nějakej model z 80. let, tak o co jde. Nebyla bych tak úzkoprsá, Můj když zrovna něco dělá na baráku a potřebuje odskočit do města do baumarktu, tak jede klidně v pracovním. Ono je stejně každýmu šumák, co kdo má na sobě, pokud to není zrovna do očí bijící. Holky, toto fakt řešíte, jo? Já jdu u nás na vsi klidně do obchodu v teplákách, tak jsou čistý a pěkný, takže proč si dělat násilí.
@Ivtcha nj, ale jsou šusťáky a šusťáky
a nepsala jsem, že manžel nosí jen džíny ![]()
Tady si zakladatelka stěžuje na šusŤáky, tady zase chlap , že se o sebe žena nestará
fakt, musím se dnes smát
Tak já nevím, ale mě je třeba pohodlné být ve sportovním oblečení, hodně nosím s dcerou legíny a k tomu sportovní triko a třeba cardigan, je mi to pohodlné jelikož za ní pořád někde lítám..když jdeme do centra nebo do restaurace samozřejmě se obléknu normálně..manžel taky často nosí tepláky, když jedeme nakupovat, s dcerou do herny, jedeme ve sportovním a pohodlně..on člověk může nosit sportovní věci když to dokáže dobře nakombinovat, kolikrát to vypadá líp, než co potkávám lidi „normálně“ oblečené..občas je to fakt síla co si kdo dokáže oblíct..takže nevím jak vypadá celkově a co v těch šusťákách všechno podniká..ale třeba s dcerou na hřiště do parku a podobně bych šla ve sporotvním taky..do restaurace by mi to asi vadilo..taky důležitý je, jestli chodíte oblečení podobně, dost blbě vypadá jestliže jde chlap ve sportovním a ženská vedle cupitá na podpatcích.. ![]()
Můj chlap je občas nosí taky a co jako…Já zase nemám ráda, když každej i doma nosí rifle..je to strašně nepohodlný, kdybych mohla, tak bych nejradši nosila pořád tepláky..Bavlněný kalhoty ráda nemám, takže se bohužel musím trápit ve městě s těma riflema…
Tak už jsi mu to řekla, že ti to vadí, jemu je to fuk, že ti to vadí, takže máš dvě možnosti. Buď se s tím smíříš, nebo vyměníš chlapa. ![]()
@Didlinka33 píše:
Můj chlap je občas nosí taky a co jako…Já zase nemám ráda, když každej i doma nosí rifle..je to strašně nepohodlný, kdybych mohla, tak bych nejradši nosila pořád tepláky..Bavlněný kalhoty ráda nemám, takže se bohužel musím trápit ve městě s těma riflema…
Tak jsou i jiné možnosti, než tepláky a rifle.
Já mám třeba spoustu pohodlných šatů.
@tiffany píše:šaty taky nenosím…Prostě do města ty rifle skousnu, ale doma mě přece nikdo nevidí, tak nechápu proč bych tepláky nemohla nosit..
Tak jsou i jiné možnosti, než tepláky a rifle.Já mám třeba spoustu pohodlných šatů.
Ano,bohuzel.Pry v dzinach se mu spatne ridi auto a jsou nepohodlne i do mesta atd.To nejsou klasicky sustaky, ale vypada to upne jak sustaky a i kdyz je na tom napis adidas tak mezi lidi je to hruza. Jeste mozna na kolo, ale ven? Pritom dziny mu tak slusi.Uz jsem mu rikala ze se mi ty kalhotynelibi. Vadilo by vam, kdyby to nosil vas chlap vsude?