Přítel nosí šusťáky do města

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
3.6.15 08:38
@MilijonDolarBejby píše:
Ja chapu, jak to myslis, ale nevim, proc by clovek nemohl jit k doktorovi jen v tenouckych trictvrtecnich bavlnenych teplakach

protože se jde mezi lidi a tepláky zůstávají jen tepláky. Šla bys v teplácích k pohovoru do zaměstnání nebo na třídní schůzku? Tak proč k lékaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 09:08
@Burj Chalifa píše:
protože se jde mezi lidi a tepláky zůstávají jen tepláky. Šla bys v teplácích k pohovoru do zaměstnání nebo na třídní schůzku? Tak proč k lékaři?

Asi jde o to jaky teplaky. Styl Bohuš s vytahanyma kolenama je hnus. Ale at si kazdy nosi co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
3.6.15 10:31

Mně na teplácích nepřijde nic pohoršujícího (samozřejmě svatba, pohřeb, společenské akce atd.,tam se nehodí). Já je teda nosím jen doma nebo sport, ale u chlapů mi to nepřijde vůbec divný. Asi je to hlavně tím, že mám kolem sebe samé profesionální sportovce, takže u nich je to běžné. K doktorům chodíme hlavně s úrazy, takže taky většinou v teplácích. No a když je jim to pohodlné, tak ať si to nosí. Navíc v tom mají krásné zadky :-) (hlavně hokejisti). Teď teda u většiny vedou riflové tepláky, pohodlné a nikdo nepozná, že to jsou tepláky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 20:40

Ja mam nazor takovej, ze je to kazdeho vec. Vic buransky, nez jit v teplakach do mesta mi prijde to, ze nekdo musi neustale resit druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
3.6.15 20:51
@MilijonDolarBejby píše:
Ja mam nazor takovej, ze je to kazdeho vec. Vic buransky, nez jit v teplakach do mesta mi prijde to, ze nekdo musi neustale resit druhé

Tady to evidentně řeší zakladatelka a od toho diskuse je. A ano, člověk je tvor, který myslí, vytváří si názory, hodnotí, apod. Mimo jiné se i tímto odlišujeme od zvířat, a nejde o buranství.

• Citovat
  • Upravit
3.6.15 21:33
@sad 1 píše:
Tady to evidentně řeší zakladatelka a od toho diskuse je. A ano, člověk je tvor, který myslí, vytváří si názory, hodnotí, apod. Mimo jiné se i tímto odlišujeme od zvířat, a nejde o buranství.

Vidim, ze je tady spousta reakci, resi to vic lidi, nez zakladatelka. A ano, odlisujeme se od zvirat, netvrdim, ze ne, ale ja nemam potrebu resit jak se kdo obleka. Vim, od ceho je diskuze, proto diskutuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová