Přítel psychopat – vzpomínky, ze kterých mrazí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.1.26 16:20
@izabe píše: Více

Jo

• Citovat
  • Upravit
37873
17.1.26 16:31

:think: Njn. Tohle dopadlo ještě… dobře? :think:
Znám z osobního vyprávění daleko horší případ. :roll:
:think: Ale… co s takovými lidmi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.26 17:20
@M_Vladim píše: Více

Tak já jsem se rozhoupala velice rychle, jakmile se začal rýsovat v daném světle.
Chyba u mě je, že chlapi si vybírají mě a já pak souhlasím, nebo ne. Nikdy jsem neměla tu možnost ucházet se o někoho já sama. To bych možná takto nenaletěla. Ucházelo se o mně tolik mužů, že jsem neměla už sil ucházet se ještě já o někoho…
Musím přiznat a nechci být nijak narcistní, že málo který muž o mě nestál. Oni jako první řeší to fyzično, většina žen však to duševno.

• Citovat
  • Upravit
8747
17.1.26 17:28
@Anonymní píše: Více

Co jo? To jsi fakt neměla kam jinak jít než k neznámenému člověku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.26 17:36

Prostě jsem to tiskla, no… Chyba, co už…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.26 17:42

Musela jsem se rozhodnout strašně rychle. Pronajala jsem byt po rodičích, kteří se odstěhovali do hor. Jenže máma si ošklivé zlomila nohu a vrátily se do města a do toho bytu. Tam bychom se všichni nevlezli. A už tak je máma hroznej cholerik, hystrion,… Potřebovala jsem utéct a to hooodně rychle. Když se ze dne na den objevili v bytě, nečekala jsem to, neměla jsem čas se připravit…

• Citovat
  • Upravit
8747
17.1.26 17:57

A když jste s dcerou utekly tak jste měly hned kde bydlet?
Za mě, kdyby šlo jen o tebe, řeknu ok, jsi dospělá, dělej si co chceš, ale jakmile jsi i mama tak máš především myslet na své dítě. A udělat takové rozhodnutí jen proto, že neumíš vydržet pár dní se svými rodiči (nebo jít třeba do penzionu) je prostě neskutečna nezodpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.26 19:52
@izabe píše: Více

Jenže ono stejně poznáš skutečně partnera až s ním začneš bydlet. Do té doby se někteří umí kraaasně přetvarovat. To bych pak musela čekat až dcera se osamostatní, abych nebyla sama… I když ve většině připadů je lepší být sama.

• Citovat
  • Upravit
41565
17.1.26 20:04

jakože není nic mezi tím, nastěhovat se k někomu, koho znám 3měsíce a čekat do dceřiny zletilosti? :think: jasně, nešel jiný podnájem, ubytovna, penzion, kamarádka, prostě nic jiného ti nezbylo, než se nastěhovat i s malou dcerou k někomu, koho neznáš…no, tak to je ještě štěstí, že jsi nevybrala někoho horšího :think: není chybou přiznat si, žes udělala blbost, chybou je si to dodatečně omlouvat, že to nešo jinak a měla jsi pro to jiné důvody než jen svou pohodlnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8747
17.1.26 20:07

Ale já přece nikde nepsala, že musíš čekat až bude dcera plnoletá, abys mohla bydlet s chlapem. Jen mi přijde šílené se nastěhovat s dcerou k člověku, kterého jsi sotva znala.
Navíc jak jsi sama uvedla, že dceři se hned nelíbil, ale ty jsi byla zamilovaná a neviděla jsi to.
A kam jste teda po útěku šly bydlet? To jste už bydlení měly zajištěné hned bez problému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí