Přítel se ke mě nechová dobře v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15436
12.5.16 16:24

@Giguli Opravdu se jeho chování změnilo dvěma čárkama na těhotenském testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
12.5.16 16:26
@pikola píše:
Zkus o těhotenství chvíli nemluvit, nebrecet. Třeba je z toho trochu prepadlej, to bývají i ženský a potřebuje čas si ten nový stav uvědomit. Ono o tom mluvit a pak být fakt v očekávání je dost rozdíl.

Tím by to taky mohlo být. U nás to bylo tedy obráceně - partner hned nadšený a já se s tou skutečností chvíli nemohla srovnat. A to bylo těhotenství naprosto chtěné a plánované.
Ale zas by to neměl být důvod k hrubému chování k partnerce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
12.5.16 16:32
@ivašot. píše:
Tím by to taky mohlo být. U nás to bylo tedy obráceně - partner hned nadšený a já se s tou skutečností chvíli nemohla srovnat. A to bylo těhotenství naprosto chtěné a plánované.
Ale zas by to neměl být důvod k hrubému chování k partnerce :nevim:

No, ona je otázka, zda se opravu od chová hrubě a partnerka je stále normální, nebo on se až zas tolik nezměnil a patnerka má pocit, že nalezením // se vše mění a musí ji málem na rukách nosit… a pokud mu to dává okatě najevo, tak mu to možná leze na nervy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.5.16 16:39

A jak dlouho je takový, týden? Jsi v šestém týdnu těhotenství, vždyť to mš stěží potvrzené od doktora, vždyť je to někde týden, co ti vynechala menstruace a nějaké tři týdny po tom, co jste si to miminko dělali. Tak co se stalo? Změnila se za tři týdny natolik, že uvažuješ o rozchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
12.5.16 16:51

Já zrovna v tom týdnu byla lehce hysterická a na to je můj chlap alergickej.Jsem za to ráda, drží mě při zemi :mrgreen:
Víš, zamysli se i ty nad sebou, jestli nereaguješ jinak a jestli o tom třeba furt nemluvíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.5.16 17:00
@j.a.n.i1 píše:
No, ona je otázka, zda se opravu od chová hrubě a partnerka je stále normální, nebo on se až zas tolik nezměnil a patnerka má pocit, že nalezením // se vše mění a musí ji málem na rukách nosit… a pokud mu to dává okatě najevo, tak mu to možná leze na nervy :think:

Presne toto jsem chtela napsat! :palec:
Hele, o tehotenstvi vis tak maximalne tyden dva, netlacis na nej tak trochu nahodou? Aby se ted k tobe choval ohleduplne atd.?„Prijd brzy z prace, nechod s klukama do hospody, vzdyt JA cekam tvoje dite!“?
Pokud je jinak normalni, je mozne, ze mu proste vadi takovy natlak. Verim, ze kdyz se uklidnis, uklidni se i on.Vem mu fotku z UTZ, pozdeji at jde s tebou. Jinak ho ale taky nech zit, at situaci zpracuje.
Jestli das ruku na srdce za to, ze jsi uplne v klidu a necloumaji s tebou hormony, tak on je opravdu hovado a radeji utec doku to jde.Ale neverim, ze je vse jen cerne a bile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
12.5.16 17:09
@j.a.n.i1 píše:
No, ona je otázka, zda se opravu od chová hrubě a partnerka je stále normální, nebo on se až zas tolik nezměnil a patnerka má pocit, že nalezením // se vše mění a musí ji málem na rukách nosit… a pokud mu to dává okatě najevo, tak mu to možná leze na nervy :think:

Naprostý souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
12.5.16 20:31

Holky absolutne netlacim ja ba naopak on porad at si davam bacha a mluvi ja mu rikam at si zajde s chlapama nekam absolutne netlacim chvilku mluvi vazne jak hovado a pak je zase ok..nechapu jako nepoznavam ho..avsolutne nevim co si mam o tom myslet zadna zenska v tom neni a ani kamaradi zadne vyrypovani proste nechapu proc nekdy se chova jako zlaticko, ale jak neni po jeho a udelam neco ne nic hrozneho tak je ohen na strese…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí