Zevnějšek protějšku - je pro vás důležitý?

19
12.5.16 15:42

Zevnějšek protějšku - je pro vás důležitý?

Ahoj vespolek :mavam:
Zajímá mě, do jaké míry je pro vás důležité, jak partner/ka vypadá? Nemluvím teď o vztahu po xx letech, kdy už jsou zřejmě v popředí jiné hodnoty. Co vás zaujme, co naopak hned odradí? A šli byste do vztahu s někým, kdo vás zaujme jako člověk, ale fyzicky vám tam něco chybí/přebývá? :mrgreen:
Za sebe řeknu, že vyhraněný typ nemám a zevnějšek neřeším. Přehnaně. :lol: Vadilo by mi, kdyby muž měřil a vážil méně než já (a poněvadž nejsem žádný hromotluk, musel by to být teda výkon, ale i takoví se najdou) :mrgreen: To bych těžko překonávala, i když… :roll: možné je všechno. Pak by mi vadily dlouhé vlasy a kozí bradka. A co se mi naopak líbí? :lol: Krásný úsměv, pak se dívám na dlaně, hlas. Pohled. Celkově gesta, držení těla. A musí mi vonět, to každopádně. :mrgreen:
Tak co, jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
12.5.16 15:48

Vadilo by mi, kdyby chodil dlouhodobě neupravenej - špinavej, neupravenej vous, neupravené oblečení, kdyby nevoněl- protože to není o vzhledu ale o tom, že je čistotnej a záleži mu na tom, aby se mi líbil, VŠECHNO OSTATNÍ není důležité. jsou věci důležitější než vzhled : smysl pro humor, jestli mne má rád, porozumění, stejné hodnoty, věrnost…

vždycky jsem chtěla výsokkého chlapa, sportovního, tmavé oči, tmavé vlasy. můj manžel je úplný opak. miluju jo, po 9 letech. i když ještě přibral:) vždy když se rozhlédnu kolem sebe tak vidím, jak ta krása a vzhled je tak malicherná a pomíjivá, že jsem ráda, že je takový, jaký je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.5.16 15:52

Vždycky jsem si myslela, že zevnějšek neřešim, ale mé nitro mě přesvědčilo o opaku. Před manželem jsem měla velmi dobrého kamaráda měl zlaté srdce a výbornou povahu, ale vzhledově mi přišel tak nějak slizkej, ať jsem se snažila, jak jsem chtěla vždy mě vizuálně odpuzoval a přitom to byl čistý, voňavý a upravený muž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.5.16 15:53

Mně vadí plnovous, strašně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
12.5.16 15:57
@terinka4444 píše:

To mi vousy u partnerky také vadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
12.5.16 15:58

Je. Lhala bych, kdybych tvrdila, ze ne. I po 6 letech vztahu povazuju sveho muze za velmi hezkeho a pritazliveho (i kdyz samozerjme Orlando Bloom to neni a nikdy nebude, ale to se nepocita! :D) Je pro me dulezita sportovni postava. Nerikam stihla nebo vysportovana, ale proste akorat, bez bricha a speku. (alespon zatim, kdy jsme do tricitky, je mi jasne, ze nci nevydrzi vecne, ale pochopila jsem dotaz hlavne jako,,co zaujme a co je ptoreba, abysme dali sanci se zamilovat")

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
12.5.16 16:18
@terinka4444 píše:

To je poslední dobou móda. Co nemají na hlavě, mají na bradě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
12.5.16 16:19

@terinka4444 taky mi vadil. Pak jsem se zabouchla do manzela a jeho plnovous jsem vzala na milost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.5.16 16:34
@Yaya2 píše:
To je poslední dobou móda. Co nemají na hlavě, mají na bradě. :mrgreen:

i se sem tam kusem jídla, pro mě je plnovous strašně odpudivá záležitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
12.5.16 16:48

Když jsem mého milovaného muže viděla poprvé, moje první věta byla „tyjo Dášo koukej, to je ale ošklivá ženská!“ takže asi vzhled až tak neřeším :lol: omlouvá mě jen to, že jsem ho viděla z dálky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
12.5.16 17:03

Hezký ruce, čistý zuby, vonavej, cistej, stylovej. Jinak asi moc vzhled neřeším 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.5.16 17:14

Mi se nelíbí dlouhé vousy, úplně vyholené vlasy (aspoň pár milimetrů nechat) ani moc vlasatí.
Co u chlapa nesnesu takové ty kostry 60ti kilove bez svalů.
Necítila bych se s ním v bezpečí. Manžel má silné paže, ramena, aspoň mám pocit bezpečí. Mi se manžel líbil od prvního momentu, nezměnil se za ty roky, líbí se mi furt stejně. Na sediny už jsem si zvykla.
Nelíbí se mi albíni chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
12.5.16 17:27

Mně je vzhled naprosto jedno. Jsou pro mne důležité zcela jiné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
12.5.16 17:36
@terinka4444 píše:
pro mě je plnovous strašně odpudivá záležitost

Hipser style.

• Citovat
  • Upravit
6499
12.5.16 17:42

Je i není. S mým mužem to na začátku fungovalo na energetické úrovní, věděla jsem, že je to ON. Ale nelíbil se mi moc. Byl takový zanedbaný, staré oblečení, byl hodně smutný. Dneska musím říct, že je to krásný chlap (pro mě určitě krásný) s okouzlujícím úsměvem a očima, ve kterých se topím. Asi je to i tím, že je skutečně šťastný. Dneska se mi fakt líbí, před 11 lety moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí