Zevnějšek protějšku - je pro vás důležitý?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3677
12.5.16 18:24
@JayLee píše:
zaklad je aby když stahne predkozku, tak mu z nej nevyletěla masařka :pankac: :lol: aby nesmrdel potem a nekupoval si plastovy tricka od Vietnamcu :mrgreen: stejne tak nenosil sandale a ponožky :P cistil si zubym které by mel mit všechny a svoje, myl se každý den stejne tak aby si bral ciste spodni pradlo kazdej den :D nekouril cigarety ani travu, nebral drogy a sportovne se udrzoval :P nebyl vyprasenej a linej čili nevypadal jak treutenberk :P pa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: k si myslim, ze se da kousnout a toeroval tedacos když tohle vyleliminujeme

Zabila si :lol: :lol: :lol: plastový trička od Vietnemaců :lol: fujky, já znala kluka, který toto nosil a smrděl jak bolavá noha :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
12.5.16 18:27
@terinka4444 píše:
Mně vadí plnovous, strašně

Mám to stejně, plnovous ani takový to na půl nesnesu. Přijde mi to hrozně asexuální až odpudivý a úplně v tom zanikne tvář toho člověka. Oholenej voňavej chlap je oholenej voňavej chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
12.5.16 18:34
@Callipo90 píše:
Mám to stejně, plnovous ani takový to na půl nesnesu. Přijde mi to hrozně asexuální až odpudivý a úplně v tom zanikne tvář toho člověka. Oholenej voňavej chlap je oholenej voňavej chlap.

Tak to jsem ze hry :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
12.5.16 18:35
@zoidberg píše:
Tak to jsem ze hry :think:

A to tě jistě velmi mrzí, že? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.16 18:36

Musí se mi líbit :nevim: to je snad normální.

Nesnesu dlouhé vlasy, neupravenost a samozřejmě to nesmí vážit 50 kg i s postelí, chlap má mít chlapskou postavu a musí mít 180 cm a víc. A ze všeho nejvíc nesnáším, když si chlap, který není obdařen hustými vousy nechá narůst cokoli (knír, bradku, plno"vous"), to bych vrhla.

Vzhled není prvořadý, ale to byste dámy opravdu byly s někým, kdo se vám nelíbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.5.16 18:37

Jsem koukala na tu naši spanilou jízdu hokejistickou a skoro všichni plnovous, co to je 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.16 18:37
@jipo píše:
To mi vousy u partnerky také vadí :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.5.16 18:38
@Callipo90 píše:
Zabila si :lol: :lol: :lol: plastový trička od Vietnemaců :lol: fujky, já znala kluka, který toto nosil a smrděl jak bolavá noha :oops: :lol:

a že tě nezaujala masařka, ale plastový trička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.5.16 18:39
@JayLee píše:
zaklad je aby když stahne predkozku, tak mu z nej nevyletěla masařka :pankac: :lol: aby nesmrdel potem a nekupoval si plastovy tricka od Vietnamcu :mrgreen: stejne tak nenosil sandale a ponožky :P cistil si zubym které by mel mit všechny a svoje, myl se každý den stejne tak aby si bral ciste spodni pradlo kazdej den :D nekouril cigarety ani travu, nebral drogy a sportovne se udrzoval :P nebyl vyprasenej a linej čili nevypadal jak treutenberk :P pa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: k si myslim, ze se da kousnout a toeroval tedacos když tohle vyleliminujeme

tedy první větou jsi mě porazila na zem :mrgreen:

Příspěvek upraven 12.05.16 v 18:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.5.16 18:40
@radkka píše: :mrgreen: :mrgreen: :palec:

dokonalé :mrgreen: :palec:
Tohle bude výživná diskuse, těším se! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
12.5.16 18:41
@terinka4444 píše:
a že tě nezaujala masařka, ale plastový trička :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: protože tyhle výrazy občas také používám :oops: :lol: tvaroh za rantlem a tak :lol: ale plastový trička, to jsem ještě neslyšela :lol: masařky za předkožkou fakt nepreferuju :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.16 18:41
@JayLee píše:

:mrgreen: :mrgreen: :palec:
Ježíš, sandále a ponožky, naštěstí jsem na takový exemplář ještě nenarazila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
12.5.16 18:43

Tak vkus je evidentne individualni, jak koukam. Pro me je chlap, ktery ma vlasy delsi nez ctyri milimetry Chita a co se vousu tyka, miluji strniste, takove to petidenni upravene a pravidelne zastrihavane.
Hladce oholeny neni nic pro me a alergicka jsem na takove ty gelove radobykohouty a ruzne vystrihane hlavy s culikem na temeni.
A potrpim si na hezke zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.16 18:45
@vonajebohyne píše:
Tak vkus je evidentne individualni, jak koukam. Pro me je chlap, ktery ma vlasy delsi nez ctyri milimetry Chita a co se vousu tyka, miluji strniste, takove to petidenni upravene a pravidelne zastrihavane.
Hladce oholeny neni nic pro me a alergicka jsem na takove ty gelove radobykohouty a ruzne vystrihane hlavy s culikem na temeni.
A potrpim si na hezke zuby.

No, to je taky výborná móda :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.16 18:45
@Callipo90 píše: :lol: :lol: :lol: protože tyhle výrazy občas také používám :oops: :lol: tvaroh za rantlem a tak :lol: ale plastový trička, to jsem ještě neslyšela :lol: masařky za předkožkou fakt nepreferuju :lol:

Ano, tohle je výraz, ze kterého se mi na emiminu už několikrát udělalo nevolno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí