Přítel se odmilovává

Anonymní
17.6.19 11:29

Pritel se odmilovava

Zdravim, pritel je par dni divny, sem tam je ke me zase jak milius, pak zase divny. Dnes se mi priznal ze se bohuzel ode me nejspis odmilovava. Mysli si o me, ze bych chtela jineho atd ma v hlave blbosti ktere nejsou pravda a nici ho to…ja ho neskutecne miluju ale tim ze je takovy to nejde uz jak to byvavalo kdysi :,( moc to chci zpet…jenze mu to nejspis uz nepujde..za mesic se nam narodi prvni miminko a jsem na dne..porad si na me denodenne hleda spatne veci ikdyz nic nedelam a jsem na nej hodna a vse.. nevim jak dal..poradte co by jste delaly vy? Napsala jsem mu ze ho teda necham byt a on na to ze jo at ho necham byt…za chvili sms ze to tak doslova nemyslel ze se odmilovava ale ze uz to neni ono ze se to v nem zastavilo..mam ho nechat byt at si uvedomi co doopravdy chce nebo nejake napady? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
603
17.6.19 11:33

K lásce nikoho nedonutíš ničím… možná má jen zmatek před příchodem prcka na svět, možná bych ho nechala chvíli být a nepitvat se v tom a zaměřit se na sebe, vím, že je to těžké, ale je důležité se udržet v klidu ted, možná si mohl tuto informaci nechat pár měsíců pro sebe, je taky trdlo tohle říkat ženský měsíc před porodem :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.19 11:41

@Pettcherry chci se vyhnout stresu uz z duvodu te male ale jde to tezko nejde to vubec a do toho je mi jeste do breku kvuli tomu ze trapim malou..posledni mesic spokojeneho tehotenstvi me urcite neceka :,(

• Citovat
  • Upravit
31281
17.6.19 11:42

Asi bych se ho zeptala, co se změnilo, že se odmilovává, na jeho a třeba i na mojí straně.
Jeslti to není spíš obava před příchodem miminka, jeslti na něj doléhá zodpovědnost, nebo třeba jestli nesexíte a v něm se netlakuje nějaká frustrace, nebo jestli někoho potkal…

Popravdě, já si nějak nedovedu představit, jak se s někým rozhodnu založit rodinu a pak se začnu najednou odmilovávat, když ještě neuběhlo ani pár měsíců od rozhodnutí „budu s tebou celý život a proto s tebou chci založit rodinu“.
Nebyl třeba do rodiny tak trochu dotlačený, a najednou má pocit, že mu něco utíká?
CHtělo by si to narovinu (ale bez hádek) promluvit, jak si to představuje dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.19 11:44

S dítětem to už nikdy nebude jako dřív. Třeba v to je zanopany pes.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
17.6.19 11:45

Panebože to je nedospělej kokot.

Nejspíš je zaplaven panikou z toho, že bude muset dospět a být zodpovědný. Tak jako tak ho těžko necháš být, když spolu máte dítě.

Je ve vašem okolí nějaký příčetný chlap, který je více méně úspěšným otcem (tedy má už větší děti a vztah s nimu mu funguje)? Ze by ho vzal párkrát na pivo a vysvětlitl mu pár základních věcí a motivoval ho k převzetí odpovědnosti za situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
17.6.19 11:45

Někdy mám dojem, že chlapy dospívají a mění se v hotové osobnosti až s narozením dítěte. Ocitnou na jakémsi pomyslném scestí, na kterém se ukáže, jací vlastně budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
17.6.19 11:46

Já jsem docela cholerik a hodně věcí mě dokáže namíchnout do výbuchu, ale v těhotenství jsem se dokázala ani nevím jak, udržet v klidu jak indánský ženy! :-) věděla jsem, že nic nestojí za stres můj ani vymodlenýho miminka… je fakt, že jsem takový jobovky řešit nemusela… já myslím, že je spíš zmatenej a vyplašenej z prcka… jestli máš možnost třeba odjet na pár dní k rodičům či kámošce, abys to mohla vše rozdýchat a dát se trochu do kupy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.19 11:47

@Mar__tanka1983 miminko semnou chtel..snazili jsme se rok..vubbec ho nechapu :( treba patek, sobota byl ke me uplne jak milius choval se ke me krasne..a v nedeli zase zacal rypat s necim dneska od rana zase a vylezlo z nej dnes ze to dal nedava uz to co ma v hlave (ze si beztak pisu s jinyma, atd atd)…nevim fakt :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.19 11:55

Holky ja si nemyslim, ze by byl takovej ze by se bal prichodu miminka tak mi psal ze se odmilovava atd.. :nevim: spise si myslim ze se proste fakt citove odmilovava nebavi ho ten vztah nebo ja nevim :( ptat se ho proc atd to uz vim, jak jsem psala ma blbosti v hlave mysli si o me blbosti co nejsou pravda a vubec nema k tomu ani jeden duvod, myslim si ze miminko nema na to vliv

• Citovat
  • Upravit
33598
17.6.19 11:58
@Anonymní píše:
Zdravim, pritel je par dni divny, sem tam je ke me zase jak milius, pak zase divny. Dnes se mi priznal ze se bohuzel ode me nejspis odmilovava. Mysli si o me, ze bych chtela jineho atd ma v hlave blbosti ktere nejsou pravda a nici ho to…ja ho neskutecne miluju ale tim ze je takovy to nejde uz jak to byvavalo kdysi :,( moc to chci zpet…jenze mu to nejspis uz nepujde..za mesic se nam narodi prvni miminko a jsem na dne..porad si na me denodenne hleda spatne veci ikdyz nic nedelam a jsem na nej hodna a vse.. nevim jak dal..poradte co by jste delaly vy? Napsala jsem mu ze ho teda necham byt a on na to ze jo at ho necham byt…za chvili sms ze to tak doslova nemyslel ze se odmilovava ale ze uz to neni ono ze se to v nem zastavilo..mam ho nechat byt at si uvedomi co doopravdy chce nebo nejake napady? :(

Aha, takže ty za měsíc rodíš a máš v hlavě, že bys chtěla jiného, proto se přítel odmilovává a ničí ho to jo? Nezlob se na mě ale máš doma blba teda. Měsíc před porodem, tě stresuje s tímhle? Tam bude asi jiný důvod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
17.6.19 12:00

Já v těhotenství měla katastrofické nálady, furt jsem byla podrážděná a kvůli každé maličkosti jsem vyvolala hádku, přítel to ustál, i když taky měl občas „deprese“ kvůli tlaku, že bude muset být 100% zodpovědný kvůli příchodu dítěte. Něco za tím bude, asi každý chlap který očekává první dítě má někdy v hlavě pochyby, ale rozhodně to nevyústí v pocit, že se odmilovává. Taky mě jako první napadlo jestli máte sex, my měli, ale nevím jestli se to 2× měsíčně dá počítat :lol: A rozhodně byl i kvůli nízké frekvenci podrážděnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.6.19 12:05
@Anonymní píše:
Holky ja si nemyslim, ze by byl takovej ze by se bal prichodu miminka tak mi psal ze se odmilovava atd.. :nevim: spise si myslim ze se proste fakt citove odmilovava nebavi ho ten vztah nebo ja nevim :( ptat se ho proc atd to uz vim, jak jsem psala ma blbosti v hlave mysli si o me blbosti co nejsou pravda a vubec nema k tomu ani jeden duvod, myslim si ze miminko nema na to vliv

Ale to je úplně irelevantní co za citový či erotický záchvěv mu zrovna proletí přes kokota.

Podstatné je, že jaksi už není jen tvůj kluk, ale je otec a v tuhle chvíli potřebuje na nějakou dobu odložit svoje hnutíčka a starat se o vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
17.6.19 12:11

Nehledej pro něj omluvu, čekáte rodinu tak se k tomu má sakra postavit jako chlap a ne najednou kecat blbosti o odmilovani a ještě to vlastně celý házet na tebe… Asi to nebudeš chtít slyšet ale přijde mi že on už někde jinou má… Už jen ty kecy o tom že ty chceš určitě jinýho a tak… Teď vlastně když mu řeknes běž pryč tak může říct že měl pravdu, že ho nechceš a chceš jinýho :zed: být tebou soustředím se na sebe… Máš možnost někam jít? K rodině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.19 12:13

@arinecka jaky si myslite? :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat