Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ano, bydlime spolu. Pritel byva v praci dvanactky, takze veskera pece bude na mne.
No jo…to zase vypadá na lenochodku místního typu a ještě prskajicí v cizím bytě…
I o malé psy je třeba se starat, naši hajzlici chodí brzy ráno, pak ještě než muž odejde do 9hod jdou čmuchat znovu.
V 1 a 6 jdu já a na noční venčení jde zase muž.
Nedovedu si představit se o psa nestarat, když ho mám doma. Klíšťata, zuby, umýt osa aby mi špinavý nelezl na gauč a pod.
Navíc přináší další práci typu úklid chlupů, srst shazuje jen jedna čivava co má podsadu a je to teda peklo velebnosti, denně to tu uklízím, jinak je chlupaté vše.
Nemluvě o výletech, dovolených, kdy pesana musíš někomu dát.
Měl vůbec někdy psa?
@Anonymní píše:
@BohunkaP bydlime spolu..
Pak není co řešit
Člověk, který takto zásadní rozhodnutí udělá beze mne a přes můj nesouhlas (a ještě počítá s tím, že se budu podílet na péči), by mým partnerem rozhodně nebyl.
@Cenarius píše:
Jeden psa chce a druhý nechce. Jaký je tedy kompromis? Pořídit si půl psa?A pro ostatní, tak že někdo má rád zvířata, tak neznamená automaticky, že si chce nějaký na 15 let k sobě přivázat!!!
A jinak pro zakladetelku, pokud s tím nesouhlasis a nechceš se o psa starat (což ti evidentně hodil na krk). Tak se odstěhuj a je to a uvidíš jak se bude vztah dál vyvíjet. Ale spíš to bude rozchod. Navíc co v životě s clovekem, který úplně kašle na tvůj názor a dělá si co chce on sám?
Já ti nevím, někdy pochybuju, že umíš pořádně číst. Píšu, že možná by šlo…ne, že musí domlouvat kompromis a kompromis může být menší společenské plemeno, ne např. belgičák, který za 12 hodin nudy rozebere i sousední byty.
Pak je samozřejmě jediná možnost se rozejít. A to jsem psala hned napoprvé, že ta mě by se z něj stal bývalý přítel.
@Alkata píše:
To by si pak na panu majiteli mohl smlsnout u soudu.
Tak u neprodloužení smlouvy důvod uvádět nemusí. A dělá to tak spousta majitelů. Nicméně to není jejich případ, když má být v osobním vlastnictví.
Pokud jsou v té chovatelské stanici aspoň trochu při smyslech a nedělají jen a pouze pro prachy, tak mu toho psa neprodají. Tohle není chov, ale týrání zvířete! 12 hodin denně samo štěně doma? To se bude válet ve výkalech a plakat celý den.
Fuj, tohle jsem snad ani neměla číst.
Příspěvek upraven 15.06.21 v 12:47
@Anonymní píše:
@pikola normalne, stenez chovatelske stanice… rozhodl se, ze chce psa.
Co je to za rasu?
@Alkata píše:byt je pritele
To by si pak na panu majiteli mohl smlsnout u soudu.
@Anonymní píše:
Pres muj nesouhlas. Co byste na mem miste delaly?
Pokud by i přes mé jasné ne psa pořídil, stal by se bývalým. Já mám psy ráda, žila jsem s nimi a vím, co všechno to obnáší. A proto v bytě psa prostě nechci. Stačí mi tam dítě.
@Silverine247 píše:
No pokud je byt jeho, tak s tim asi nic neudelas, krome toho, ze se muzes odstehovat ty. Rekla jsi mu, ze se o toho psa ty starat nebudes, at nepocita s tim, ze on si bude delat 12 hodin v praci a ty ho mezitim obstaras? Jak si to prakticky predstavuje?
No jasně, on si bude dělat 12 hodin v práci a lenoška se bude mezitím válet u bedny v jeho bytě a spotřebovávat toaletní papír…chlap by jí měl zaměstnat, až se z ní bude kouřit a pokud bude frflat, tak vyhodit z kvartýru a pořídit si nějakou kvalitnější…
@Kakika píše:Číst umim. Ale ty asi netušíš co je kompromis. Jeden psa chce a druhý ne. Kompromis je podle tebe malý pes? To není žádný kompromis. To se pořád vyhovuje jen tomu jednomu. Pes je pořád pes a je úplně jedno jestli velkej nebo malej. U tohodle neexistuje žádný kompromis, pokud každej si stojí za svým.
Já ti nevím, někdy pochybuju, že umíš pořádně číst. Píšu, že možná by šlo…ne, že musí domlouvat kompromis a kompromis může být menší společenské plemeno, ne např. belgičák, který za 12 hodin nudy rozebere i sousední byty.Pak je samozřejmě jediná možnost se rozejít. A to jsem psala hned napoprvé, že ta mě by se z něj stal bývalý přítel.
Příspěvek upraven 15.06.21 v 12:51
@iref píše:
No jo…to zase vypadá na lenochodku místního typu a ještě prskajicí v cizím bytě…
Lenochodka? Pokud chce její přítel psa, tak se má starat o něj i on a ne všechno hodit na přítelkyni. A proč do toho taháš cizí byt? To jako, že je byt přítele a ona má držet pusu a krok?
![]()
@iref píše:
No jasně, on si bude dělat 12 hodin v práci a lenoška se bude mezitím válet u bedny v jeho bytě a spotřebovávat toaletní papír…chlap by jí měl zaměstnat, až se z ní bude kouřit a pokud bude frflat, tak vyhodit z kvartýru a pořídit si nějakou kvalitnější…
Ontare? ![]()
@Cenarius píše: Číst umim. Ale ty asi netušíš co je kompromis. Jeden psa chce a druhý ne. Kompromis je podle tebe malý pes? To není žádný kompromis. To se pořád vyhovuje jen tomu jednomu. Pes je pořád pes a je úplně jedno jestli velkej nebo malej. U tohodle neexistuje žádný kompromis, pokud každej si stojí za svým.Příspěvek upraven 15.06.21 v 12:51
To si nemyslím. Záleží na důvodech, proč ona nechce.
No pokud je byt jeho, tak s tim asi nic neudelas, krome toho, ze se muzes odstehovat ty. Rekla jsi mu, ze se o toho psa ty starat nebudes, at nepocita s tim, ze on si bude delat 12 hodin v praci a ty ho mezitim obstaras? Jak si to prakticky predstavuje?