Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@iref píše:
Stále kvoká, stále kvoká
Si jako myslíš, že když si založíš 80 přezdívku a konečně nezačíná na O, že tě nikdo nepozná
. Jako dobrá změna v podobě přezdívky, sorry, ale už to bylo trapný, pokaždý na O, ale ještě by to chtělo trochu pozměnit ty kecy.
@Lucie_Sx píše:
To sice jo, ale pokud ma nekdo treba dve tri civavy, co se zabavi spolu, tak to tomu psovi zase tak neublizuje.
No já si myslím, že to ubližuje i sebemenšímu psovi, každý pes jde rád ven a potřebuje to ke šťastněmu životu, nejde jen o venčení. Navíc je to proti pudům psa. Pes od přírody, kde žije, spí a žere nechce dělat potřebu. Už malé štěně instiktivně, co se naučí chodit se snaží nevenčit se v pelechu. A navíc je to nechutný. Jako přijít domů a mít tam hov.no byť na pleně, no nevím nevím, to si neumím a ani nechci představit. ![]()
@iref píše:
No jasně, on si bude dělat 12 hodin v práci a lenoška se bude mezitím válet u bedny v jeho bytě a spotřebovávat toaletní papír…chlap by jí měl zaměstnat, až se z ní bude kouřit a pokud bude frflat, tak vyhodit z kvartýru a pořídit si nějakou kvalitnější…
Dobrý den,
Svůj názor můžete vyjádřit i služně, bez urážení a ponižování. Můžete to pro příště vyzkoušet.
Děkuji!
Tereza
@Matt 02 píše:
No já si myslím, že to ubližuje i sebemenšímu psovi, každý pes jde rád ven a potřebuje to ke šťastněmu životu, nejde jen o venčení. Navíc je to proti pudům psa. Pes od přírody, kde žije, spí a žere nechce dělat potřebu. Už malé štěně instiktivně, co se naučí chodit se snaží nevenčit se v pelechu. A navíc je to nechutný. Jako přijít domů a mít tam hov.no byť na pleně, no nevím nevím, to si neumím a ani nechci představit.
Ja taky ne.
Ale jestli jdou ti psi kakat treba do predsine a jsou na to zvykli odmala, tak jim to fakt nevadi. Spolecnost maji a ven jdou pozdeji.
Ja to nepropaguju, jen rikam, ze to tem psum takto zas az tak neublizuje. Jsou horsi veci.
Tak pokud přítel dělá dvanáctky a pořizuje si pejska s tím, že ty, která ho nechce se bude starat, tak se na mě nezlob, ale to je trubka na entou. Já psy miluju sama mám 2 psy, ale naprosto chápu lidi co to nezdílí nebo naopak mají rozum a vědí, že nemají čas. Já sama jsem si takhle na.sra.la do bot, když jsem si pořídila psa, těsně před dokončení studia, pár let jsem makala 8, ale jelikož nemám dítě, tak mi dali dvanáctky. Takže nebýt přítele nevím nevím. Psy bych pryč nedala, ale jsem ráda, že mi pomáhá a cítí to stejně, psy má moc rád. Kdybych od začátku dělala 12 hodin, psa si nepořídím. A znám jednu zdravotní sestru, co maká 12, psa venčí ráno a pak po osmý… chudák pes. Prý mu to nevadí, chtěla bych vidět ji 12 hodin nečůrat.
A co chce za plemeno? Aby to nebyl zase pes typu " dnešní trend".
Někdo tu psal, že pes výdrží 12 hodin, Ježíš. Chudák. Pes je sakra zodpovědnost, sama mám pejska co je vozíčkář. Akorát mu tím způsobí hadrový močový měchýř a pejsek nebude schopen ho ovládat. A kde takový končí…utratit a v lepším případě jinde. Tvůj přítel je dost nerozvážný a nevyspělý pokud si za takových podmínek chce psa pořídit. Tebe chápu, venčení každého nebaví. Někdy ani mě ne.
@Psisuchar píše:
Tak pokud přítel dělá dvanáctky a pořizuje si pejska s tím, že ty, která ho nechce se bude starat, tak se na mě nezlob, ale to je trubka na entou. Já psy miluju sama mám 2 psy, ale naprosto chápu lidi co to nezdílí nebo naopak mají rozum a vědí, že nemají čas. Já sama jsem si takhle na.sra.la do bot, když jsem si pořídila psa, těsně před dokončení studia, pár let jsem makala 8, ale jelikož nemám dítě, tak mi dali dvanáctky. Takže nebýt přítele nevím nevím. Psy bych pryč nedala, ale jsem ráda, že mi pomáhá a cítí to stejně, psy má moc rád. Kdybych od začátku dělala 12 hodin, psa si nepořídím. A znám jednu zdravotní sestru, co maká 12, psa venčí ráno a pak po osmý… chudák pes. Prý mu to nevadí, chtěla bych vidět ji 12 hodin nečůrat.
To je hnus tohle
souhlasim se vsim..no on poridil nejaky zachudek pro psa do bytu, ani jsem nevedela, ze neco takoveho existuje ![]()
@Anonymní píše:
To je hnus tohlesouhlasim se vsim..no on poridil nejaky zachudek pro psa do bytu, ani jsem nevedela, ze neco takoveho existuje
No tak to je průser, protože pejskovi pak přijde normální čůrat všude doma. Já to praktikovala u 8 týdenního štěněte asi 2 týdny, vždy po spaní, po žrádle, po hraní jsem s ním ale letěla ven. Měla jsem na něj 14 dní čas než jsem po škole nastoupila. Podložku měl pro sychr a nebyla dobrý nápad, začal čůrat všude jinde a nechtěl jít ven. Takže jsme chodili ven třeba 10× denně. Miminko, spal často a pak musíš hned ven.
A trestání za čůrání jinde neexistuje. Vem si, že to je opravdu miminko vzatý od mámy, co se jen raduje. On ti nerozumí, je na světě krátce, vše je pro něj nový, i blbá pampeliška. Co mu nevysvětlíš a neukážeš tak nechápe a chvilku chápat nebude.
@Psisuchar nene, ja bych pejska nikdy za nic netrestala, ani zvysit hlas neumim. Pejska jsem drive mela-u nasich, v baraku se zahradkou, spal se mnou v posteli. Je jasne, ze se mu budu venovat na maximum, pokud tu budu. Jen jsem strasne zklamana, ze je pritel vuci me tak bezohledny. A chtela jsem znat nazor ostatnich holek.
@Anonymní píše:
To je hnus tohlesouhlasim se vsim..no on poridil nejaky zachudek pro psa do bytu, ani jsem nevedela, ze neco takoveho existuje
Chudák pes, 12 hodin doma sám a ještě k tomu v bytě 😔
Ten tvůj přítel nemá rozum ![]()
K tomu wc se ani není potřeba vyjadřovat, to je cesta do pekel.
Bude to akorát další adept do útulku a navíc ještě s nulovými hygienickými návyky.
Vůbec. Pes je závazek na dalších 15 let, ani omylem bych do toho nešla, zvlášť když se pan ani neuracil to s tebou diskutovat.
Já mám zvířata ráda ale doma nic nemáme a jsem za to ráda, jsme dost aktivní a hodně cestujeme a hledat pořád hlídání a někoho s tím otravovat, dej pokoj.
@iref píše: Ženy nééé…lenošky slečno Čurdová
Jsem lenoška a neurazilo mě to. Pokud někdo hledá služku, je to jeho věc. Stejně tak, pokud mu je žena ochotna tu služku dělat.
jen ať si pak nestěžují, kdo to má furt poslouchat…