Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Nějak nechápu, proč by měl dělat něco, co mu prostě vadí. Tak to pár dní oba vydržíte, ne? Já bych do toho taky nešla, tělo se čistí, tak ho nech ![]()
Teď co čtu.. asi jsme se špatně pochopili, co se týče toho orálního sexu. Napadlo mě, že mě tak může udělat, ne že musí.. ani jsem to po něm v ten moment nechtěla ani nic neřekla, to by ani u něj nešlo. Ale chtěla jsem aspoň něco, když už se něco má dít, tak ať je to vyvážené
Hlavně tu jde ale o tu jeho reakci a celkovou neférovost ![]()
A nepřišlo a stále mi nepřijde jako něco zlého, když mám kalíšek, chtít aby mě chvilku z vnějšku dráždil, když on po mně chce orál. Podle mě nic nejde poznat a ke krvi se nedá jak tím dostat
ale hlavně ta reakce
(orál pak nakonec proběhl, jinak bych si ho neudobřila
ale já zas nic..)
Njn, když skáčeš podle něj, ale on podle tebe ne, je to blbý, že jo ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Přijde mi nefér ho tak pokaždé dělat. (Vyžaduje to skoro každý den nebo ob den během ms) Přijde mi, že to bere jako samozřejmost a když pak nemám ms, tak se mi to ani pak nesnaží vynahradit
i když jsem mu to říkala, že ať si mě potom víc aspoň užije, že potřebuju cítit, že si toho váží ![]()
Taky by mě jeho reakce vyděsila, menstruace nepřirozená a ve 20+ věku jako tabu? Příští měsíc bych po něm chtěla koupit vložky. Ženská to musí zažívat, včetně všech nepříjemných projevů, bolesti břicha a on o menstruaci nemůže ani mluvit? Od teď by každý měsíc slyšel, mám menstruaci, nic nebude, není mi dobře. A zvažovala bych budoucnost s chlapem, který není schopen o menstruaci mluvit a považuje ji za krev v místě, kde nemá co dělat. Buď chyběl v přírodopisu nebo má fobii z něčeho, co ty jako žena budeš zažívat každý měsíc ještě několik desítek let. A na to bych neměla nervy, každý měsíc našlapovat opatrně, menstruační pomůcky řešit tajně a vůbec, dělat že to neexistuje.
Je to tvůj první vztah, I když pěti lety, nemáš srovnání. Mně se ten kluk nezdá, jasně že chlapi z MS neskacou radosti. Tenhle by až zvracel. Nesahne na tebe, ale vykourit to jo. No zapomeň. Zkus ho taky odmítat v ty dny a uvidíš co se bude dít. Dej tomu pár měsíců. Říkáš jaký je skvělý, ale holt je to konflikt jednou měsíčně který prostě přijde. To je často. Ať dospěje nebo ho vyměň.
Víš že ortodoxní Žid se svojí manželky v ty dny ani nedotkne? Tělesný kontakt 0, žádný dotyk, pohlazení. Dokonce v ty dny opouští i manželské lože. Tak ať konvertuje.
Můj přítel to má podobně, i když mu vadí hlavně to, jak specificky je menstruační krev cítit. Jelikož nikdo z mých předchozích partnerů takový problém neměl a sex při menstruaci pro mě byl běžný, brala jsem si to ze začátku osobně, říkala si, že pro něj asi nejsem dost přitažlivá, když se přes to nedokáže přenést, nějaká scéna proběhla, ale fakt by mě nenapadlo z toho vyvozovat jakékoli důsledky pro vztah. Teď už to beru jako samozřejmost, prostě je na tyhle věci víc citlivý, a nevadí mi to. Vždyť přímo krvácení trvá jen pár dní, to se přece dá v pohodě vydržet, nebo ty snad menstruuješ měsíc v kuse? Myslím, že je vhodné respektovat, že každý má holt něco, z čeho se mu dělá zle (ty určitě taky), i když je to zrovna věc, která nám úplně nevyhovuje.
Tak ho nedělej. Prostě nikdo nebude pár dní mít nic a hotovo, co je na tom složitého? ![]()
A to si fakt nemůžete na těch pár dní dát pauzu?
Já se mu nedivím..mně by to bylo taky ![]()
Z mých partnerů to některým vadilo, vždy jsem to respektovala… ale orál já jim dělala v té době jen když jsem chtěla já, žádný „že by to vyžadovali oni“, to fakt ne. A nikdy to nebylo tak že by se jim dělalo zle nebo jim vadilo o tom mluvit nebo mi koupit vložky/tampony, jen nebyl sex. Můj milenec mě ale strašně chce i během MS, je mu jedno že to mám a je to pro mě docela krásný nezvyk, že mě chlap chce „se vším všudy“…hezký pocit… u tebe bych minimálně přestala v těchto dnech cokoli dělat jemu.
Tak to prostě nedělej..jestli tě to tedy nejak extrémně nebere
Někteří muži jsou s tím v pohodě, jiní méně. Ale reakce, že krev je neprirozena je vážně mimo a detinska. Pokud chcete mít děti, tak to s.nim budeš mít náročné.
Já osobně nejsem fanoušek sexu během MS, naopak mému manželovi to je úplně jedno. Svolila jsem k posledním dnům, kdy to už mám slabší. Jinak mám kalíšek a může mě dráždit rukou, být po jeho, tak máme sex ve sprše a nic neřeší.
Ale taky jsem zažila chlapa, který můj návrh na sex rezolutně odmitl i právě během těch posledních dnů a tvářil se dost pohoršene.