Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barevné klubíčko píše: Více
souhlas, tyhle silenosti nemusi mit ze sve hlavy… ale to sobectvi uz ano
@unuděná píše: Více
O houbicce nebo o tech tamponech jsem neslysel, ani manzelka nic neříkala. Jak potom probíhá styk, úplně normálně nebo se nesmi moc „hluboko“?
@Denisa56 píše: Více
na to bych nesazela… povahove vady se s vekem spis zhorsuji…
a ano, taky mam doma exemplar, ktery se jevil normalne (dokonce nastaveni vztahu svych rodicu kritizoval), cim je starsi tim vic se chova stejne a tim vic se kvuli tomu akorat hadame
@Jahudka82 píše: Více
co stredovek, do menstruacni chyse s ni… (domorode kmeny v dzungli, tam vladne snad i pravek) ![]()
Nečetla jsem celou diskusi.
Je mladej a nezralej, to mě odrazuje. Navíc s tímhle přístupem nevypadá, že by chtěl něco dělat, překonávat ho a posunovat hranice aktuální nechuti.
Pro mě by to byla stopka, sex při ms si hodně užívám, muž si užívá, jak já si to užívám.
Takže záleží, jak to máš nastavené ty. Je možné hledat kompromis, ale to musejí chtít oba.
@ahhotep píše: Více
To je myšleno hypoteticky. Jestli by partner řekl, že by to, kdyby musel, udělal, tak by měl prý zvládnout i ten porod ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak rict to muze, stejne tak muze rict, ze zvladne porod a nakonec vse jinak ![]()
On se chudáček zhroutil
to mě pobavilo…srac to je a ještě labilní…toho bych fakt nechtěla.. ne normálnímu chlapovi menzes nevadí,tzn.sice nesexuje třeba, ale neřeší to víc…
Takový dítě fakt nechceš..
on se hroutí s MS, já bych se spíše hroutila z něho.. ![]()
Mňa naopak partnerka keď ma svoje dni ešte viac vzrušuje a páči sa mi aj tá fantázia lízania
Škoda že moja nechce nikdy
@Afrikana píše: Více
Musela by si je objednat přes Rohlík
zn. „Hlavně nenápadně“!