Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kopretina94 píše:
@lleennttiillkkaa
ale proč bych mu neodpovídala, je to normální pokud si přečtu zprávu, tak odepíšu ne? na tomhle nic špatného nevidím
Protože ty jsi mu nepsala, ty jsi ho uháněla
neodpoví na smsku? Šup napíšu na mesenger, neodpoví ani tam, šup jdu mu volat.
@kopretina94 píše:
@lleennttiillkkaa
ale proč bych mu neodpovídala, je to normální pokud si přečtu zprávu, tak odepíšu ne? na tomhle nic špatného nevidím
ale ty jsi ho slušně naháněla
měla jsi počkat až si sms přečte. když tě pak napsal že jde spát tak to je snad ok ne? asi by to chtělo si ujasnit jak každý berete ten vztah, on asi moc vážně ne ![]()
@kopretina94 Hledej lasku jinde. Tady ji ocividne nemas a nikdy mit nebudes ![]()
Nevnucuj se mu, utni to, zbytecne se trapis.
Máte pravdu, možná jsem chtěla vědět, že mu na mě záleží, proto jsem chtěla, aby se ozval, ale je spousta situací kdy bohužel vidím, že jedná tím, že více myslí na sebe. Už jsem se hodně trápila…
@kopretina94 no kašle na tebe. Takhle se chlap k milované nechová. Ja koupím mu a on zase mne, já donesu manželovi talíř nabrany a i příbory a on zase mne
@kopretina94 ono je vždy špatně když jeden miluje víc než ten druhý. mě by nejvíc zklamal pokud by věděl že mam úraz, nemůžu chodit a má tak velký problém mě donést jídlo
až v takových situacích totiž poznáš co je to za člověka. Dokud js zdravá, samostatná nepřijde tě to ale ve chvíli kdy prostě něco nemůžeš ta logicky očekáváš pomoc od partnera a to jsi poznala že nemáš ![]()
@kopretina94 přesně tak. Neodeslalo se mi to celé, spadla jsem a zlomila si nohu. Manžel se musel starat o 8.měsíční mimino i o mne! Vozil mne k doktorum a tahal na voziku abych v zime znovu nespadla. Vozil na rehabky atd. Uklizel a varil. Takže asi tak. Dělal to i jako přítel
!!Najdi si lepsiho.
Není jen sobec, ale i pěkný blbec
Nebo se prostě ve vztahu ještě nedokáže chovat dospěle? Je fakt, že říkat „slyšíš mě naposledy“, je trochu vydírání, to by mě také naštvalo. Ale není důvod, proč by nemohl odepsat. I když se bavil na plese, zabere to pár sekund. A s tím jídlem? Přítel má auto a já ne, takže i když nemám zlomenou nohu, tak pro jídlo dojede (bydlíme spolu, takže vařím pro oba, ale i tak
) Ale s tím příborem to je blbost, přítel taky dělá podobné věci, většinou mu to dojde a omluví s, že zapoměl, u chlapů je tohle normalní
Ale každopádně tvůj přítel není podle mě připravený na vztah ještě.
@Anonymjm To slyšíš mě naposledy bylo řečeno z důvodu, že už to byla kapka za vším…nemůžu neustále ustupovat a obhajovat, ospravedlňovat ho ![]()
@kopretina94 Tak se na něj vyprdni
Jak jsem psala, není to kluk pro vztah (nebo alespon ne takový, jaký si představuješ)…kolik mu vůbec je?
@Anonymjm
V červenci mu bude 25 a mě v dubnu 23. Bohužel je opravdu dětinský, jen jsem si nalhávala, že to myslí vážně. Teď mi ve 12 hodin napsal…dobré ráno, jsi v pohodě zlato?
Příspěvek upraven 05.02.17 v 12:21
@kopretina94 píše:
@Anonymjm
V červnu mu bude 25 a mě v dubnu 23. Bohužel je opravdu dětinský, jen jsem si nalhávala, že to myslí vážně. Teď mi ve 12 hodin napsal…dobré ráno, jsi v pohodě zlato?
Vsadím se, že jsi mu hned odpověděla.
Jo a já jsem docela žárlivka, takže kino s kamarádkou?
to asi ne
@kopretina94 píše:
@hanka.br.
Neodpověděla
Tak ani neodpovidej, fakt tě ma jen jako pejska co je mu dobrej, jen kdyz se nudi. A ted se divi, ze se zatoulal a nespi mu u nohy… ![]()