Přítelkyně nepracuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4928
7.11.19 12:07

Myslím si, že jestli má peníze, je to jen její věc.
Popravdě, kdybys jí do toho od začátku nekecal, nesedí teď doma v depresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
7.11.19 12:08
@Anonymní píše:
@Tara29 Dobrý den :) Ano samozřejmě jsem jí to řekl, že bych byl rád kdyby si tady v Ostravě našla něco na ranní směny,nechci aby dělala noční nebo odpolední, klidně i částečný úvazek. Je celé dny zavřená doma, protože tady nikoho nemá, nikoho tady nezná, chápu to, ale není to dobré pro ni. Mluvil jsem s ní o tom a sama je z toho deprimovaná, že nemůže nic najít a říká, že si neumím představit jak je těžké tady sehnat práci. Prý jenom ve fabrice.

takže směny taky nechceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41508
7.11.19 12:08
@Mar__tanka1983 píše:
Nemá příliš vysoké nároky? A koneckonců ty taky? Nechceš, aby dělala na směny - tím pádem jí padá veškerá práce v jejím oboru (tam je to na směny snad vždy), do fabriky nechce, tak co vlastně může dělat?
Dneska nabírají všude a všechno, neříkej mi, že tam není jediný obchod, kde by nebrali prodavačku, jediná hospoda, kde by nechtěli servírku,… :nevim:

jenže on ji dovolí jen ranní a vadí mu cizí chlapi, co by se kolem ní motali -) což ten výběr dost eliminuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
7.11.19 12:09
@Anonymní píše:
@arinecka Tady? Nevím o tom. Ale pořád je na telefonu, co mi také vadí. Je více s telefonem nežli se mnou.

a vy se spolu nebavíte, nic nepodnikáte? Pak by na vysedávání u telefonu neměla čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
@Anonymní píše:
@arinecka Tady? Nevím o tom. Ale pořád je na telefonu, co mi také vadí. Je více s telefonem nežli se mnou.

no já se jí nedivím. nejdřív kvůli tobě nechá práce, pak držkuješ, že nevezme první práci, která jí padne pod ruku, do tanečních jí zakazuješ chodit… přitom má úspory, takže se živit nenechává a pečuje o tebe i společnou domácnost. měls to udělat obráceně - vzít nějakou práci v Rakousích, abyste byli spolu a nenutit jí měnit život :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Mar__tanka1983 Byla na pohovoru v Albertu na pozici prodavačky, ale řekli ji, že raději vezmou někoho zkušenějšího kdo umí pracovat s pokladnou. Jinak říká, že všude je práce hlavně na směny, ale to nechci aby dělala v noci nebo odpolední.

• Citovat
  • Upravit
2045
@Anonymní píše:

Takže ti vadí skoro všechno. To je super začátek vztahu. Proč jsi ji tahal do Čech, když měla práci v Rakousku kde byla asi spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule

Tak přejít z rakouského platu na český musí být láska jako hrom. Jinak z tvého příspěvku mi zůstalo pred ocima jen „nelibi se mi, nechci aby,“ atd. Ty máš představy, ona ti je neplní a tobě to vadi. Ja bych taky nevzala úplně jakoukoliv práci, pokud bych měla uspory.

• Citovat
  • Upravit
17307
7.11.19 12:10

No pokud ti řekne, že na Ostravsku není práce, jen ve fabrice a ty jí na to skočíš, tak dobře ti tak. Za devět měsíců už ztratila pracovní návyk, normálně zlenivěla. Normálně ji nech platit nájem, když je na ní řada, až dojdou úspory, do práce bude muset. A co jí nevoní na práci ve fabrice? V půl třetí bude doma a peníze jí dorazí pravidelně na účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
@Keyllah píše:
jenže on ji dovolí jen ranní a vadí mu cizí chlapi, co by se kolem ní motali -) což ten výběr dost eliminuje :think:

A co takhle servírka v lesbickém mléčném baru? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
@Anonymní píše:
@FreeLady12 Tomu nerozumím. Přítelkyně jezdila do Rakouska jako spousta pečovatelek. Nemám důvod tomu nevěřit, viděl jsem její dokumenty ohledně práce, taky smlouvu a taky jsem tam za ní byl.

No tak v pořádku, já nic neřikám :palec:
Jen se mi vybavil jeden dokument o „pečovatelkách v Rakousku“ :)

Co se tvého dotazu týče - ano, devět měsíců nepracovat je hodně - co zdrav. pojištění? Platí si? Nebo úřad práce?
Chápu, že se jí nechce do fabriky… je potřeba pohledat a nebudeme si nic nalhávat, hlavně se poptat po známých :nevim:

Nicméně, pokud netrpíte finanční tísní a přítelkyně má našetřeno dost na to aby byla doma, tak proč ne? :nevim:

Popřípadě by mohla vzít alespoň někde nějaký částečný úvazek. Aby se opět pomalu zapojila do pracovního procesu, jistě trochu zlenivěla a být doma je pohodlné. Taky by se mi to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
7.11.19 12:11
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 Byla na pohovoru v Albertu na pozici prodavačky, ale řekli ji, že raději vezmou někoho zkušenějšího kdo umí pracovat s pokladnou. Jinak říká, že všude je práce hlavně na směny, ale to nechci aby dělala v noci nebo odpolední.

A proč to vlastně nechceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
7.11.19 12:12
@fera21 píše:
A co takhle servírka v lesbickém mléčném baru? :nevim:

ovšem nesměly by tam chodit moc hezké kočky, jeden nikdy neví, co kdyby náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
7.11.19 12:12

S tim tancem to taky nechapu, jak nekdo jen tak pousti zenskou do tanciren. Plno chlastu, atraktivnich sarmantnich muzu, jasne uplne idealni k tomu zustat verna pritelůykne. Jako ssory ale tanec je intimni zalezitoast, vsak priparne je to predehra k pareni proboha. :nevim: To vam zensky prijde jako normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
7.11.19 12:13
@Anonymní píše:

hele ale to máš v tom případě blbý… :nevim: Jakože ty nechceš…tos mě pobavil :lol:
Tak buď jí neomezuj ve výběru práce, nebo ji dobře živ a „udělej“ z ní paní v domácnosti…
Na čistý ranní šichty, to je vesměs kancelářská pozice - a na to nemá školy ani praxi.
Prostě si zase nemůže moc vybírat, tak jí to ještě neztěžuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí