Tajíte manželovi co kolik stojí?

Anonymní
6.11.19 19:21

Tajite manzelovi co kolik stoji?

Ahoj, prosim anonym, tajite manzelovi kolik co stoji? Jde o to ze manzel vydela neco malo pres 100tis hrubeho, ja mezi 23-27tis cisteho. Z toho 15tis ze sve vule davam bokem na horsi casy, zbytek si muzu nechavat na svoje veci, kupuju z toho manzelovi obleceni, kosmetiku a obcas neco sobe, z manzelova mesicne utratime jen za hypo, nakupy potravin, auto to mame na spolecnem uctu, ja ze sveho zaplatim treba more nebo vikend.. a dost nam zbyva a to si setrimw. No a ja nakupuji lepsi syry, uzeniny maso, a kdyz mu reknu kolik to stoji tak beduje a rika proc nejdi do marketu, nebo si koupim lepsi parfem a to zas beduje, ze by mi stacil deo… koupim si nove saty do divadla a nez je teda pochvali tak se pta na cenu 8o rika at jdu do sekace..mame slusne rezervy tak mi je lito, ze to tak ma, nereknu kdybych kazdy den vymetala parizskou :oops: ale obcas si radost udelam, a uz rikam, ze kabelka stala 500, ne 5000, ze nakup na farme byl za 200 a ne za 900, :nevim: mate to tak nektera,?je mu nevadi, ze si kupuju veci ale nechape jaky je rozdil mezi botama od vietnamce a botama z butiku :nevim: pro nej sou boty jako boty :zed: Kdyz jsem mu vyhodila dziny kde byl jetej zip a dira v rozkroku, a koupila nove tak rekl proc ze jeste drzi a ze celej den stejne sedi mezi chlapama :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6439
6.11.19 19:23

Bože to je zase hovadina, ale zdejší holky ti na to skočí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
6.11.19 19:25
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim anonym, tajite manzelovi kolik co stoji? Jde o to ze manzel vydela neco malo pres 100tis hrubeho, ja mezi 23-27tis cisteho. Z toho 15tis ze sve vule davam bokem na horsi casy, zbytek si muzu nechavat na svoje veci, kupuju z toho manzelovi obleceni, kosmetiku a obcas neco sobe, z manzelova mesicne utratime jen za hypo, nakupy potravin, auto to mame na spolecnem uctu, ja ze sveho zaplatim treba more nebo vikend.. a dost nam zbyva a to si setrimw. No a ja nakupuji lepsi syry, uzeniny maso, a kdyz mu reknu kolik to stoji tak beduje a rika proc nejdi do marketu, nebo si koupim lepsi parfem a to zas beduje, ze by mi stacil deo… koupim si nove saty do divadla a nez je teda pochvali tak se pta na cenu 8o rika at jdu do sekace..mame slusne rezervy tak mi je lito, ze to tak ma, nereknu kdybych kazdy den vymetala parizskou :oops: ale obcas si radost udelam, a uz rikam, ze kabelka stala 500, ne 5000, ze nakup na farme byl za 200 a ne za 900, :nevim: mate to tak nektera,?je mu nevadi, ze si kupuju veci ale nechape jaky je rozdil mezi botama od vietnamce a botama z butiku :nevim: pro nej sou boty jako boty :zed: Kdyz jsem mu vyhodila dziny kde byl jetej zip a dira v rozkroku, a koupila nove tak rekl proc ze jeste drzi a ze celej den stejne sedi mezi chlapama :nevim:

Bud rada ze mas doma vola. Dal bych do rozpoctu stejnou castku jako ty (na ktere bychom se dohodli) a kupuj si co uznas za vhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.11.19 19:33

Tajila jsem to ale kolik stoji vajicka uz zjistil.

• Citovat
  • Upravit
33005
6.11.19 19:36

Ty jo, chlap co vydelava 100 a nevi, co je marze a ze nekde se na ty manazerske platy vzit musi. :mrgreen: On v praci asi uctuje jen naklady, co :roll:
Ne, deb.ila, co neumi precist cenovku a nevi, co je inflace doma fakt nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
6.11.19 19:40

Chlap vydelava podstatne min ale je to inteligentni milujici muz co mi dopreje a postara se a je rad ze si udelam radost nebo ze mi to slusi. Nebo ze si dame vecer neco dobreho na zub. Jezisimarja, ze ja vubec neco pisu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16982
6.11.19 19:42
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim anonym, tajite manzelovi kolik co stoji? Jde o to ze manzel vydela neco malo pres 100tis hrubeho, ja mezi 23-27tis cisteho. Z toho 15tis ze sve vule davam bokem na horsi casy, zbytek si muzu nechavat na svoje veci, kupuju z toho manzelovi obleceni, kosmetiku a obcas neco sobe, z manzelova mesicne utratime jen za hypo, nakupy potravin, auto to mame na spolecnem uctu, ja ze sveho zaplatim treba more nebo vikend.. a dost nam zbyva a to si setrimw. No a ja nakupuji lepsi syry, uzeniny maso, a kdyz mu reknu kolik to stoji tak beduje a rika proc nejdi do marketu, nebo si koupim lepsi parfem a to zas beduje, ze by mi stacil deo… koupim si nove saty do divadla a nez je teda pochvali tak se pta na cenu 8o rika at jdu do sekace..mame slusne rezervy tak mi je lito, ze to tak ma, nereknu kdybych kazdy den vymetala parizskou :oops: ale obcas si radost udelam, a uz rikam, ze kabelka stala 500, ne 5000, ze nakup na farme byl za 200 a ne za 900, :nevim: mate to tak nektera,?je mu nevadi, ze si kupuju veci ale nechape jaky je rozdil mezi botama od vietnamce a botama z butiku :nevim: pro nej sou boty jako boty :zed: Kdyz jsem mu vyhodila dziny kde byl jetej zip a dira v rozkroku, a koupila nove tak rekl proc ze jeste drzi a ze celej den stejne sedi mezi chlapama :nevim:

Ahoj,

ne, partnetrovi nelžu. Není důvod. Kupuju si věci tak, aby moje svědomí zustalo čisté. Nehled na to, že jsem si zjištovala kolik vody a chemikalii se používá při výrobě nového kousku oblečení a proto jsem začala nakupovat v sekáčích a musím uznat, že nacházím dobré kousky.
Taky jsem začala SWAPovat a to je teprve nadrenalin a hlavně závislost. :P :mrgreen:

Ale muj problém je, že absolutně nejsem materialistická :nevim: mě by mrzela kabelka za 5tisíc a místo toho raději vezmu děti na výlet a ty peníze utratím za nás, jako rodinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.11.19 19:43

No ten můj to neřeší. Kupujeme si dle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
6.11.19 20:05

To jsou starosti 😂
Kupujeme si co chceme, peníze nijak neřešíme. Ani by mě nenapadlo lhát, proč jako?
To ti vážně říkal, aby jsi si kupovala věci z druhé ruky po nějaké cizí ženské? To mi k chlapovi vůbec nesedí…
Muj mi pořád kupuje prádélko, je to radost pro nas oba, vybírám si a on ocumuje😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
6.11.19 22:12

Muj vydela o trosku min nez zakladatelcin, ja driv taky tak 25, ted min, ze svyho platu taky nakupuju hadry pro oba, potraviny, drogerku, ted si musim brat ze spolecneho neco, mame to s jidlem slozite,, davam cca 8-10stranou, manzel by byl nejradeji kdybych byla dom, ze on to utahne a jeste zbyde, ale to by mi hrablo :zed: Nekdy mu na netu ukazu ze se mi libi to a to a kdyz vidi, ze chci treba rtenku za 500 tak protoci panenky, ale reknw delej si co chces :oops: ze to jsou moje penize tak jako jeho, ale abych mu tajila nakup potravin, obleceni to ne :think: ikdyz nekdy nechape ze za puncochy vyhodim 200, ale aby me poslal do sekace to nee :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
6.11.19 22:24
@samá práce píše:
Bože to je zase hovadina, ale zdejší holky ti na to skočí. ;)

Zajímalo by mě, kdo tyhle příspěvky vymýšlí. A mám podezření na provozovatele Emimina, aby udrželi návštěvnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
7.11.19 07:32

No osobně si myslím taky, že boty z butiku jsou kolikrát to stejné jako boty z konfekce, akorát tam přišili v Bangladéši jinou cedulku. :) A ne, můj manžel ví, kolik co stojí, nemusím na něj hrát tyhle habaďůry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6669
7.11.19 07:38

Ne, u nás jsem ta šetřivá já, takže přijdu v nových šatech ze sekáče za 150,– a řekne mi: „Jsou pěkný, ale proč si nekoupíš taky někdy něco novýho?“
Přijde mi zbytečné vyhazovat peníze za hadry, parfémy nebo za kabelky, ale zas za kvalitní potraviny si klidně trochu připlatím, ale zas nekupuju nesmyslně drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106743
7.11.19 08:06

Netajím, protože se mne na to naštěstí neptá, to by mi vadilo mnohem víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
7.11.19 08:09

@Venetia ty taky nemáš manžela. Takže se tě to netýká. :wink: