Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně to spíš zní, že nejste partneři, ale nejlepší kámoši, co spolu bydlí. To můžete vymýšlet zlepšování jaké chcete, ale s tím nehnete. Buď na to fakt není, nebo ji nepřitahujete. Ono už to, že ze začátku to nebyl nejaký ohňostroj (v tomhle věku???!!) mělo být varovným znamením. Na tenhle typ partnerství (založený jen na porozumění bez sexuální jiskry) máte dost času - to je dobrý pro důchodce možná. Navíc - čím víc budete naléhat, tím víc se na druhé straně bude vyvíjet odpor. Zůstaňte, kým jste - jen dobrými kamarády a najděte si partnerku.
Naposled bych si s ní promluvil a navrhl rozchod. V takovém vztahu nechceš být.
Nečetla jsem diskuzi. Sex s tebou ji nebaví. Důvodů muže byt rada: mas ho malého, nedelas to tak, jak by ona chtela, ma na tebe ponorku, připadá si jako kus masa, když o tom sexu porad mluvíš, a tak ho podvědomě bojkotuje, anebo to muže byt spoustu jiných důvodu.
O tom si s ni musíš promluvit. Ale bude potřeba zvolit dobre slova a jakým způsobem se ji zeptas, protože očividně už ten problém u vás visí ve vzduchu dlouho a odpoví ti upřímně jen, pokud se nebude cítit zahnana do kouta.
@laracroft1990 píše:
Nečetla jsem diskuzi. Sex s tebou ji nebaví. Důvodů muže byt rada: mas ho malého, nedelas to tak, jak by ona chtela, ma na tebe ponorku, připadá si jako kus masa, když o tom sexu porad mluvíš, a tak ho podvědomě bojkotuje, anebo to muže byt spoustu jiných důvodu.O tom si s ni musíš promluvit. Ale bude potřeba zvolit dobre slova a jakým způsobem se ji zeptas, protože očividně už ten problém u vás visí ve vzduchu dlouho a odpoví ti upřímně jen, pokud se nebude cítit zahnana do kouta.
Jo, to určitě. Pochybuju, že během těch 2 let o tom s ní nezkoušel mluvit. V dnešní době panuje názor, že chlap má kolem ženské jemně našlapovat, splnit první-poslední i nevyřčená přání, hlavně ji necpat do pracovních činností a proboha po ní hlavně nechtít oběd.
A pak, možná, jednou za měsíc mu roztáhne nohy.
Za mě, tuhle borku prostě vypráskat, protože si borce dobře omotala kolem prstu, využila ho na kde co a když má do vztahu přispět tím podstatným, tak nic. Život není peříčko.
@neznamnick píše:
Jo, to určitě. Pochybuju, že během těch 2 let o tom s ní nezkoušel mluvit. V dnešní době panuje názor, že chlap má kolem ženské jemně našlapovat, splnit první-poslední i nevyřčená přání, hlavně ji necpat do pracovních činností a proboha po ní hlavně nechtít oběd.A pak, možná, jednou za měsíc mu roztáhne nohy.
Za mě, tuhle borku prostě vypráskat, protože si borce dobře omotala kolem prstu, využila ho na kde co a když má do vztahu přispět tím podstatným, tak nic. Život není peříčko.
Těžko říct, jak to u nich probíhá. Muzu mluvit jen ze své zkušenosti, kdy byvaly ho měl mikroskopickeho a k tomu ani nebyl v posteli iniciativní. Říkala jsem mu, co by se mi líbilo, neposlouchal, sex uspokojoval jen jeho, ja to začala vzdávat, přestala jsem mu dávat a on z toho udělal pohádku, ze ja jsem frigidni a s nim nic spatne není. Takže kdoooviii, jak to mezi zakladatelem a partnerkou je… ![]()
Asi na sex nikdy nebyla. Ani na začátku nic extra a je jasné že postupně se to snižuje a ona nejspíš sex nepotřebuje. tady jiné řešení než rozchod není. Sex bud někdo chce nebo ne.
@laracroft1990 píše:
Nečetla jsem diskuzi. Sex s tebou ji nebaví. Důvodů muže byt rada: mas ho malého, nedelas to tak, jak by ona chtela, ma na tebe ponorku, připadá si jako kus masa, když o tom sexu porad mluvíš, a tak ho podvědomě bojkotuje, anebo to muže byt spoustu jiných důvodu.O tom si s ni musíš promluvit. Ale bude potřeba zvolit dobre slova a jakým způsobem se ji zeptas, protože očividně už ten problém u vás visí ve vzduchu dlouho a odpoví ti upřímně jen, pokud se nebude cítit zahnana do kouta.
Bo je prostě svině a jen ho využívá jako spolubydlícího.
@laracroft1990 píše:
Těžko říct, jak to u nich probíhá. Muzu mluvit jen ze své zkušenosti, kdy byvaly ho měl mikroskopickeho a k tomu ani nebyl v posteli iniciativní. Říkala jsem mu, co by se mi líbilo, neposlouchal, sex uspokojoval jen jeho, ja to začala vzdávat, přestala jsem mu dávat a on z toho udělal pohádku, ze ja jsem frigidni a s nim nic spatne není. Takže kdoooviii, jak to mezi zakladatelem a partnerkou je…
Ano, částečně možná souhlas, ale pokud čtu mezi řádky, tak tady to je na rozchod, v zásadě už pak je jedno z jakého důvodu.
@Yggr píše:
Tvl, to vyměň, než se to zkomplikuje děckem.
Aspoň bude vědět že není jeho.
![]()
@Lexter píše:
Bo je prostě svině a jen ho využívá jako spolubydlícího.
Je to tak ![]()
Mam kamaráda co si hrál na šťastný vztah a tu holku miloval, byla snad jeho první či druhá.
A pak nám po 2dětech řekl, že s ním měla po svatbě sex 2X a z toho jsou ty dvě děti (asi, taky mohla spát ještě s někým jiným).
Takže tak… Mimochodem, byla to nepříjemná učitelka. Učitelky nebrat ![]()
Ač nerada to říkám, najdi si milenku. Navíc tvá přítelkyně je bez pardonu pěkný sobec teda. Zeptej se jí co se stalo, nebude to chtít řešit? Okey, ať se nediví že budeš někoho mít bokem. Nevydržíš to.