Přítelova ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
9.11.20 14:26

Naprosto tě chápu, taky by mě to mrzelo. Zase na druhou stranu, byli spolu relativně dlouho, tak to budeš muset nějak překousnout. Společnou rodinnou fotku, na té bych neviděla nic špatného, přeci jen je to vzpomínka. Ale to že ti jeho mamka říká jiným jménem, to mi přijde trošku blbé. Ale co naděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
9.11.20 14:27
@Keyllah píše:
asi kolem sebe vysíláš hodně nejisté emoce a frustraci. Jako je normální, že se ze začátku spletou ve jméně, i že mají někde společné foto. Jestli ale budeš reagovat přehnaně, zařadí si tě do kategorie ne zrovna příjemné a vítané návštěvy.Že spíš v posteli, kde spala ona ti nevadí? že piješ ze stejného hrnku, jako dřív ona? že jezdíš ve stejném autě? že má borec stejné kusy oblečení jako s ní? nedej bože, že mu je koupila? Ty tři roky vymazat nejdou, buď to budeš akceptovat nějak na úrovni, nebo to blbě dopadne. Zapracovala bych na tom, pokud nechceš o kluka přijít.

To je ještě dobrý. Ale co potom když strkal svuj penis do bývalé :P :lol:

• Citovat
  • Upravit
7571
9.11.20 14:30
@mackA159 píše:
To je ještě dobrý. Ale co potom když strkal svuj penis do bývalé :P :lol:

Musi si najit nepouziteho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
9.11.20 14:33

Řešíš kraviny, opravdu. Ségra má na fotkách z maturitního večírku taky ex. A teď co? Má je jen kvůli tomu vyhodit. Proboha ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.11.20 14:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
9.11.20 14:38
@Aduš12 píše:
Naprosto tě chápu, taky by mě to mrzelo. Zase na druhou stranu, byli spolu relativně dlouho, tak to budeš muset nějak překousnout. Společnou rodinnou fotku, na té bych neviděla nic špatného, přeci jen je to vzpomínka. Ale to že ti jeho mamka říká jiným jménem, to mi přijde trošku blbé. Ale co naděláš.

mě na začátku vztahu řekl manžel taky jménem bývalé. Prostě je to zvyk a je potřeba si zvyknout na nové jméno. Tobě se to nestává? já občas i řeknu jednomu dítku, jménem toho druhého.
Zbytečně bych za tím nehledala zlý úmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148793
9.11.20 14:40
@mackA159 píše:
:mrgreen: nepřehánějte to :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
9.11.20 14:42

Zkus to překousnout, přítomnost má nyní s tebou, tak se počítá.. co je teď, jak se k sobě chováte. A jestli nepomůže, pošlu ti nůžky na vystřihovánky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
9.11.20 14:43

To aby se jeho rodina příště připravila na tvou návštěvu - schovala všechny fotky a věci, co jsou jen na hony vzdálené jeho ex. Pokračuj a budeš taky brzo ex :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
9.11.20 14:45

Když budeš ještě dlouho plést, upleteš z hovna bič! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
9.11.20 14:46
@mackA159 píše:

Useknout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148793
9.11.20 14:48
@Keyllah píše:
mě na začátku vztahu řekl manžel taky jménem bývalé. Prostě je to zvyk a je potřeba si zvyknout na nové jméno. Tobě se to nestává? já občas i řeknu jednomu dítku, jménem toho druhého.
Zbytečně bych za tím nehledala zlý úmysl.

Občas řeknu vnučce jménem psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
9.11.20 14:52
@Anna766 píše:

Tak tak daleko ještě nejsem, ale dost možná jen proto, že nemáme psa :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
9.11.20 14:53
@Anna766 píše:

Smím se zeptat na jméno ctěného pejska?
Známá třeba o své fence v době hárání mluví zásadně jako o „staré čubc*“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
9.11.20 14:56

Taky by mi to teda dost vadilo. Beru ještě jeho rodiče, ale on mohl být ohleduplnější a aspoň ty fotky schovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí