Přítelova ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.11.23 22:44

Přítelova ex

Ahoj holky chtěla bych se s vámi poradit

Když jsem nastupovala do prváku tak jsem poznala mého (současně přítele) ze začatku jsme se seznámili a začali se hodně bavit také jsme si hodně psali, měl v tu dobu holku ale já ho nemohla dostat z hlavy furt jsem měla potřebu mu psát a prostě jednoduše jsem se do něj zamilovala psali jsme si každý den víc a víc a měla jsem hrozné výčitky vůči jeho přítelkyni ale v tu dobu pro mě byl asi přednější jakýkoliv kontakt s nim..

Ve škole jsme se bavili opravdu hodně ale čistě kamarádsky a jeden den po škole jsme zašli ven v ten den jsem se hrozně pohádala s rodiči a bylo mi psychicky zle..hrozně jsem brečela a s ním mi bylo fajn proto jsem nepřemýšlela ani chvíli a zeptala se ho jestli bych nemohla přespat u něj..řekl že jo nic jsme spolu neměli přespání bylo čistě kamarádské a ráno jsem zase odjela domů..

Nicméně potom když jsem u něj spala tak jsem byla jestě víc smutná že nemohu být s ním napsala jsem mu zprávu kde jsem mu vyznala lásku..odpovedel na to slovy že nemůže že má přítelkyni..netrvalo to dlouho a jeho přítelkyně se dozvěděla že jsem u něj spala a co jsme si psali musel se k tomu přiznat nechtěl z ní dělat blbce..rozešli se on mě strašně moc vynadal jaká jsem pí a bůh ví co ještě..skončil na práškách u psychiatra a školu přerušil prostě se doma léčil z deprese..

Jenže to ještě není konec…fajn nenáviděl mě a mezi tím jsem se přes to nějak dostala a bylo mi fajn.. uběhl asi půl rok a potkali jsme se úplně náhodně u jednoho známeho na narozeninové oslavě..strasně jsme si tam znovu padli do oka a cítila jsem mezi námi jiskru, netrvalo to dlouho a dali jsme se dohromady jeho rodina vedela vše co se stalo a co jsem jim “zpusobila” ale i tak mě krásně přijali, teď jsme spolu skoro 2 roky a furt jí nemohu dostat z hlavy mám pocit že jsem oddělila něco co k sobě patřilo a je mi z toho na nic často se ho ptám jestli mě má rád víc jak jí jen tak pro svůj vnitřní klid a i když řekne jo cítím se hrozně a nevím co mám dělat.. mám to nechat být nebo to nějak řešit netuším co by mi mohlo pomoct..taky se často hádáme a on mi říkal že s ní se vůbec nehádali.. mám potřebu se srovnávat je mi z toho všeho na nic. Ještě jsem zapomněla podotknout s tou bývalou přítelkyní byl zhruba 3,5 roku..děkuji za všechny rady :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
22.11.23 07:57

To je život. Kdyby opravdu patřili k sobě, nerozešli by se. Neměli děti ani hypotéku, tak co už - je to pryč. Být tebou zavřu dveře za minulostí a užiju si to. Nejste první ani poslední, kterým se tohle stalo. Neřeš a buď šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
22.11.23 14:14

Kdyby k tobě nic necítil a svou přítelkyni by miloval, nedovolil by ti u sebe přespat. Na druhou stranu, kopačky mu dala ona. Můžeš jen doufat, že ho nevezme na milost a on nepřeběhne zase k ní (což asi ne, když už je 2 roky po rozchodu). Každopádně jen tvoje „vina“ to není. Má na tom podíl i on.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky