Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Už na to nemám.. Minimálně dva roky už mám problém s pritelovou matkou, kvuli ktere jsem OPRAVDU skončila i na psychiatrii. Stále přítele nenápadně žene proti mě, aniž by si onměl něco uvědomoval. Vůbec netuší. Jeho matka ze me opravdu bezdůvodně dělá tu špatnou, vymýšlí si co jsem řekla a neřekla.. on u tohotoho vždy není, tudíž mi nevěří..
Jeho matka mě nenávidí, nechápu proč, ale ničí nám vztah. Jsme spolu 4 roky, dvaze roky se snažím, nežijeme spolu, protože přítel,,nechce". Ona mi v zápětí řekla, ze to nikdy nedopustí, tudíž v tom ma evidentně opět prsty..
Sama na to nemám, není už kdo by kimi poradil. Několikrát už jsem byla na pokraji takovým způsobem, že jsem se s přítelem rozcházela. On ale vždy přišel s tím, že se to změní, že to takhle nebude do koncetoho života. Že mě miluje, že k sobě patrime..
Mě to ale ničí, miluji ho, ale nedokážu žít s tím, že tohle jeho matka bude dělat az jednou budeme mit deti.. chci se rozejít, i kdyz to bude bolet.. Ale nevím jak, aby me zase nepustil. Jak mám udělat, aby mě nechal jit?
Opravdu je vše pravda. Jen sio na vše připadám hrozne sama.. Prosím, poraďte mi.. Děkuji..
Cim to, ze se ty jeho mame ani tak moc nedivim? Je ti 26, mas dite s jakymsi neupresnenym ex-, se soucasnym pritelem jsi 4 roky, tzn. ze to dite a rozvod jsi stihla do 22. Pobyt na psychiatrii uz taky probehl. Inu snacha snu!
@Cosmopol píše:
Cim to, ze se ty jeho mame ani tak moc nedivim? Je ti 26, mas dite s jakymsi neupresnenym ex-, se soucasnym pritelem jsi 4 roky, tzn. ze to dite a rozvod jsi stihla do 22. Pobyt na psychiatrii uz taky probehl. Inu snacha snu!
Taky me napadlo, ze by k tomu jeho matka mohla mit duvod ![]()
Hele, stejne te nechce. Jste spolu 4r a on si stejne drzi byt?! Takze - tak moc te nezere.
A promin, nechat se vydeptat tchyni? A on se te nezastane? Neochrani te pred ni? Co to je za chlapa? Kdyby stal za to, tak by matce neco rekl.
Utni to. A udelala bych to pred ni. Rekla, ze kdyz on je takovy ubozacek mamanek, at si ho matka necha. A kdyz ona je takova megera, tak, ze v takove rodine nebudes. At navali klice. Nebo vymen zamky.
@Cosmopol píše:
Neni to trochu hnusny? Co treba nechtene tehotenstvi, rozhodla se pro dite, partner ji opustil, proroze dite nechtel? A ze skoncila na psychiatrii, to je nejaka hruza??? Nikdo nevime jak to bylo.
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Už na to nemám.. Minimálně dva roky už mám problém s pritelovou matkou, kvuli ktere jsem OPRAVDU skončila i na psychiatrii. Stále přítele nenápadně žene proti mě, aniž by si onměl něco uvědomoval. Vůbec netuší. Jeho matka ze me opravdu bezdůvodně dělá tu špatnou, vymýšlí si co jsem řekla a neřekla.. on u tohotoho vždy není, tudíž mi nevěří..
Jeho matka mě nenávidí, nechápu proč, ale ničí nám vztah. Jsme spolu 4 roky, dvaze roky se snažím, nežijeme spolu, protože přítel,,nechce". Ona mi v zápětí řekla, ze to nikdy nedopustí, tudíž v tom ma evidentně opět prsty..
Sama na to nemám, není už kdo by kimi poradil. Několikrát už jsem byla na pokraji takovým způsobem, že jsem se s přítelem rozcházela. On ale vždy přišel s tím, že se to změní, že to takhle nebude do koncetoho života. Že mě miluje, že k sobě patrime..
Mě to ale ničí, miluji ho, ale nedokážu žít s tím, že tohle jeho matka bude dělat az jednou budeme mit deti.. chci se rozejít, i kdyz to bude bolet.. Ale nevím jak, aby me zase nepustil. Jak mám udělat, aby mě nechal jit?
Opravdu je vše pravda. Jen sio na vše připadám hrozne sama.. Prosím, poraďte mi.. Děkuji..
Ahoj tak s jedním takovým jsem kdysi žila
On te nechce jeho máti nechce dnachu s ditetem…A nikdy nepřipustí aby s tebou žil. po 4 letech uz je normální ze spolu partneři bydlí syn to přežije pořád lepší teď než pozdeji…já vzala nohy na ramena teda ještě čas otravoval ale přežila jsem a jsrm za to ráda. Tobě radim totéž jak nechce vrátit klíče
naval je a basta nedáš měním fabku…A jak pisi holky výše změnit číslo apod…úplně utnout kontakt…tohle přece synovi nemůžeš udělat být na dně on tě potřebuje.
Rozešla bych se, co nejdřív (nekazila bych tedy dítěti vánoce). Přítel je nevyzrálý, lehce ovlivnitelný matkou. Souhlasím s názorem, že jeho matka má problém s tím, že ty máš dítě s jiným.
A když Tě dohnala na psychiatrii (což nechápu, že ses nechala, když máš malé dítě), tím spíš už bych se s touto rodinou dávno rozešla.
@Verun83 píše:
Neni to trochu hnusny? Co treba nechtene tehotenstvi, rozhodla se pro dite, partner ji opustil, proroze dite nechtel? A ze skoncila na psychiatrii, to je nejaka hruza??? Nikdo nevime jak to bylo.
No je to jen upřesnění na motivaci matinky, proč se tak chová. Kdyby syn přivedl takovou supr partii, tak bych tomu asi taky „pomáhal“, aby se synackovi rozsvítilo.
@Anonymní píše:
Obávám se, že se nezmění, tak že za mě rozchod.
@Anonymní píše:
Ja se rozejit chci, ale on me nepustí. Ma klicese od mého bytu, neda mi je.. s jeho matkou se nevidam, on ano. Jen si nedovedu představit budoucnost. Jsou mezi nami velké problémy, po tomnem co mi udelala ji v životě nechci videt. Ale zároveň nechci aby ona byla tenv důvod proc skončit. Tolikrát jsem se snazila.. on v podstate nevi cemu verit, protože ja mu říkala co vse mi delala, ona to vse zapirala a pak mi rekl te nevidoby cemu verit. Kdyz jsme několikrát mluvili o společném bydlení tak za mnou ona pak přišla a rekla: prece bys nechtěla neco co on nechce". Mrkla a odesla.. a on nicto z tihotoho nemel sanci videt, kdykoliv jsme se videli všichni tři tak to bylo tutu nunu..
A kolik ti je že se chováš jako 18 leta?
Vztah té ničí? Tak se rozejdi!!! Vymeň zámek a buď důsledná..nejsi žádná žena v Afghánistánu aby tě držel. ![]()
Neblázni!!! Nech si vyměnit zámek, zablokuj si ho v telefonu, na sítích… A vydrž!!! Určitě nechceš, aby tvoje dítě melo takový vzor „rodiny“ do života!!! Nebylo by nikdy šťastné!!! Jdi dál a najdi skutečného partnera na každý den. Ne jen mamánka, co si užije a pak jde spát k sobě do pokojíčku. A k tomu s takovou povedenou matinkou… Hnus!!!
@pohledzdruhestrany
Na te psychiatrii jsem hospitalizovana nebyla, pouze doházela a hlavně me tam dohnala ona!! Omdlevala jsem pred ni a ona me prekrocila div na me neslapla ze si toto vymýšlím, že to hraju.. delala mi toho hodně a nemyslím si, ze by tomi bylo opravnene. Ano, syna mam s chlapem, který byl násilnicky, odesla jsem kdyz mu byli 4 měsíce. Bohužel uz to nezměnim a nechápu, proč za to mam byt trestana
Mam od kamaradky - 5 let spolu, neustale problemy s jeho familii, jeho matka ji nesnasi. Nakonec se vzali letos v zari a v prosinci mi uz ona vypravi o rozvodu.
Kdyz je ten tvuj takovej poseroutka, pardon hrdina, ze matku neumi odstrihnout nechce s tebou po 4 letech ani bydlet, tak ho kopni do zadku a najdi si normalniho chlapa.
Ja nevim, ze nektery zensky nemaji zadnou sebeuctu, aby nejakou starou, mozna hluboce nestastnou, ale zlou zenskou, nechaly, aby jim 4 roky ovladala psychiku.
Pak se ale nedivte, ze skoncite s chlapem, ktery se k Vam chova hur nez k pantoflim.
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany
Na te psychiatrii jsem hospitalizovana nebyla, pouze doházela a hlavně me tam dohnala ona!! Omdlevala jsem pred ni a ona me prekrocila div na me neslapla ze si toto vymýšlím, že to hraju.. delala mi toho hodně a nemyslím si, ze by tomi bylo opravnene. Ano, syna mam s chlapem, který byl násilnicky, odesla jsem kdyz mu byli 4 měsíce. Bohužel uz to nezměnim a nechápu, proč za to mam byt trestana
Presouvas odpovědnost za svoje problémy na cizí…nikdo ti nebránil tuhle rodinu opustit. V 20 první dítě s násilníkem, druhý vztah s mamankem, jeho matka tě dohnala na psychiatrii. Něco bude špatně hlavně v tobě. Největší přínos pro tvýho syna bude, když už mu nebudeš představovat dalšího tatínka, třetí v 5 letech by uz bylo slušný peklo.
@Anonymní píše:…jisté v psychologii a psychiatrii honěné zdejší debatérky by tě možná poučili.
@pohledzdruhestrany
edit admin - urážky