Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany
Na te psychiatrii jsem hospitalizovana nebyla, pouze doházela a hlavně me tam dohnala ona!! Omdlevala jsem pred ni a ona me prekrocila div na me neslapla ze si toto vymýšlím, že to hraju.. delala mi toho hodně a nemyslím si, ze by tomi bylo opravnene. Ano, syna mam s chlapem, který byl násilnicky, odesla jsem kdyz mu byli 4 měsíce. Bohužel uz to nezměnim a nechápu, proč za to mam byt trestana
A proč si to děláš? Tobě baví sebedestruktivní vztahy že furt hledáš problém?
A souhlasim s tvrzenim, ze neco bude spatne s tebou. Nemysleno ale zle. Ale clovek, ktery si vybira narusene partnery, dobrovolne po sobe nechava slapat, ublizovat jinymi. Mas velmi nizke sebevedomi, az bych rekla, ze se nemas rada. Zapracuj na sobe. A az pak si najdi dalsiho partnera. Protoze jinak si budes nachazet jen tyhle spatne.
@Cosmopol
Aha, tak jsem ta špatná ja? Ano mela jsem psychicky problém, ale z toho, ze ona mi delala takové věci, deptala me, porad dokola si na mevideo něco vymyslela. To neni omdlevani z ničeho nic, jen z přítomnosti. To bylo z psychického nátlaku a po 11 hodinách v praci kazdy den třičtvrtě roku. Do tohoty kdyz za vami chodi, nadava vam v praci, do oci vam rekne zle, hodně zle veci. Promiňte, ale to pak neni bez důvodu.
Beru vás názor, jen jsem se sem sla poradit, protože jsem na to sama. Místo toho jsem se dozvěděla, ze jsem prokleta..
@Verun83 píše:
Uprimne nechapu, proc jsi ve styku s nekym, z koho mas takove stavy. Ze to vubec dopustis. Zrejme opakovane. On je ze zlata, ze si to nechavas libit? Jeho matku bych poslala tam, kde slunce nesviti
Proboha copak tu jeho matku ani trochu nepolitujete? Kde ja ta pověstná ženská empatie? Představte si, že máte třeba jedno jediné vysněné dítko, a to dítko si domů přivede podobnou kreaturu, jako je zakladatelka! Vy byste nebojovala jako lvice? Máte jediné dítě a to díte přivede domů někoho, kdo je ve 26 letech rozvedený, s dítětem a s psychiatrickou diagnózou…! Vy to dítě celý život pipláte, a pak přijde někdo takovejhle…
@Cosmopol píše:
Proboha copak tu jeho matku ani trochu nepolitujete? Kde ja ta pověstná ženská empatie? Představte si, že máte třeba jedno jediné vysněné dítko, a to dítko si domů přivede podobnou kreaturu, jako je zakladatelka! Vy byste nebojovala jako lvice? Máte jediné dítě a to díte přivede domů někoho, kdo je ve 26 letech rozvedený, s dítětem a s psychiatrickou diagnózou…! Vy to dítě celý život pipláte, a pak přijde někdo takovejhle…
To chce ledovou sprchu. 1)vy znate zakl.ze vite, ze je to kreaturu? 2)jeji syn je dospely, mela by pochopit, ze mu nemuze organizovat zivot, at si nabije, pokud si nabit ma. Zkusenosti utvari nas zivot
Příspěvek upraven 22.12.17 v 09:07
Ano, ja uz se s ni pul roku nevidam, ale dozvidam se, ze ona mu porad tluče něco do hlavy. Kdyz to delalama, delala to v praciu pred malými dětmi, ja tam byla sama, mela jsem je na zodpovědnost, tudíž jsem odejít nemohla, nikam. A to ona moc dobre vedela. byla ma nadřízena. A tak to bylo každý den.. z práce jsem odešla, ale byla tam samozřejmě výpovědní lhůta..
@Verun83 píše:
To chce ledovou sprchu. 1)vy znate zakl.ze vite, ze je to kreaturu? 2)jeji syn je dospely, mela by pochopit, ze mu nemuze organizovat zivot, at si nabije, pokud si nabit ma. Zkusenosti utvari nas zivotPříspěvek upraven 22.12.17 v 09:07
- lidi se k sobe maji chovat s respektem. To. plati i pro tchyne svych mamanku.
Máte děti?
@Cosmopol píše:
Možná jen synek naplňuje pravidlo…chces-li potrestat matku, najdi si podobnou partnerku… tak holky si to rozdaly a v 9. kole to vypadá na technický KO ve prospech matky.
@Cosmopol Dítě není rodičův majetek. A tuplem ne dítě dospělé.
No tak typek co se staví výhradně za matku a ne partnerku je prostě dítě, mamanek a je jasné koho raději podrží… No a žena co omdleva z tchyně. Připomnělo mi to mojí svagrovou, která se sklatila k zemi před tchyni a brečela, nebo při jednom výletě, lehla a lapala po dechu
když jsme si ji nevšímali, nechala toho. U tebe to může být opodstatněné ale zřejmě budeš citlivější a tak je vhodné si říct, jestli se tomu teda chceš dobrovolně vystavovat, už kvůli svého syna, jen proto, že chceš chlapa, co tě má u prdele.
@pohledzdruhestrany píše:
Možná jen synek naplňuje pravidlo…chces-li potrestat matku, najdi si podobnou partnerku… tak holky si to rozdaly a v 9. kole to vypadá na technický KO ve prospech matky.
Což je třeba oslavit ![]()
Nevim jestli jste cetli me předchozí příspěvky, ale jen jeste podotýkám, ze me mela tak první rok rada, byla jsem jeji,,kamaradka" vse bylo super, normální.. vždy jsem si rikala, ze takova tchýně je štěstí. A pak to zacalo. První naznaky byly kdyz zacala byt moje nadřízena. Nutno podotknout, že v práci jsem žádné problémy nedelala.. nikdy. Naopak jsem pro to delala první poslední a byla jsem tam 11 hod denne. Ona je též rozvedena, zustala sama se dvema dětmi a našla si přítele se kterým je nekolik let. To ten první rok bylo skoro jako pozitivum, vzdy mi rikala, ze to mamenikdy skoro stejne a ze to taknikdy bere.. a pak obrat a deptani..
@Anonymní píše:
Nevim jestli jste cetli me předchozí příspěvky, ale jen jeste podotýkám, ze me mela tak první rok rada, byla jsem jeji,,kamaradka" vse bylo super, normální.. vždy jsem si rikala, ze takova tchýně je štěstí. A pak to zacalo. První naznaky byly kdyz zacala byt moje nadřízena. Nutno podotknout, že v práci jsem žádné problémy nedelala.. nikdy. Naopak jsem pro to delala první poslední a byla jsem tam 11 hod denne. Ona je též rozvedena, zustala sama se dvema dětmi a našla si přítele se kterým je nekolik let. To ten první rok bylo skoro jako pozitivum, vzdy mi rikala, ze to mamenikdy skoro stejne a ze to taknikdy bere.. a pak obrat a deptani..
Z toho telefonu se to prostě nedá dekódovat. Té poslední větě fakt nerozumím
„…mamenikdy skoro stejne a ze to taknikdy bere…“
@Anonymní píše:
Tušíš konkrétní důvod té změny? Jinak mi to připadá jako ukázkový důvod, proč bych se práci s rodinnými příslušníky ideálně vyhnula, má to pak někdy tendenci sklouzávat do osobnějších než pracovních rovin, zvlášť když jsi „cizí“, na dceru by pravděpodobně nahlížela trochu jinou optikou. Každopádně teď je to už jedno, souhlasím s rozchodem a okamžitou výměnou zámků + pauzou od všech chlapů, abyste se synem měli čas na vzpamatování se.
Uprimne nechapu, proc jsi ve styku s nekym, z koho mas takove stavy. Ze to vubec dopustis. Zrejme opakovane. On je ze zlata, ze si to nechavas libit? Jeho matku bych poslala tam, kde slunce nesviti