Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mar__tanka1983 píše:
@Malike tak já to, že ji nepustí, pochopila né tak, že on ji fyzicky drží nohu ve dveřích, ale spíš tak, že když ona přijde s rozchodem, tak on začne slibovat a mazat kolem pusy jak jí miluje atd. A protože i ona miluje jeho a protože její syn ho bere skoro jak tátu, tak je to prostě složité.A co se týče sesypání. Mno, hele, na to má nárok každý, na každou druhou diskusi na tomhle serveru ženský radí, ať si jde za psychiatrem
Ne, mě to přijde, že to píše množná mladá, ale normální holka, co má dítě a chlapa, o kterým si myslí, že je to skvělej partner pro ni i pro prcka, a není dokonalá silná amazonka.a tahle nemá nárok?
A pokud byla tchýně zároveň i její nadřízenou v práci a dělala jí v práci dusno, tak co na tom není k pochopení? Z práce se nemůže jen tak otočit na podpatku a odkráčet než se tchýně uklidní…
Každopádně má pocit, že jediné, co v tom dělá dusno, je tchýně (ježííííš, o dusných tchýních se píší celé romány, tak proč nevěřit). A tady chtěla poradit a sesumírovat myšlenky, jak to provést, protože stávající situaci nezvládá psychicky, ale zároveň ta dvě řešení (rozchod nebo trpět) vlastně nejsou správná, a tak třeba doufá v třetí cestu.
Vždyť si protiřečí
v každé větě je xy výmluv.
@Malike ja jsen ale prece nepsala ze doma.. pouze jsem upresnovala o cocp slo, cim to zacalo a cimco skoncilo.. a to ze musim sebrat silu a odvahu bylo kvuli tomu, aby me pustil, aby mi tytohle klice dal.. snazila jsem se vzdy, ale zena proti muzi nema sanci, kdyz ji brani.. tudiz jsem tim myslela, že musím najit jiné řešení
@Anonymní píše:
@Malike ja jsen ale prece nepsala ze doma.. pouze jsem upresnovala o cocp slo, cim to zacalo a cimco skoncilo.. a to ze musim sebrat silu a odvahu bylo kvuli tomu, aby me pustil, aby mi tytohle klice dal.. snazila jsem se vzdy, ale zena proti muzi nema sanci, kdyz ji brani.. tudiz jsem tim myslela, že musím najit jiné řešení
Má nájemní smlouvu?
@Anonymní píše:
@Malike snazila jsem se vzdy, ale zena proti muzi nema sanci, kdyz ji brani..
tohle zase neříkej, to není pravda. Žena má tolik sil, kolik je ochotná do toho sil vrazit. Neznáš to, že ženská zvládne víc než člověk a nebo že máma i náklaďák zvedne, aby zpod něj vytáhla dítě? ![]()
Ty si musíš v hlavě říct, co vlastně chceš a pak za tím jít a nekoukat napravo nalevo. Jde o tebe, tvé dítě a tvé duševní zdraví. Takže pokud se chlap k ničemu nemá, tak se zakousni a kprašti do toho. Možná i jemu se rozsvítí a zamyslí se, co v životě chce, když uvidí, že to ty myslíš vážně a pokud vztah k mámě a i k tobě nepřehodnotí, tak o tebe přijde.
Chlapi jsou někdy prostě jen pohodlní a jdou cestou nejmenšího odporu.
Zakladatelko zajímalo by mě, jestli máš i ty klíče od jeho bytu.
@Malike tak že by si protiřečila bych ani neřekla, jo, výmluvy trochu jo, ale tak to máme každá, když se nám zrovna nechce říznout do něčeho, co má své plusy i mínusy.
A ona teď bilancuje a pokud je ten typ, co nechce být na vše sama, tak to není tak jednoduchý chlapa poslat do věčných lovišť ![]()
Uz jsem na vše sama také byla, takže na to ja jsem vic neznez zvykla. Nájemní smlouva je na mestromek, ale je tam napsaný, ze vlastní jedny z klíčů.. klíče od jeho bytu také mam. A pokudne jde o tu silu se bránit, uz jsem se bránila tolikrát.. za sve dítě se dokážu porvat, ale jakmile mam tohle delat sama za sebesebe, nemam tu silu. Ale snazim se, opravdu se snazim. U me je spis problém, ze se snazimto vse a se vsemi jednat po dobrym.. nejsem konfliktní. Ale někdy to prostě nejde..
No bože
jeho matka to nedopustí
,dokud za něho bude rozhodovat ona, tak se nikam neposunete, ať si vybere ona nebo ty.
Kdyby chtěl, tak s tebou bydlí matka nematka. Tohle není o mamánkovství, ale o tom, že on nechce. Stejně jako to, že ty od neodejdeš ne kvůli klíčům, ale protože nechceš.
Vyměnit zámek je prkotina, i v nájemním bytě. Vyměníš a majiteli oznámíš výměnu s tím, že jsi ztratila klíče od původního. Jenomn prosím tě - nejsi taky utajená spisovatelka, co hledá námět na knihu? To jsou taková dramata tady zase.
@Anonymní píše:
Uz jsem na vše sama také byla, takže na to ja jsem vic neznez zvykla. Nájemní smlouva je na mestromek, ale je tam napsaný, ze vlastní jedny z klíčů.. klíče od jeho bytu také mam. A pokudne jde o tu silu se bránit, uz jsem se bránila tolikrát.. za sve dítě se dokážu porvat, ale jakmile mam tohle delat sama za sebesebe, nemam tu silu. Ale snazim se, opravdu se snazim. U me je spis problém, ze se snazimto vse a se vsemi jednat po dobrym.. nejsem konfliktní. Ale někdy to prostě nejde..
Plná výmluv
až tě tvůj stav bude fakt vadit, poznáš to sama.
@Anonymní píše:
Tak mu ten klíč na jeho svazku vyměň za podobný ať to nepozná, když to jinak nedokážeš. A ty ostatní věci už radši nekomentuju, vykašlat se na přítele i jeho matku jsi se měla už davno!
Zakladatelko, já kvůli tchýni byla u psychologa, takže ano, chápu velice dobre, co taková jedova bába muže dokázat. Přeji hodně sil ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelko, já kvůli tchýni byla u psychologa, takže ano, chápu velice dobre, co taková jedova bába muže dokázat. Přeji hodně sil
Moc děkuju.. ![]()
@Anonymní píše:
Moc děkuju..
Jinak, jestli se tedy mohu zeptat, jak jste to vyřešila? Kdyz jste byla v podobne situaci tak se to to lepe resi..
@Anonymní píše:
O sestehovani, atd jsem s nim mluvila nescetnekrat.. ale nic. Stále se to nehnulo. On s nami je prakticky ob den, ale nic vic.. kdyz jsem mu rekla jak to tedy vidi on, at mi toto tedy rekne tak rekl nevim. Přijde mi prostě zmanipulovanej. Uz to jednou udelala, tak proč v tom nepokracovat.. jen on tohle nevidí.. druha vec, dotklo se me, ze me naprosto obchazi. Ja jsem pro nej mela nachystane překvapení a on mi rekl ze uz ma domluvene ze bude spat u mamy dva dny. Ze ji pry musel vyjit vstříc. Ja bych pochopila ze s ni chce take travit cas, ale on vedel, ze budu sama doma, bez prcka..a rekl ze to po nem mama chce, takze to tak bude. Oznamil mi to jako hotovo. To same, ze jsme meli odjet cela nase triclena,,rodinka," na víkend pryc. A jeho mama zavolala, ze homM potřebuje kvuli úplný kravine! A on se sebral a jel.. toť jen málo z toho co se deje
Primární problém je na straně tvého přítele. On je dávno dospělý, a nemusí matku poslouchat na slovo.To, že s tebou ani nebydlí, ale raději platí nájem v jiném bytě taky dost vypovídá o jeho charakteru. Je to tydýt, a poslala bych ho do oběhu. Tobě bych doporučila zapracovat na svém sebevědomí, za pomoci solidního psychologa, jinak ti hrozí, že si přitáhneš do života opět podobného pitomce.