Přítelovi rodiče jsou proti svatbě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
15.1.13 12:17

@Uncle tak včera mi volala, ať nic nerušíme, a že bude vše OK (no, mám toho poslední dobou strašně moc, takže skoro týden jsem nervama v háji a jen chodím a bulím :oops: ) a ať to všechno zaplatíme, zítra se s našima máme sejít a promluvit si o tom, tak snad to bude dobré, hned se mi ulevilo :mrgreen: Jo a vietnamci mají všechno…co bych dělala s botkama za tisíce :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.1.13 14:03

@Reinka tak super vydíš nakonec se to vyřeší :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
15.1.13 14:08

@Uncle No snad jo, hlavně jsem si usmyslela, že chci jiný šaty :oops: :mrgreen: Tak musíme někde nějaký sehnat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.1.13 14:22

@Reinka a už jsi je někde viděla ty co chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
15.1.13 14:27

@Uncle já vůbec nevím, co chci :oops: :mrgreen: Mám takový, co jsou vepředu krátký a vzadu dlouhý, jenže jsem si to rozmyslela, chci být jako princezna :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
15.1.13 14:29

No a asi ideálně, kdyby je v nějakým salonu vyprodávali, nerada bych měla půjčený, abych se musela pořád hlídat, abych je nááhodou nezašpinila, nenatrhla atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.1.13 20:38

Tak vyprodávají všude nevím odkud jsi a kolik na to máš financí ale vím že se zbavují starých kolekcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
15.1.13 21:13

@Uncle jj, přesně tak, tak uvidím, příští pátek s kámoškou objedeme svatební salóny tady v okolí a uvidíme :pankac: Snad nám to všechno klapne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová