Přítelovi rodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
29.3.19 15:22
@cecetka píše:
A nebude ti vadit, kdyz budou kazde nedelni odpoledne nasackovani u vas???

To se pak založí diskuze :tchýně nám nedopřeje soukromí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
29.3.19 15:41

Ja nejak nechapu, proc tomuhle venujete tolik casu. Ty i pritel jste za jendo, tak co ? Kdyby mi tchyne rekla: To uz zase prijede tvoje mamka ?
Tak bych ji na to rekla : Ano, uz zase. Proc vadi, to ? Vy k nam preci taky muzete maminko zajet.
Rozhodne bych se nenechala manipulovat do toho, ze musim nekde povinne kazdy vikend travit odpoledne. Ocividne je tchyne jeste velmi mlada a pokud chce videt vnouce, ma ho kousek od sebe a nikdo ji v tom nebrani. Vubec vlastne nechapu, co resite. Kdybych ja merla resit, kazdou kravinu, co mi kdo rekne, tak proste neziju,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
29.3.19 15:49

@freeport Jo oni to jinde majou jinak? Jakože to nepoužívajou? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
29.3.19 15:59

@Kacaba97hl ale kdy tam bude Tvoje máma tak jí tam asi nenecháte samotnou ne? Tchýni bych řekla at se taky zastaví ;) . At jim jejich syn vysvětlí že k nim přijedete 1× za měsíc a jestli chtějí malou vidět častěji at zavolají a domluvíte se ;) Přece tam nebude jezdit každý volný den když můžou přijít i oni. Pokud po malé tak touží tak snad přijedou ne? Nevidím jediný důvod proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
29.3.19 16:08
@Kacaba97hl píše:
@Markéta80 no ono to vypadá, že to nechtějí ani pochopit, když jim to říkáme :zed: mám jen mamku a ta jezdí za nama autobusem většinou na víkend. A to, už se Tchyni taky zrovna nelíbí. Mamka k nám teď jede druhý víkend, protože má volno a tchyně hned arogantně to jako zase? Ale aby jí napadlo samotnou se přijet podívat to ne. A může se jim to říkat milionkrát :zed: a nás už to nebaví. I jsme jim už říkali že máme i svoje jiný plány a to už byli taky naštvaný a jako jestli to myslíme vážně to vypadalo. :roll:

Nesnáším, když mě někdo do něčeho tlačí, nenávidím to. Rodinné návštěvy mě prudí, takže si asi dovedeš představit mou radu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
30.3.19 02:52
@freeport píše: :mrgreen: u nas se pouziva koncovka -ou(varijou,merijou,pijou)

Přesně :mrgreen: Nejlepší je " jijiou"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová