Přiznání manželky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aywi
19.7.16 17:57
@janfra píše:
Víš co, možná by nás ani nepřitahovali takoví ti alfa samci, max. do postele, ale ne do života. :nevim:

mozna ma pidi nadobicko a potrebuje nahonit ego :mrgreen: a jeste to bude rychlostik :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.07.16 v 17:58

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
19.7.16 17:58
@janfra píše:
Víš co, možná by nás ani nepřitahovali takoví ti alfa samci, max. do postele, ale ne do života. :nevim:

Mně toto chování připadá naprosto odpudivé. Je to vydírání.
Kolegu nemám v lásce i kvůli jiným věcem. Je hrozně nesympatický

• Citovat
  • Upravit
10137
19.7.16 19:38

@janfra tak ja zas tak sex nepotrebuju :mrgreen:
Tak vis jak, to snad nebude do smrti… a radsi makat na dp nez si jit stoupnout na socku pro davky… a deti taky nebudou mali vecne… a nemysli si, pred cca 2m deti soali do pul 9.. a pak kdyz jak luskne, usinaj kolem 10a jeste se mi nakyblovali do postele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
19.7.16 20:41

Nečetla jsem celou diskuzi. Nevím co kdo poradil, ale napíšu svoji zkušenost. Mám tři děti do práce v stávám již po 4 hodině 8o. Přišla jsem z práce a byla tak unavená, že mohla jít spát z donucením jsem udělala doma neodkladné povinností a spěchala do postele. Do nepříčetnosti mě přivádělo už i to když si ke mě lrhl že slovy pojď ke mně. Po pár měsících jsem šla na preventivní prohlídku. Druhý den mi volala doktorka se slovy přišli vám výsledky jste hodně a dlouhodobě chudokrevna. Musíte být strašně unavená to vám to není divne? Jsem na nescgopence už dlouho léčím se a vše se srovnalo. Takže bacha aby za tím mebxl skrytý zdravotní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
19.7.16 20:43

Omlouvám se za chyby píšu z mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.7.16 21:59
@manca 1 píše:
Nečetla jsem celou diskuzi. Nevím co kdo poradil, ale napíšu svoji zkušenost. Mám tři děti do práce v stávám již po 4 hodině 8o. Přišla jsem z práce a byla tak unavená, že mohla jít spát z donucením jsem udělala doma neodkladné povinností a spěchala do postele. Do nepříčetnosti mě přivádělo už i to když si ke mě lrhl že slovy pojď ke mně. Po pár měsících jsem šla na preventivní prohlídku. Druhý den mi volala doktorka se slovy přišli vám výsledky jste hodně a dlouhodobě chudokrevna. Musíte být strašně unavená to vám to není divne? Jsem na nescgopence už dlouho léčím se a vše se srovnalo. Takže bacha aby za tím mebxl skrytý zdravotní problém.

Až si s manželkou promluvíme zeptám se jí jestli nemá nějaký zdravotní problém… Třeba ona sama o tom neví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
19.7.16 22:08
@tomas-brno píše:
Až si s manželkou promluvíme zeptám se jí jestli nemá nějaký zdravotní problém… Třeba ona sama o tom neví..

Jestli je tam únava, tak nedostatek železa je u ženských dost častý. Nebo to muze byt antikoncepcí, pokud ji bere. Já jsem treba normálně v sexu aktivnější než manzel, ale ted v těhotenství mě ta chuť celkem přešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106520
19.7.16 23:52
@tomas-brno píše:
No tak despota asi nebudu a že bych manipuloval se ženou to asi taky ne, má svojí hlavu…
Asi nás spíš dostihla krize v manželství… :(

u nekterych nechci psat vsech zen chut na sex souvisi velmi tesne s tim, jak se citi ve vztahu.. kolikrat staci I blbe slovo a je po chute. Zkus se zamyslet, jestli v nejake oblasti nedochazi ke stretum, hadkam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106520
19.7.16 23:57
@Amys píše:
@tomas-brno Ja nechapu, proc ti to rikala. Zrejme chtela byt uprimna a neuvedomila si, jak te to zasahne. Myslim, ze spousta zen to ma podobne, ale to, ze se kvuli manzelovi premuze, neznamena, ze by ji to nebavilo. Jen se proste musi prinutit, meni se horminalni hladiny v tele a meni se i chut. Co je dneska takhle, muze byt zitra jinak. Nezoufej, muze to byt jeste dobre (otazkou je, jestli ti to taky rekne).

pokud nema chut, tak je lepsi to rict na rovinu nez to kazdy den resit a vymyslet si, ze ji boli hlava atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
20.7.16 00:12

taky si myslím

Taky si myslím, že tvůj příspěvek byl poněkud přehnaný a vyhraněný, 80 procent vztahu tvoří sex a jinak vztah nefunguje? kde to žiješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106520
20.7.16 01:22
@kdochcekam píše:
Podle mě, ženská která sex nechce ho prstě nemá a která chce tak ho má. Neumím si představit jak jako se přemůže? To je snad vrchol arogance. To je jako by jí její chlap řekl, že se mu přestala líbit a zvedá se mu z ní žaludek, ale že se přemůže a bude na ni koukat dál.
Takže já bych to tipla, že má prostě přechodné období, kdy má nižší potřebu sexu. To je vše. nechala bych ji naprosto ladem a počkala si, až zjistí, že to teda sakra potřebuje. Žádné změny na chování, vše v naprostém normálu, ale prostě budu taky nepotřebovat sex a nebudu se jen přemáhat. A dávám tomu maximálně měsíc, než se připlazí v podvazkách a bude škemrat jak subinka, aby jsi ji vzal na milost.

To je dobrý vtip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106520
20.7.16 03:19
@jablickova_holcicka píše:
Tak jeďte na dovolenou :) ukliď celý byt, pomáhej ji:) dej ji peníze na nové šaty, kadeřníka,..

at zije manzelska prostituce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106520
20.7.16 03:24
@kliťák píše:
Mně to takhle sdělit manželka - 1× za dva měsíce a konec tak bych se taky zařídil.
Okamžitě všechny výdaje napůl, oddělit konta atd. Co dáš domů ty, to dám domů já a nazdar. Konec dárečků, společných dovolených (chceš moře? tak si ho zaplať), chceš auto? tak si ho kup, ale za své Atd., atd. A uvidíme.

takze si vlastne kupujes sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106520
20.7.16 03:27
@kliťák píše:
Ne, ne, ne. Ale prostě a jednoduše - ona něco odepře - SEX, no a já zase penízky. Je to jedna jedna. A jestli jsi četl/a pozorně tak ta žena zakladatele nemá zdravotní problémy, invalidku atd. Prostě se jí nechce - třeba se jí okoukal atd. Ono po X letech už ví oba do posledního detailu jak ten druhý vypadá a poloh snad ani na ty roky tolik taky neni
Nakonec máme emancipaci a vše má jít rovným dílem

ale vubec neznas jejich financni situaci.. treba jeho dary nepotrebuje… nejsme vsechny takove co se prodaji za auto nebo dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
20.7.16 05:14
@kdochcekam píše:
Podle mě, ženská která sex nechce ho prstě nemá a která chce tak ho má. Neumím si představit jak jako se přemůže? To je snad vrchol arogance. To je jako by jí její chlap řekl, že se mu přestala líbit a zvedá se mu z ní žaludek, ale že se přemůže a bude na ni koukat dál.
Takže já bych to tipla, že má prostě přechodné období, kdy má nižší potřebu sexu. To je vše. nechala bych ji naprosto ladem a počkala si, až zjistí, že to teda sakra potřebuje. Žádné změny na chování, vše v naprostém normálu, ale prostě budu taky nepotřebovat sex a nebudu se jen přemáhat. A dávám tomu maximálně měsíc, než se připlazí v podvazkách a bude škemrat jak subinka, aby jsi ji vzal na milost.

Tak tohle podle mě nezafunguje. Ona musí mít k manželovi setsakra tělesný odpor, když už mu to takhle řekla a pokud na ní přestane tlačit, tak to jen uvítá.
Pokud to neřekla z toho důvodu, že už má někde vyhlédnutého někoho jiného a k manželovi už nic necítí, mohlo by jí jeho atraktivitu výrazně zvýšit to, že by si našel jinou babu. Zboží je nejpřitažlivější, když je o něj viditelný zájem. Jinak nevím.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky