Pro ty, co mají exekuci - účet sKarty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10584
30.5.12 11:08
@kamikaa píše:
Neruší se nic,normálně mi chodí rodičák složenkou.účet nemám a nehodlám si ho dělat.K tom u tě nikdo nemůže nutit.Normálně to funguje na složenku a bude fungovat dál. ;)

od konce cervna se budou karty rozesilat a pokud i dorazi,slozenkou uz nic nedojde,tak me to bylo receno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima

Nebude ta Skarta povinná? Prý to má sloužit také jako identifikační karta - myslím, že se to probíralo na Rodině, ale jistá si tím nejsem :think: .

• Citovat
  • Upravit
slunicko 123
@paola white píše:
proč chudáci lidi? chudáci jsou ti co jim ti zadluženci dluží!

protože do s*aček se může dostat úplně každý a ne vždy je to vlastní vinou!!!

• Citovat
  • Upravit
1900

No, někteří chudáci jsou a někteří jsou pěkný „svině“!
Nám chlap dluží přes 100 tisíc, nesplácí a nereaguje na výzvy. Teď už to jde do fáze exekuce, takže ať ho hajz.. vezmou pěkně u huby. Proč já mám trpět za to, že on nám nasliboval a nic nevrátil?
Spousta lidí se do takovýhlech sr… dostane vlastní blbostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
30.5.12 11:09
@pipiinka píše: :roll: nevim,treba splaceji,a ted jim to zablokujre a nebudou mit do huby nic

pokud splácí tak mají exekuci pozastavenou. a exekutor musí rodině ponechat životní minimum což je 3410 na dospělou osobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
30.5.12 11:09

@pipiinka :,( já doufánm,že tenhle měsíc se tomu ještě vyhnu.Já jsem z toho úplně v řiti-si půjdu hodit

• Citovat
  • Upravit
slunicko 123
30.5.12 11:10
@kamikaa píše:
Neruší se nic,normálně mi chodí rodičák složenkou.účet nemám a nehodlám si ho dělat.K tom u tě nikdo nemůže nutit.Normálně to funguje na složenku a bude fungovat dál. ;)

máš to ověřeno?já mám taky složenku a ráda bych u ní zůstala..účet má muž,ale tam chodí jeho firemní peníze apod,tak nám to takhle vyhovuje

• Citovat
  • Upravit
10584
30.5.12 11:11
@paola white píše:
pokud splácí tak mají exekuci pozastavenou. a exekutor musí rodině ponechat životní minimum což je 3410 na dospělou osobu

neni pravda,ja exekuci mela ,platila a ucet mi taky obstavil,nezajimalo ze platim :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taky anonym
30.5.12 11:12
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
@paola white píše:
proč chudáci lidi? chudáci jsou ti co jim ti zadluženci dluží!

Je vidět, že asi nemáš dluhy a tím pádem ani soudnost. Přemýšlela jsi někdy, že se člověk může dostat do bezvýchodné situace, že přišli o práci (někdy i oba partneři) a neměli z čeho platit? Ne všichni jsou takoví, že si půjčí a pak záměrně nesplácí!!!!!!!!!!!!!! Tím neříkám, že je správné nesplácet, ale někdy se na nižších splátkách domluvit prostě NEJDE!!!!!! Vím to z vlastní zkušenosti. A dokud se ty exekutorské sv*ně budou na lidském neštěstí přiživovat, tak to lidi ani nebudou mít šanci, natož chuť splácet!!!
Mě třeba z dluhu 970,– Kč, o kterém jsem ani nevěděla (dopisy chodily na adresu, kde jsem již 7 let nebydlela) naskočila suma 35 tisíc korun!!!!!!!!!!!
:cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
12743
@slunicko 123 píše:
protože do s*aček se může dostat úplně každý a ne vždy je to vlastní vinou!!!

většina lidí se do takový sra*** právě dostane vlastní blbostí. buď si vezmou půjčku na sebe s tím že ji to někdo bude platit, nebo nezaplatí jednu blbou pokutu a myslí si jak to přechcali nebo si neberou půjčky a pak se diví že nemůžou platit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89

Můj přítel to samé…Má exekuci která mu je strhávaná z platu(a ne málo) a i přez to má obstaven účet a vlezli mu i do bytu :cert: .To že splácíš neznaméná že na tebe nemůžou to že ti nic neobstaví je vůle exekutora

• Citovat
  • Upravit
8566
30.5.12 11:13

No.. ono je to dvojsečné.. protože na druhé straně je vždycky někdo, komu ten dlužník Ty peníze dluží..chápu, že né všichni se do toho dostali vlastní vinnou, ale Ti, kterým je dluženo, jsou v tom ještě nevinněji.. :nevim:

Když člověk splácí, je podle mě exekuce pozastavena, takže „zabavit vše“ nemůžou - respektive neměli by..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
30.5.12 11:13
@slunicko 123 píše:
máš to ověřeno?já mám taky složenku a ráda bych u ní zůstala..účet má muž,ale tam chodí jeho firemní peníze apod,tak nám to takhle vyhovuje

Předpověď počasí Vláda Petra Nečase Loterie, hazard, sázení ZOO Praha Změna dodavatele elektřiny a plynu
Sociální karta sKarta

Patří do: Finance Související (69)

Součástí sociální reformy z dílny ministra práce a sociálních věcí Jaromíra Drábka (TOP 09) je i takzvaná sociální karta.

Sociální karty začnou lidé dostávat nejpozději do konce června. „Informaci o tom, že si kartu může vyzvednout, zašle každému příjemci úřad práce dopisem,“ říká Drábek.

Postupně je dostanou všichni příjemci sociálních dávek kromě důchodů a nemocenských dávek.

K placení budou muset sociální karty používat jen ti příjemci dávek v hmotné nouzi, u nichž hrozí nebezpečí zneužití těchto účelově omezených dávek na jiné než nejnutnější výdaje.

S kartou nebude možné platit například v baru nebo herně. Oproti původním plánům však zatím karta nedokáže automaticky zabránit tomu, aby někdo za dávky nakoupil alkohol nebo cigarety například v běžném supermarketu.

Pro příjemce ostatních dávek, například rodičovského příspěvku nebo pomoci pro zdravotně postižené, bude platební funkce jen dobrovolná. I tito lidé však začnou používat sociální kartu pro identifikaci s úřadem práce, který dávky vyplácí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunicko 123
30.5.12 11:14
@paola white píše:
většina lidí se do takový sra*** právě dostane vlastní blbostí. buď si vezmou půjčku na sebe s tím že ji to někdo bude platit, nebo nezaplatí jednu blbou pokutu a myslí si jak to přechcali nebo si neberou půjčky a pak se diví že nemůžou platit…

máš na to svůj názor tak si ho měj…jen přeji aby ses jednou do těch sraček taky nedostala ;)

• Citovat
  • Upravit
12743
30.5.12 11:14
@Taky anonym píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …Je vidět, že asi nemáš dluhy a tím pádem ani soudnost. Přemýšlela jsi někdy, že se člověk může dostat do bezvýchodné situace, že přišli o práci (někdy i oba partneři) a neměli z čeho platit? Ne všichni jsou takoví, že si půjčí a pak záměrně nesplácí!!!!!!!!!!!!!! Tím neříkám, že je správné nesplácet, ale někdy se na nižších splátkách domluvit prostě NEJDE!!!!!! Vím to z vlastní zkušenosti. A dokud se ty exekutorské sv*ně budou na lidském neštěstí přiživovat, tak to lidi ani nebudou mít šanci, natož chuť splácet!!!
Mě třeba z dluhu 970,– Kč, o kterém jsem ani nevěděla (dopisy chodily na adresu, kde jsem již 7 let nebydlela) naskočila suma 35 tisíc korun!!!!!!!!!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

tak proč sis nezřídila dosílání pošty? mě se to taky stalo ale pak je potřeba se k tomu postavia zaplatit. chápu že někdo se může dostat do problémů ne vlastní vinou ale těch případů je fakt minimum!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová