Pro ty, co mají exekuci - účet sKarty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10584
30.5.12 11:30
@muffinka89 píše:
Taky nechápu :x PPokud bude bloklej tak člověk předpošle prd
:roll: vsak o to jim slo,ne??aby se exekutori napapali
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@Kallkapa píše:
Budu muset mít sKartu i v případě, kdy si chci nechat dávky posílat na svůj účet?

Ano, kartu postupně obdrží všichni příjemci dávek. V případě, že si příjemce dávek bude přát zasílat celou dávku (případně dávky), ze svého účtu vedeného k sKartě na jiný účet vedený v kterékoliv bance ČR, zadá platební příkaz na Kontaktním pracovišti ÚP ČR. Převod je prováděn zdarma.

Toto píšou na stránkách skarty.

hmmmmm,zbytečna práce.Se asi hodně nudí blbci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

@La kofola
ano vzhledem k tomu že se nestěhuju každý měsíc tak jo. rozhodně lepší zajít na poštu a věnovat tomu 15 minut než mít pak exekuci na 35 tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
30.5.12 11:32
@La kofola píše:
POkud ti chodí peníze na učet a možnost složenky není, exekutora nezajímá, že nemáš nic, prostě máš obstavený celý učet a nic na něm nezustává.

To nemůže exekutora nezajímat. Jednal by protizákonně.
Já už se budu opakovat, píšu to tady pořád, ale když se člověk dostane do takové situace, má se sebrat, najít si DOBRÉHO právníka a hned to jinak frčí. Exekutoři jsou hovada (ne všichni) ale nemůžou si dovolit porušovat zákon. A že to lidi neznají a nechají se krmit televizí, je mi opravdu líto, ale komu není rady, tomu není pomoci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.5.12 11:32

takže na kartu se budou posílat peníze,kdo to nechce dá to na účet,kde mu to strhnou,protože je to obstavený účet.Pokud to nechce tak složenka,která se ruší…takže to jedině nechat na té skvělé kartě a ta se vybere jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.5.12 11:34
@paola white píše:
@La kofola
ano vzhledem k tomu že se nestěhuju každý měsíc tak jo. rozhodně lepší zajít na poštu a věnovat tomu 15 minut než mít pak exekuci na 35 tisíc

hm já se stěhovala třikrát v rámci CR a rozhodne nebudu lítat po poštách v třech koutech republiky s dosíláním pošty.
V rámci města je ěnco jiného, než opačného konce čr

• Citovat
  • Upravit
kofola3
30.5.12 11:34
@Ali88 píše:
To nemůže exekutora nezajímat. Jednal by protizákonně.
Já už se budu opakovat, píšu to tady pořád, ale když se člověk dostane do takové situace, má se sebrat, najít si DOBRÉHO právníka a hned to jinak frčí. Exekutoři jsou hovada (ne všichni) ale nemůžou si dovolit porušovat zákon. A že to lidi neznají a nechají se krmit televizí, je mi opravdu líto, ale komu není rady, tomu není pomoci :nevim:

Nezajímá. Je mu jedno, že ti tam přijde výplata třeba 14500kč a nemáš nic k jídlu, z čeho co platit. Prostě zablokováno - nazdar.
Max jednou za exekuci vybereš 2× živ. minimum

Příspěvek upraven 30.05.12 v 11:35

• Citovat
  • Upravit
8566
30.5.12 11:35
@wildcherry píše:
takže na kartu se budou posílat peníze,kdo to nechce dá to na účet,kde mu to strhnou,protože je to obstavený účet.Pokud to nechce tak složenka,která se ruší…takže to jedině nechat na té skvělé kartě a ta se vybere jak?

Tady jsou stránky, myslím, že přesně zatím nikdo neví

http://socialnireforma.mpsv.cz/cs/3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
30.5.12 11:35

ALi bohuzel exekutora nezaji nic,ucet obstavi a ptat se te nebude,pac ma na to ze zakona volnou ruku a pravnik??kdo na nej ma??kor kdyz v zakone je jasne napsane,ze exekutor muze behem exekuce,obstavit ucet,prijit do bytu i si nechat strhavat z platu,behem cele doby co exekuce trva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.5.12 11:36
@wildcherry píše:
takže na kartu se budou posílat peníze,kdo to nechce dá to na účet,kde mu to strhnou,protože je to obstavený účet.Pokud to nechce tak složenka,která se ruší…takže to jedině nechat na té skvělé kartě a ta se vybere jak?

vybereš v bankomatu.

• Citovat
  • Upravit
8566
@La kofola píše:
hm já se stěhovala třikrát v rámci CR a rozhodne nebudu lítat po poštách v třech koutech republiky s dosíláním pošty.
V rámci města je ěnco jiného, než opačného konce čr

Ani po své zkušenosti z exekutorem, nejsi ochotná vyřídit si poštu? 8o . Tak to se pak holky ale nemůžete divit, že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
@Kallkapa píše:
Ani po své zkušenosti z exekutorem, nejsi ochotná vyřídit si poštu? 8o . Tak to se pak holky ale nemůžete divit, že..

po mé zkušenosti??Nepsala jsem o sobě.

• Citovat
  • Upravit
24379
30.5.12 11:37
@Kallkapa píše:
Tady jsou stránky, myslím, že přesně zatím nikdo nevíhttp://socialnireforma.mpsv.cz/cs/3

Jo,píšou že bude i platební…to je přece šílený.Ještě že si to nechám přeposlat na ten účet a nazdra bazar…ale jinak je to šílená kravina :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
30.5.12 11:39
@La kofola píše:
po mé zkušenosti??Nepsala jsem o sobě.

Aha, no to je fuk. Tak po tom co víš jak to chodí, když pošta není doručena včas, nejsi ochotná si to zařídit aby se k tobě dostala? To mi nejde do hlavy..To jsou podle mě takové silácké řeči, kašlu na poštu, nebudu někde lítat však co, a pak se strašně někdo diví, že má najednou exekuci.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.5.12 11:39
@Kallkapa píše:
Aha, no to je fuk. Tak po tom co víš jak to chodí, když pošta není doručena včas, nejsi ochotná si to zařídit aby se k tobě dostala? To mi nejde do hlavy..To jsou podle mě takové silácké řeči, kašlu na poštu, nebudu někde lítat však co, a pak se strašně někdo diví, že má najednou exekuci.. :nevim:

Ne, ale nebudu 10-20-30 let přece pořád někde něco očekávat, to je blbost.
Kor když se někdo během života xkrát stěhuje

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová